giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εχουν συμβη πολλα τετοιαΦανταζεστε???? Να βγαινη το παιδι και να της Σπερνη το δευτερο καπακι.....χιχι
Εχουν συμβη πολλα τετοιαΦανταζεστε???? Να βγαινη το παιδι και να της Σπερνη το δευτερο καπακι.....χιχι
xaxaxaxaxa Δαναη ....Σιγα το δυσκολο καλε.... εδω μπορει να βγαλη ολοκληρο γομαρι η πουτσα θα την πειραξη???? Να ειναι ομως αυτος που της το εσπειρε..... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ
δεν έχω ποντίκι.. έχω απευθείας σύνδεση μυαλού με πληκτρολόγιο.... γαυτό κάνω και σαρδάμ...
καλά δεν ήξερες δεν ρώταγες...
Θα τον κοσκινισης καλα απ'οτι φαινεται
Μαια νοσοκομες τοσο μουνι μαζευεται εκεινη την ωραxaxaxaxaxa Δαναη ....
αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να πηδανε την μαια εκεινη την ωρα ...οσο περιμενουν στην αιθουσα τοκετου!!!!
καλησπερα σε ολους
Ποιος την χεζη την ΜΑΙΑ εδω μιλαμε για ανωμαλα πραγματα...xaxaxaxaxa Δαναη ....
αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν να πηδανε την μαια εκεινη την ωρα ...οσο περιμενουν στην αιθουσα τοκετου!!!!
καλησπερα σε ολους
πετυχες ΔΙΑΝΑ... κακομοιρομ'αρεσουν τα δυσκολα μαστορα!!!
Εχει κατι ξεκωλιαρες νοσοκομες ομως και γαμω για πολυ ανωμαλιαΠοιος την χεζη την ΜΑΙΑ εδω μιλαμε για ανωμαλα πραγματα...
πετυχες ΔΙΑΝΑ... κακομοιρο
Για να περαση η ωρα το κανουν οχι τιποτα αλλο.........................εχουν κανη αυτεεεεςςςς... Μεχρη πανω στο χειρουργειο εχουν πηδηχτη...με τα σωληνακια στο μουνι τους...
ε ναι.... ειπαν αντι να πλεκουν καλτσες... ας πλεξουν μερικες ΠΟΥΤΣΕΣΓια να περαση η ωρα το κανουν οχι τιποτα αλλο.........................
Τωρα που ειναι το πραμα ζεστο (στη βραση κολα το σιδερο)το σημερα στο μελλον δεν ξερουμε τι γινεταιδιανα λες;;;θα δουμε στο μελλον... ;) ;) ;)
Τωρα που ειναι το πραμα ζεστο (στη βραση κολα το σιδερο)το σημερα στο μελλον δεν ξερουμε τι γινεται
Λες δεν θα τα ξερη η Αννα δεν τα δοκιμασεΠαρεπιπτωντος εχω γαμηθη με τεραστια πουτσα... και παραλληλα μου εχωνε και δονητη...νομιζα οτι γεννουσααααα
Γιασου Αννουλαααα.... Βλεπε να μαθαινης...
οχι απο το ενα αυτι ειμαι κουφη.... χαχαχαστη Δαναη πες τα!!! Δαναη ακους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
στη Δαναη πες τα!!! Δαναη ακους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
οχι απο το ενα αυτι ειμαι κουφη.... χαχαχα
εγω που να τα ξερω ?Λες δεν θα τα ξερη η Αννα δεν τα δοκιμασε
καλε τον δονιτη που στον εβαλε ? στο αυτι ?οχι απο το ενα αυτι ειμαι κουφη.... χαχαχα
οχι απο το ενα αυτι ειμαι κουφη.... χαχαχα