καλαααααααα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τραβα Γερμανια για κανα μηναΔεν μπορώ να κάτσω φρόνιμος.... έχω καύλες συνέχεια! χιχιχι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ο πιο ωραιος τροπος Γιωργο μου ειναι να τον αφησης να βραση στο ζουμι του.... Γινετε μετα μια Σουπαααα ΣΠΕΣΙΑΛ.....
Τραβα Γερμανια για κανα μηνα
....να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλησπερα σε ολους ..Δαναη εχει μεγαλο σουξε ο φανταστικος γκομενος....αλλα και η κοπελα θα εχει..επιτελους τα αγορια θα εχουν μια διπλα τους που δεν θα τους τα ζαλιζει, θα τους αφηνει ελυεθερους να αλητευουν και δε θα παχαινει συνεχως ...........
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ειναι η εποχη αναπαραγωγης τωρα.... Δεν κανη να την διακοπτομε... κανουμε κακο στο Οικοσυστημα...μην αφήσετε άνθρωπο ν αγιάσει απογευματιάτικα! :p
καλησπερα σε ολους ..Δαναη εχει μεγαλο σουξε ο φανταστικος γκομενος....αλλα και η κοπελα θα εχει..επιτελους τα αγορια θα εχουν μια διπλα τους που δεν θα τους τα ζαλιζει, θα τους αφηνει ελυεθερους να αλητευουν και δε θα παχαινει συνεχως ...........
Ο λόγος σου με χόρτασε, και το ψωμί σου, φάτο!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ξερω τα γουστα τους... απλα.... θα τους κανω ολους ΠΑΠΟΡΙΑ..... ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΕΛΑ ΕΣΥ.......να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
μη με ερεθιζης....Ο λόγος σου με χόρτασε, και το ψωμί σου, φάτο!
μη με ερεθιζης....
Προτιμώ τον άλλο τρόπο..... χιχιχιχιχι!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο........να σου πω, το σκέφτομαι!!! Αλλά αν θέλει μπορεί να έλθει και η Δανάη μαζί μας. Θα κάνει θραύση εκεί πάνω!!! :-* :-* :-*
Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο....
Κοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αρα κατι ξερανε οι κανιβαλοι που τους εβραζανΟ πιο ωραιος τροπος Γιωργο μου ειναι να τον αφησης να βραση στο ζουμι του.... Γινετε μετα μια Σουπαααα ΣΠΕΣΙΑΛ.....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εσυ συνεχεια ο νους σου στα διπλα ....ουζα συνηθεια σου εγινεΚοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?
Παρτε με μαζη σας..... κωλος και βρακυ θα γινω με τους Γερμανους... γνωριζω και τη γλωσσα....μετα την καινουργια φωτογραφιση που θα κανω θα με συμπαθησουν περισσοτερο....
Μωρέ, κώλος και βρακί με τους Γερμανούς γίνε..... σκέτος κώλος, μην γίνεις.....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Κοιτα να δεις πως θελω να με παρετε...... Θελω να με βαλετε σε ενα δισκο πανω σε ενα τεραστιο τραπεζι στο κεντρο.... Θα φοραω ενα βρακακη απο κλιματοβεργες και φυλλα αμπελου... και σουτιενακη το ιδιο... στο στοματακη μου θα εχω βαφλες με φραουλες και σαντιγη...Κοίτα να δεις πως θα γίνει..... Πρώτα θα σε πάρουμε οι δυό μας (έτσι Γιώργη?) και μετά θα σε πάρουμε να πάμε στη Γερμανία. Σύμφωνοι?
και ολη θα ειμαι πασαλημενη με σαντιγη και φραουλες ... και θα πινω την Σαμπανια μου σαν την Τζουλια... αλλιως δεν δεχομε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θα το φυλαξω στη Λιλα μας.... Το βαζη πιο ωραια απο τη Τζουλια...Το μπουκαλι τι θα το κανεις
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σιγουρα το βαζη καλυτερα αυτος παρα εκεινη η ξενερωτηΘα το φυλαξω στη Λιλα μας.... Το βαζη πιο ωραια απο τη Τζουλια...
Τι να τον κανει το μπουκαλι σαμπανιας αυτος θελη νταμιτζανα τουλαχιστον 6κιλη
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θα το βαλη στη Καβα της βρεεεε.... ετσι για πρωινοοοοΤι να τον κανει το μπουκαλι σαμπανιας αυτος θελη νταμιτζανα τουλαχιστον 6κιλη