DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και εσυ ξυπνια βρωμοθυληκο??? ΚαταλαβαααααΔαναη ακομα να κοιμηθεις?
Και εσυ ξυπνια βρωμοθυληκο??? ΚαταλαβαααααΔαναη ακομα να κοιμηθεις?
Περιμενω το σεναριο εε??αει μωρη..
θα βρουμε σωστο σεναριο λεμε..
θα γραψουμε ιστορια..
μας παρακολουθουν εδω..Περιμενω το σεναριο εε??
οκμας παροκολουθουν εδω..
θα μας κλεψουν την ιδεα..
Τοσες μερες κλειστο γιατι,να μην πεση η μπαταριαΑντε μπαινω στο μπανιο... Σε λιγο ανοιγω το κινητο μου.... επιτελους... απο την Τεταρτη ειναι κλειστο....
τους εχω σε αγωνια..Τοσες μερες κλειστο γιατι,να μην πεση η μπαταρια
Και εψαχνα τοση ωρα τις σελιδες να το βρω και τωρα την εβαλες,αλλα βρηκα και κατι αλλοτους εχω σε αγωνια..
αυριο πρωι παω να κουρευτω Γιωργο... κοντα... δες το να μου πεις αν σου αρεση εχω βαλη φωτο πιο πισω το κουρεμα που θα κανω...
να αυτο θα κανω.....
Χρονια Πολλα Δαναη με υγεια και χαρες οχι μονο αναμεσα στα κωλομεριακαλησπερα κουκλε...
ειχα γενεθλεια σημερα..
νασε καλα Γιωργο μου....Και εψαχνα τοση ωρα τις σελιδες να το βρω και τωρα την εβαλες,αλλα βρηκα και κατι αλλο
Ωραιο ειναι ναι Χρονια Πολλα Δαναη με υγεια και χαρες οχι μονο αναμεσα στα κωλομερια
Ακομη δεν μπηκες στο μπανιο αντε 1 ωρα περασεΑντε μπαινω στο μπανιο...
θα με χορτασουνε μη φοβασε... ξερουν αυτοι... ξερω την ημερομηνια που τους πιανη στερηση....Ακομη δεν μπηκες στο μπανιο αντε 1 ωρα περασε
Ολοι τους μαρκαρισμενη ειναι ετσι.θα με χορτασουνε μη φοβασε... ξερουν αυτοι... ξερω την ημερομηνια που τους πιανη στερηση....
Για ρώτα ίσως να παραδίδει δωρεάν μαθήματα η μαιτρέσσα danai.... ;)Kαλησπέρα δανάη μου, είσαι μια κούκλα, ειλικρινά μακάρι μια μέρα να σου μοιάσω....
Αντε μπαινω στο μπανιο... Σε λιγο ανοιγω το κινητο μου.... επιτελους... απο την Τεταρτη ειναι κλειστο....
σιγα μην γραφτουμε για να δουμε τον λιλα..για μπειτε εδω να δειτε..... κοτσονατη κοτσονατη.....
Για ρώτα ίσως να παραδίδει δωρεάν μαθήματα η μαιτρέσσα danai.... ;)