Ναι αυτο ειναι φαγητο που μπορεις να το κανης και για ενα ατομο... Τετοια ωρα που θα το μαγειρεψω ναι δυστυχως μονη μου θα το φαω...
Αυτό διορθώνεται σχετικά εύκολα...... Εξάλλου, έχουμε γνωριστεί σε ταβέρνα με την παρέα από το site. ;)
Ναι αυτο ειναι φαγητο που μπορεις να το κανης και για ενα ατομο... Τετοια ωρα που θα το μαγειρεψω ναι δυστυχως μονη μου θα το φαω...
Ναι μωρο μου θυμαμε ποιος εισαι.. αλλα μετα απο μια δυσκολη μερα πραγματικα θελω να το φαω μονη μου ... το κανονιζουμε ομωςΑυτό διορθώνεται σχετικά εύκολα...... Εξάλλου, έχουμε γνωριστεί σε ταβέρνα με την παρέα από το site. ;)
ΜουναχοφαηΝαι μωρο μου θυμαμε ποιος εισαι.. αλλα μετα απο μια δυσκολη μερα πραγματικα θελω να το φαω μονη μου ... το κανονιζουμε ομως
Μαγειρισσα εσυ,να σε βλεπω με την ποδια και το τανγκαΘα μαγειρεψω σημερα το βραδυ Γιωργο μου τα αγαπημενα μου φαγητα...
Ζουλιαρικο..Μουναχοφαη
Ναι μωρο μου θυμαμε ποιος εισαι.. αλλα μετα απο μια δυσκολη μερα πραγματικα θελω να το φαω μονη μου ... το κανονιζουμε ομως
φοραω Μπιτζαμουλες και παντοφλιτσες ασπρες με γουνιτσα και φατσα κουνελακη και αυτια ....Μαγειρισσα εσυ,να σε βλεπω με την ποδια και το τανγκα
καρδουλα μου εσυ... εισαστε απο τις πιο καλες παρεες που εχω κανη σας λατρευω ολα σας...Χαρά μου, να έχω δίπλα μου ένα αξιόλογο άτομο, που με την πολυεπίπεδη προσωπικότητα που διαθέτει, να είναι η απαστράπτουσα παρουσία της βραδιάς.
Μουναχοφαη
Ζουλιαρικο..
Σε εμενα το λες?? Ο Γιωργος ειναι απο τα καλυτερα παιδια ... και με αγαπαη και τον αγαπαω.. Δεν ξεχνιετε ο Γιωργος.. Ειναι λιγο παραπονιαρης μονο ;)Ο Γιώργος είναι πολύ καλό φιλαράκι.... Κάθε άλλο παρά ζηλιάρης! Εντιμος, χωρατατζής, φιλότιμος..... Ενα πολύ καλό φιλαράκι από μακριά!
Περιπου το ιδιο ειναι αμα ειναι διαφανη,και μετα οι παντοφλες κουνελι να μας κοιτανε πως θα ανακατευομαστε στα στρωματαφοραω Μπιτζαμουλες και παντοφλιτσες ασπρες με γουνιτσα και φατσα κουνελακη και αυτια ....
αχ τρελο μου εσυΠεριπου το ιδιο ειναι αμα ειναι διαφανη,και μετα οι παντοφλες κουνελι να μας κοιτανε πως θα ανακατευομαστε στα στρωματα
Κουκλα ειναι η Δαναη σε ολα γι'αυτο και σε αγαπαμεΣε εμενα το λες?? Ο Γιωργος ειναι απο τα καλυτερα παιδια ... και με αγαπαη και τον αγαπαω.. Δεν ξεχνιετε ο Γιωργος.. Ειναι λιγο παραπονιαρης μονο ;)
Δεν λησμονα αυτο μωρο μου .... τα καλα δεν τα λησμονα ποτε.. ;)Κουκλα ειναι η Δαναη σε ολα γι'αυτο και σε αγαπαμε
Παραπονιαρης, ειναι και το αλλο που λεμε,ματια που δεν βλεποντε γρηγορα λησμονουντε
Λιγο οχι πολυαχ τρελο μου εσυ
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Χαρά μου, να έχω δίπλα μου ένα αξιόλογο άτομο, που με την πολυεπίπεδη προσωπικότητα που διαθέτει, να είναι η απαστράπτουσα παρουσία της βραδιάς.
Και εγω το ιδιο λεω και το πιστευωΔεν λησμονα αυτο μωρο μου .... τα καλα δεν τα λησμονα ποτε.. ;)
εγω ρε μαλακα ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω οταν βλεπω τετοια ποστ..αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
δινεις ρεστα αγαπουλη..
ουτε στην νταρια τετοιο γλυψιμο..
δουλευει καργα το στραπον ε???