Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη δεν εχεις πλεον τις κοκκινες ανταυγειες ?

Ετσι σε γνωρισα και ετσι σε θυμαμαι.....
Σεγιεν μου εισαι καλα?????  Πω πω  πολυ καιρο μωρακη μου.... να κανονισουμε καμμια μερα να τα πουμε....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η Δανάη ειναι το μωρο ....απιστευτη .... κριμα που δεν εχω χρονο αυτο τον καιρο,δεν πειραζει ομωs θα την δω καποια στιγμη,Δαναη εσαι superrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! σ'εθχαριστω για τιs στιγμεs που σε  γνωρισα!!!!
Σε ευχαριστω κουκλι μου....  Εισαι γαμω τους αντρες....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω μονο μια.......και βεβαια μπορει να θυμαμαι τιs ανταυγειεs αλλα.....
τα υπολοιπα που ειναι χορταστικα :2funny:
Γιασου βρε λιφε.... κριμα που δεν ξαναβρεθηκαμε  να κανονισουμε καμμια μερα ενταξη???

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τι γινεται εδω περα;;;

σε ολους κανονιζεις εκτος απο μενα;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...

φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απο που φευγης εσυ???   Νατα και οι ζηλιες....

α  υπαρχουν και αλλα θρεντ εεεεε????  απλα στο λεω....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα Λυκακη.... Ωραια βροχερη μερα σημερα... οτι πρεπει για αταξιες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ξυπνησα γιατι ειχα εξωτερικες δουλειες... γιατι μετα δεν θα μπορω να φυγω.... Πινω καφεδακη και σε λιγο μπαινω στο μπανιο... να κανω αφρολουτρο και να τριφτω με ενα τεραστιο σφουγγαρη.... Για το αρωμα του αφρολουτρου ειναι cherry.... και να λουσω τα μαλακια μου ...θελω να μοσχομυριζω.... και μετα να κατσω στο καναπεδακη μου να γλυφω τις ρογουλες μου.... Και να βλεπω τη βροχουλα που με ερεθιζη....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ξυπνησα γιατι ειχα εξωτερικες δουλειες... γιατι μετα δεν θα μπορω να φυγω.... Πινω καφεδακη και σε λιγο μπαινω στο μπανιο... να κανω αφρολουτρο και να τριφτω με ενα τεραστιο σφουγγαρη.... Για το αρωμα του αφρολουτρου ειναι cherry.... και να λουσω τα μαλακια μου ...θελω να μοσχομυριζω.... και μετα να κατσω στο καναπεδακη μου να γλυφω τις ρογουλες μου.... Και να βλεπω τη βροχουλα που με ερεθιζη....

μονο αυτα;;;; εγω σε ειχα για περισσοτερα...κριμα...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ε παρε playmobil και φτιαξε κατι....  εργο ειναι και αυτο.... και μαλιστα μαθαινης παιζοντας το

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να ερθω να κανουμε παρεα μπανιο ...............
και οχι να γλυφης μονη σου της ρογουλες για καποιον αλλον ειναι αυτη η δουλεια
Καλησπερα Δαναη και στην υπολοιπη παρεα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Να κανουμε μπανακη τα δυο μας στη μπανιερα και να γλυστρισω πανω σου λεει εντελως κατα λαθος.... και νανε λεει και ζεστο το νερο και να μην μου κανη ψυχη να βγω απο κει μεσα... οι ρογουλες μου δε θα ειναι ακριβως μπροστα στα χειλακια σου... και θα πλατσουριζω σαν τρελο μεσα στο νερο... και οταν θα μου τις δαγκωσης θα ερχομε σε οργασμοοοοο και θα μου ξεσκιζης το κωλαρακη μου καθως θα μπαινη και το ζεστο νερο μεσα μου θα με τρελενηηηηη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ζεστο θα ειναι το νερο αλοιμονο αν ειναι κρυο,και με τον αφρο που εχει σιγουρα θα γλυστρισης και καπου θα καρφωθης,καλα με το δαγκωμα δεν τον γλυτωνης τον οργασμο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θελω να μου τον βαλης ολον Γιωργο μου  ολονννν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom