DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ανετα.... πες μου τι ακριβως θες.....Γιατί όχι? Δανάη μου τον άκουσες?? Υπάρχει περίπτωση να με αναλάμβανες εσύ η κάποιος άλλος που ξέρεις?
ανετα.... πες μου τι ακριβως θες.....Γιατί όχι? Δανάη μου τον άκουσες?? Υπάρχει περίπτωση να με αναλάμβανες εσύ η κάποιος άλλος που ξέρεις?
τι να σας κανω... να σε ρωτησω κατι?? στο αβαταρ σου τι πηδαει αυτος αντρα η γυναικα???σιγα μην γραφτουμε για να δουμε τον λιλα..
Please Log-In to see more information!
Ναι ναι μεινε (αν)υσηχηΑγορια ανοιγω το κινητο μου σε λιγο... φρονιμα εεε???
καυλαααMωρο μου εσύ, Δανάη...
ανετα.... πες μου τι ακριβως θες.....
αν το εχεις μεσα σου δεν χρειαζετε και πολυ προσπαθεια.... τα πολλα λογια ειναι φτωχια...
μη βγεις και εσυ ομως στο ts-dating μετα και το παιζης Τρανς???Εσύ είσαι διατεθειμένη να με βοηθήσεις με κάποιο τρόπο?
Kαλησπέρα δανάη μου, είσαι μια κούκλα, ειλικρινά μακάρι μια μέρα να σου μοιάσω....
μη βγεις και εσυ ομως στο ts-dating μετα και το παιζης Τρανς???
εχω δει ατομα τα οποια ερχοντουσαν σε μενα και ειναι εκει μεσα τωρα...
αν μπορεις στειλε μου μια φωτο σου αν θες φυσικα... εχεμυθεια απο μενα φουλ....
τρανς..στο αβαταρ σου τι πηδαει αυτος αντρα η γυναικα???
Πλυσου στησου και ερχεται οΒασικά Δανάι μου, θα ήθελα κάποιος να με ντύσει σαν γυναίκα και να με μάθει να φέρομαι και να πηδιέμαι σαν γυναίκα. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή σε τελική ανάλυση γνωρίζεις κάποιον που θα μπορούσε να μου το κάνει αυτό??
Ε δεν θα σου πουμε τα μυστικα μας... τι κανουμε οι κοπελες... Αυτο ειναι το προβλημα σου?? Πως το κρυβουμε?? Το εχεις προσπαθηση και δεν το εχεις καταφερη εεε???? εμΓεια σου δαναη...θελω να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση...εχω δει τις φωτο σου στο myspace εισαι κουκλα αλλα ποσα cm τον εχεις?δεν το λεω ειρωνικα...απλα στις φωτο με το μαγιω κλπ δεν φαινεται τπτ πως το κανετε ολες..και δεν φαινετα!!! εμενα προσωπικα μου αρεσουν και οι τραβεστι και οι ενεργητικες γυναικες..(προς αντρες εννοω)οι αντρες δεν μου αρεσουν (εχω μια εμπειρια ομως)...ευχαριστω!!! αν θελεις απαντησε μου...
τι υπονοης???τρανς..