!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
με κοροιδεβισοτι πρεπει για τις αμυγλαδες μου
με κοροιδεβισοτι πρεπει για τις αμυγλαδες μου
Μωρο μου μυρτιελαιο να δοκιμασης... πολυ καλοο για μασαζμε κοροιδεβισ
πλακα κανω.. σου εχω αδυναμιαμε κοροιδεβισ
Εκανε το λαθος καποιος να μου χαστουκιση το κωλομαγουλο...
ημασταν 3 ατομα.......οπως ημουν καυλωμενη γυρναω και του χαστουκιζω το προσωπο.. μετα αυτος το δικο μου... καυλωμενα οπως ημασταν τρελαμενα... χαστουκιζω τον αλλον... αλλος να γλυφη αλλος να χαστουκιζη.. να με πηδανε και να τους βαζω να αλληλοχαστουκιζοντε τα δυο τους και του εχωσα τη μουρη μετα στο κωλο του αλλου.. και να κανουν γλωσσοφιλα.. πολυ απλα πραγματα..
!!Εκανε το λαθος καποιος να μου χαστουκιση το κωλομαγουλο...
ημασταν 3 ατομα.......οπως ημουν καυλωμενη γυρναω και του χαστουκιζω το προσωπο.. μετα αυτος το δικο μου... καυλωμενα οπως ημασταν τρελαμενα... χαστουκιζω τον αλλον... αλλος να γλυφη αλλος να χαστουκιζη.. να με πηδανε και να τους βαζω να αλληλοχαστουκιζοντε τα δυο τους και του εχωσα τη μουρη μετα στο κωλο του αλλου.. και να κανουν γλωσσοφιλα.. πολυ απλα πραγματα..
Καλησπερα καυλιαρα... ηταν οντως μια απιστευτη καυλα... δεν την ειχαν ξαναζηση τετοια φαση... ουτε και εγω το περιμενα να εξελιχθη ετσι αλλα ηταν σαν να διναμε μια μαχη πανω στο κρεβατι ποιος θα περαση καλυtera.... αυτη η μυρουδια του καυλωμενου δερματος με τρελενε ... απο οπου και να γυρναγαμε κατι γινοταν... φοβερη χημεια
Καλημερα καυλες... Σημερα και αυριο θα ειμαι εκτος Αθηνων... Θα επιστρεψω την Παρασκευη
Kαλησπερα καυλιαρα και ο προορισμος, ανατολη δυση βορρας νοτοςΚαλημερα καυλες... Σημερα και αυριο θα ειμαι εκτος Αθηνων... Θα επιστρεψω την Παρασκευη
Πηρες τον καθαρο αερα γεμισες καλα τα πνευμονια; τωρα σκυψε και τουρλωσε τον καααλααΕπεστρεψα καυλες... Πηγα να παρω λιγο καθαρο αερα...
αυτο θα κανω .... μου λειψατε βρωμοπαιδα... λεω καποια μαλακια να γελασω θα εχουν κανη παλι.. και να...Πηρες τον καθαρο αερα γεμισες καλα τα πνευμονια; τωρα σκυψε και τουρλωσε τον καααλαα
Καλησπερα καυλιαρα
ε ολο και κατι θα κανουμε ..γεια σου δαναη , λεω να τα πουμε απο κοντα.....
απλα εχω λιγο αγχος καθως ειμαι πρωταρης
θα με βοηθησεις?
Εννοειτε... ετσι πρεπει να ειναι τα αγορακια ζωηρα..Εμεις εδω ειμαστε εσυ την κοπανησες για περιοδεια με ...ουζα
και οι μαλακιες που λεμε χρειαζονται αλλιως θα μας φαη το αγχος
Ζωηρα τι μαραμεναΕννοειτε... ετσι πρεπει να ειναι τα αγορακια ζωηρα..