dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ααα γιαυτο δεν καταλαυα τι διαφορα,εγω βλεπω σε λαπτοπ με την οθονη σε περιεργη γωνια,ειναι σα να βλεπω ορθιος..φαινετε το κατω μερος καλυτερα πιο φωτεινο ...
ααα γιαυτο δεν καταλαυα τι διαφορα,εγω βλεπω σε λαπτοπ με την οθονη σε περιεργη γωνια,ειναι σα να βλεπω ορθιος..φαινετε το κατω μερος καλυτερα πιο φωτεινο ...
Μη μου ισιωσης και πολυ γιατι θα δυσκολευτω .... χαχαχασου εχω πει τι δουλεια κανω και δε το θυμαμαι??τεσπα κριβε λογια... κατα τα αλλα ολα καλα,δε τι παλευω αλλα που θα παει θα ισιοσω
Δεν αναφερομε σε παρτουζες αγαπητε μου .... Για εκπομπη μιλαω ....θα παιξει κανενα διδυμο?????
στο 0-6 θα εχεις εκπομπη??????????????Ειναι καταπληκτικη .... Θα εχω δικη μου εκπομπη ... και ειναι καλεσμενη μου ....
Ολα τα αστερια στη ΔΑΝΑΗ .... και μονο αστερια .....
δεν τον τζιναβω τον κατε αλλα ειναι μπουτ λατσος...τζιναβει φιλη?λατσευεται?Παιδια μολις μιλαγα μαζη του ... τον ξερει κανεις ????
Φιληηηηηη ..... αστα .... τον λατρεψα .... παιζη στη ξενη σειρα Heroes .... μπουτ τζιναβωτος ...δεν τον τζιναβω τον κατε αλλα ειναι μπουτ λατσος...τζιναβει φιλη?λατσευεται?