You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 330K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γιασου Γιωργο μου..... ΓΙΑΘΟΥ Λυκακη...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Λοιπον εκανα σεξ πριν και μου ηρθε μια ανωμαλια και την ειπα σε αυτον και του αρεσε να σας την πω????
Γιασου Γιωργο μου..... ΓΙΑΘΟΥ Λυκακη...
Πως εισαι κοριτσαρε;;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτο ελειπε να μην αγαπαμε το καλυτερο κοριτσι εδω μεσαΤην Καλησπερα μου... Με αγαπανε πολυ εδω... Ειναι αμοιβαιο ομως....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Του ειπα τι θα ελεγες αν ησουνα γυναικα και γεννουσες πανω στο κρεβατι μου και ταυτοχρονα σου πηδαγαν το μουνι?????
Του ειπα τι θα ελεγες αν ησουνα γυναικα και γεννουσες πανω στο κρεβατι μου και ταυτοχρονα σου πηδαγαν το μουνι?????
ταυτοχρονα λεω λιγο δυσκολα...η πουτσα μπαινει, το κοπελι βγαινει...καπου θα βρουνε...δεν νομιζεις;;;χαχα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα εισαι με κεφια βλεπωΓιασου Γιωργο μου..... ΓΙΑΘΟΥ Λυκακη...
Παλι εκανες σεξΛοιπον εκανα σεξ πριν και μου ηρθε μια ανωμαλια και την ειπα σε αυτον και του αρεσε να σας την πω????
α αυτη ειναι πολυ ανωμαλη..
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ε εισαι πολυ ανωμαλη πιπα στο νεογενητο θα εδινες/ανΤου ειπα τι θα ελεγες αν ησουνα γυναικα και γεννουσες πανω στο κρεβατι μου και ταυτοχρονα σου πηδαγαν το μουνι?????
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Σιγα το δυσκολο καλε.... εδω μπορει να βγαλη ολοκληρο γομαρι η πουτσα θα την πειραξη???? Να ειναι ομως αυτος που της το εσπειρε..... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ε οχι και πιπα.... για το μουνι ειπα... το παιδι θα εχει βγει εξω ηδη αρκεταΕ εισαι πολυ ανωμαλη πιπα στο νεογενητο θα εδινες/αν
Σιγα το δυσκολο καλε.... εδω μπορει να βγαλη ολοκληρο γομαρι η πουτσα θα την πειραξη???? Να ειναι ομως αυτος που της το εσπειρε..... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ
οντως καλο....μ'αρεσε...χαχα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αυτο τωρα που το σκεφτομε δεν υπαρχη ουτε σε τσοντα ουτε καν σε ζωγραφια.... Κατσε να στειλω το σεναριο στην Αμερικη... κατι θα κανουν αυτοι...
αυτο τωρα που το σκεφτομε δεν υπαρχη ουτε σε τσοντα ουτε καν σε ζωγραφια.... Κατσε να στειλω το σεναριο στην Αμερικη... κατι θα κανουν αυτοι...
για φαντάσου φαντασία...
το άκρο άωτο της ηδονής.. να γαμάς γκαστρωμένη και να σου παίρνει πίπα το μωρό...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αλα μαυρα νυχια η δικια σουυυυυ......χαχα
βρε κλεφτη.....
βρε κλεφτη.....
για φαντάσου φαντασία...
το άκρο άωτο της ηδονής.. να γαμάς γκαστρωμένη και να σου παίρνει πίπα το μωρό...
αντε την γαστρωμενη με το γαμια της στην καμερα...το μωρο μες στη κοιλια πως θα το δειξει μου λες;;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αυτος που το εσπειρε να το βγαλη καλα θα ψαξουμε να βρουμε ενανΣιγα το δυσκολο καλε.... εδω μπορει να βγαλη ολοκληρο γομαρι η πουτσα θα την πειραξη???? Να ειναι ομως αυτος που της το εσπειρε..... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ
Εδειχνε σε ντοκυμαντερ για καισαρικη και μολις την κοψανε και φανηκαν απο μεσα ολο αιματα κλπ δεν αντεξα αλαξα καναλιε οχι και πιπα.... για το μουνι ειπα... το παιδι θα εχει βγει εξω ηδη αρκετα