Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον μου εκαναν προταση να μπουν φωτος μου σε τεραστια Διαφημηστικα της COCA COLA στο Αεροδρομιο του Λονδινου ατο Αεροδρομιο DE Gaulle στη Γαλλια  και περιμενουν απαντηση με τηλεφωνα με ολα και φυσικα με πολλα χρηματα....

I represent  ......gement company in Scotland,UK and we have selected your portfolio for a Coca-Cola billboard advertisement at Gatwick Airport London, united kingdom and Charles DE Gaulle ( C D G ) Airport Paris, France . All we need is your approval to enable us process your .....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ω ρε πλάκα που έχουν να πάθουν οι ξενέρωτοι οι Εγγλέζοι.... μέχρι που θα τους σηκωθεί κιόλας... μπράβο Δανάη...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Λοιπον μου εκαναν προταση να μπουν φωτος μου σε τεραστια Διαφημηστικα της COCA COLA στο Αεροδρομιο του Λονδινου ατο Αεροδρομιο DE Gaulle στη Γαλλια  και περιμενουν απαντηση με τηλεφωνα με ολα και φυσικα με πολλα χρηματα....

I represent  ......gement company in Scotland,UK and we have selected your portfolio for a Coca-Cola billboard advertisement at Gatwick Airport London, united kingdom and Charles DE Gaulle ( C D G ) Airport Paris, France . All we need is your approval to enable us process your .....
Πολυ καλο νεο [size=17pt]και το σκεφτεσαι ;[/size]

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αν το ΣΚΕΦΤΟΜΕΕΕΕΕ?????  Καθολου φυσικα... εχω τηλεφωνα τα παντα... βαζω μπρος....
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

α ρε μαγαλειααααααααα
ρε Δαναη να ρθω να σου κραταω τα χαρτια ? το νεσεσερ εστω ?
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Δανάη όρμα.. αντε μπας και ξεθολώσουν οι μαμούχαλοι οι εγγλέζοι...

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Αυτό σημαίνει ότι τώρα τις επισκέψεις που θα κάνουμε σπίτι σου θα μας δίνει και δωρεάν COCA COLA ????

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
καλησπερα μωρο!!!
παιδια με την Δαναη εχω βρεθει παλιοτερα , πριν απο 4-5 χρονια και ειναι σουπερ !
πολυ καυλωτικη και σουπερ μωρο!

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1

Οχι πίτσα αλλά πούτσα !. Και εγώ έχω βρεθεί με τη Δανάη και είναι η πιο γλυλικά μουνάρα τς που γνωρίζω. Ρε συ Δανάη, σου τηλεφωνώ συχνά μετά τις 5 και 6 και 7 και ποτέ δεν απαντάς.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα μωρο!!!
παιδια με την Δαναη εχω βρεθει παλιοτερα , πριν απο 4-5 χρονια και ειναι σουπερ !
πολυ καυλωτικη και σουπερ μωρο!
Αν και δεν θυμαμε ποιος εισαι σε ευχαριστω μωρο μου για να με θυμασε ακομα μετα απο τοσα χρονια κατι θα σου αφησα στο μυαλουδακη σου και χαιρομε... μακια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αγαπητε Βολταιρ αυτα δεν ειναι καινουργια ειναι χρονων  πριν καταχωρησεις

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.