Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο πιο ωραιος τροπος Γιωργο μου ειναι να τον αφησης να βραση στο ζουμι του....  Γινετε μετα μια Σουπαααα  ΣΠΕΣΙΑΛ.....

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπερα σε ολους ..Δαναη εχει μεγαλο σουξε ο φανταστικος γκομενος....αλλα και η κοπελα θα εχει..επιτελους τα αγορια θα εχουν μια διπλα τους που δεν θα τους τα ζαλιζει, θα τους αφηνει ελυεθερους να αλητευουν και δε θα παχαινει συνεχως ...........
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλησπερα σε ολους ..Δαναη εχει μεγαλο σουξε ο φανταστικος γκομενος....αλλα και η κοπελα θα εχει..επιτελους τα αγορια θα εχουν μια διπλα τους που δεν θα τους τα ζαλιζει, θα τους αφηνει ελυεθερους να αλητευουν και δε θα παχαινει συνεχως ...........
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ο λόγος σου με χόρτασε, και το ψωμί σου, φάτο!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
....να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*
ξερω τα γουστα τους... απλα.... θα τους κανω ολους ΠΑΠΟΡΙΑ..... ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
....να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*
Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο.... :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο.... :2funny:

Κοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ο πιο ωραιος τροπος Γιωργο μου ειναι να τον αφησης να βραση στο ζουμι του....  Γινετε μετα μια Σουπαααα  ΣΠΕΣΙΑΛ.....
Αρα κατι ξερανε οι κανιβαλοι που τους εβραζαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?
Εσυ συνεχεια ο νους σου στα διπλα ....ουζα συνηθεια σου εγινε  :grin: :grin: :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Μωρέ, κώλος και βρακί με τους Γερμανούς γίνε..... σκέτος κώλος, μην γίνεις..... :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις πως θελω να με παρετε......  Θελω να με βαλετε σε ενα δισκο πανω σε ενα τεραστιο τραπεζι στο κεντρο.... Θα φοραω ενα βρακακη απο κλιματοβεργες και φυλλα αμπελου... και σουτιενακη το ιδιο... στο στοματακη μου θα εχω βαφλες με φραουλες και σαντιγη...
και ολη θα ειμαι πασαλημενη με σαντιγη και φραουλες ... και θα πινω την Σαμπανια μου σαν την Τζουλια... αλλιως δεν δεχομε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το μπουκαλι τι θα το κανεις  :think: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα το φυλαξω στη Λιλα μας....  Το βαζη πιο ωραια απο τη Τζουλια...
Σιγουρα το βαζη καλυτερα αυτος παρα εκεινη η ξενερωτη
Τι να τον κανει το μπουκαλι σαμπανιας αυτος θελη νταμιτζανα τουλαχιστον 6κιλη  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom