Αλα μαυρα νυχια η δικια σουυυυυ......χαχα
βρε κλεφτη.....
μην με φτιαχνεις τωρα...θα μου κανεις και νυχιες εκτος απο δαγκωματιες;;
κατοπιν αδειας σου αντιγραφθηκε η φωτο !!
Αλα μαυρα νυχια η δικια σουυυυυ......χαχα
βρε κλεφτη.....
Αλλο να το κοιτας μονοΔαναη μιας και ειδα νεα φωτο, ελπιζω να μου επιτρεψεις να ποσταρψ αυτο το θεϊκο πωπουδακι...εεε;;;
Και αλλο πραμα ειναι να το πιανης και να το παιδευης
αντε την γαστρωμενη με το γαμια της στην καμερα...το μωρο μες στη κοιλια πως θα το δειξει μου λες;;
Δεν μιλαω για καισαρικη εγω....Κανονικα απο το μουνι.... γιατι λιγοι ειναι αυτοι που πηδανε γκομενες με περιοδο???
Το ξερω γιατι μιλας, το αναφερα μιας και ειδα λιγο οτι δεν μπορεσα να το αντεξω, οχι να γαμησω και μουνι με περιοδο χαθηκαν οι αλλες μερες η μονο πιπαΔεν μιλαω για καισαρικη εγω....Κανονικα απο το μουνι.... γιατι λιγοι ειναι αυτοι που πηδανε γκομενες με περιοδο???
εχει τώρα εσωτερικές κάμερες... ή θα την κολήσουνε στο προφυλακτικό...
καλαααα... στα μαζευω προσεχε... πηρα και αυτο που κοσκινιζουν το αλευρη....μην με φτιαχνεις τωρα...θα μου κανεις και νυχιες εκτος απο δαγκωματιες;;
κατοπιν αδειας σου αντιγραφθηκε η φωτο !!
είπαμε.. ακρον άωτον της ηδονής...
οπως ακρον άωτον της ευγενείας είναι να γαμάς χήρα με μαύρη καπότα...
καλαααα... στα μαζευω προσεχε... πηρα και αυτο που κοσκινιζουν το αλευρη....
καλαααα... στα μαζευω προσεχε... πηρα και αυτο που κοσκινιζουν το αλευρη....
και Μανογαλο εχω σου κανη?????οχι μην τα μαζευεις...ωραια...εχεις και γαλα;;
ρε μακάκα... διευθυντής τεχνολογίας σε τηλεπικοινωνίες είμαι.. φούλ του γκατζετ εδώ...
Θα τον κοσκινισης καλα απ'οτι φαινεταικαλαααα... στα μαζευω προσεχε... πηρα και αυτο που κοσκινιζουν το αλευρη....
αλλαξε ποντικι γιατι αλλου πατας κι αλλου εννοεις... και γω που θες να το ξερω;;;
και Μανογαλο εχω σου κανη?????