giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ολος μεσα τι τσιγκουνιες θα κανουμε μονο τον μισοΘελω να μου τον βαλης ολον Γιωργο μου ολονννν...
Ολος μεσα τι τσιγκουνιες θα κανουμε μονο τον μισοΘελω να μου τον βαλης ολον Γιωργο μου ολονννν...
ε παρε playmobil και φτιαξε κατι.... εργο ειναι και αυτο.... και μαλιστα μαθαινης παιζοντας το
Οσο εισαι πρασινακη δεν θα τα πουμε.... Σημαινη οτι εισαι επικινδυνος.... Οταν θα φυγη το επανεξεταζω....playmobil ;;;; εγω θελω να παιξω με αλλα πραγματα...πιο ζωντανα και πιο ομορφα...γλυκα σαν κι εσενα...
Οσο εισαι πρασινακη δεν θα τα πουμε.... Σημαινη οτι εισαι επικινδυνος.... Οταν θα φυγη το επανεξεταζω....
τοσο καιρο επρεπε ηδη να το ειχες κανη... τι περιμενης..... Στο χωριο μου λενε ο Δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα....καλα εδω εγω εχω ξενερωσει...φαντασου οτι ημουν με 2 αστερια οταν με πρασινισε ο Adreoug...μαλλον με εχει ξεχασει... παρολο που του ειχα στειλει πμ τις προαλλες ΟΥΔΕΝ ΜΙΑ απαντηση..
ασε καλυτερα θα παω αλλου...εκει που δεν κανουν διακρισεις...
Οχι μονο στο χωριο σουτοσο καιρο επρεπε ηδη να το ειχες κανη... τι περιμενης..... Στο χωριο μου λενε ο Δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα....
Ετσι Γιωργο μου...Οχι μονο στο χωριο σου
τοσο καιρο επρεπε ηδη να το ειχες κανη... τι περιμενης..... Στο χωριο μου λενε ο Δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα....
58 που την ειδες τη Δαναη;;;;;;;;;;Που εισαι βρε Δαναη πολλες μερες εξαφανισμενη εισαι
ειναι ταξιδι του μελιτος καλεΠου εισαι βρε Δαναη πολλες μερες εξαφανισμενη εισαι
τήν κάτσαμε .......μου τήν πήρανε;;;;;;;;;ειναι ταξιδι του μελιτος καλε
Και που πηγεειναι ταξιδι του μελιτος καλε
Σου την κλεψανε μεσα απο τα χεριατήν κάτσαμε .......μου τήν πήρανε;;;;;;;;;
κρίμα και ήταν καλό παληκάρι! :SΚαι που πηγε Σου την κλεψανε μεσα απο τα χερια
Παλι?????ειναι ταξιδι του μελιτος καλε