Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ναι αυτο ειναι φαγητο  που μπορεις να το κανης και για ενα ατομο... Τετοια ωρα που θα το μαγειρεψω ναι δυστυχως μονη μου θα το φαω...

Αυτό διορθώνεται σχετικά εύκολα...... Εξάλλου, έχουμε γνωριστεί σε ταβέρνα με την παρέα από το site. ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό διορθώνεται σχετικά εύκολα...... Εξάλλου, έχουμε γνωριστεί σε ταβέρνα με την παρέα από το site. ;)
Ναι μωρο μου θυμαμε ποιος εισαι..  :cheesy:  αλλα μετα απο μια δυσκολη μερα πραγματικα θελω να το φαω μονη μου ... το κανονιζουμε ομως

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να πεις χαιρετισματα στο Πανο και σε ολα τα παιδια...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ναι μωρο μου θυμαμε ποιος εισαι..  :cheesy:  αλλα μετα απο μια δυσκολη μερα πραγματικα θελω να το φαω μονη μου ... το κανονιζουμε ομως

Χαρά μου, να έχω δίπλα μου ένα αξιόλογο άτομο, που με την πολυεπίπεδη προσωπικότητα που διαθέτει, να είναι η απαστράπτουσα παρουσία της βραδιάς. :smitten:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χαρά μου, να έχω δίπλα μου ένα αξιόλογο άτομο, που με την πολυεπίπεδη προσωπικότητα που διαθέτει, να είναι η απαστράπτουσα παρουσία της βραδιάς. :smitten:
καρδουλα μου εσυ... εισαστε απο τις πιο καλες παρεες που εχω κανη σας λατρευω ολα σας...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο Γιώργος είναι πολύ καλό φιλαράκι.... Κάθε άλλο παρά ζηλιάρης! Εντιμος, χωρατατζής, φιλότιμος..... Ενα πολύ καλό φιλαράκι από μακριά!
Σε εμενα το λες?? Ο Γιωργος ειναι απο τα καλυτερα παιδια ... και με αγαπαη και τον αγαπαω.. Δεν ξεχνιετε ο Γιωργος.. Ειναι λιγο παραπονιαρης μονο  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
φοραω Μπιτζαμουλες και παντοφλιτσες ασπρες με γουνιτσα και φατσα κουνελακη και αυτια ....  :2funny: :2funny:
Περιπου το ιδιο ειναι αμα ειναι διαφανη,και μετα οι παντοφλες κουνελι να μας κοιτανε πως θα ανακατευομαστε στα στρωματα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Νοιωθω ενα Ερωτισμο στην ατμοσφαιρα και αυτο ειναι τελειο... Βαδιζουμε προς την Ανοιξη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σε εμενα το λες?? Ο Γιωργος ειναι απο τα καλυτερα παιδια ... και με αγαπαη και τον αγαπαω.. Δεν ξεχνιετε ο Γιωργος.. Ειναι λιγο παραπονιαρης μονο  ;)
Κουκλα ειναι η Δαναη σε ολα γι'αυτο και σε αγαπαμε
Παραπονιαρης, ειναι και το αλλο που λεμε,ματια που δεν βλεποντε γρηγορα λησμονουντε 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κουκλα ειναι η Δαναη σε ολα γι'αυτο και σε αγαπαμε
Παραπονιαρης, ειναι και το αλλο που λεμε,ματια που δεν βλεποντε γρηγορα λησμονουντε 
Δεν λησμονα αυτο μωρο μου .... τα καλα δεν τα λησμονα ποτε..  ;)

Επισκέπτης
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δινεις ρεστα αγαπουλη..
ουτε στην νταρια τετοιο γλυψιμο..
δουλευει καργα το στραπον ε???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δινεις ρεστα αγαπουλη..
ουτε στην νταρια τετοιο γλυψιμο..
δουλευει καργα το στραπον ε???
εγω ρε μαλακα ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω οταν βλεπω τετοια ποστ..

αυτος, ο καθε αυτος, που τα γραφει αυτα ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ???? (οχι αυτους που διαβαζουν, τον εαυτο του)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom