DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και εδωσα... και εδωσαν !!!! και πηραέδωσες ή έφαγες?
Και εδωσα... και εδωσαν !!!! και πηραέδωσες ή έφαγες?
οχι οχι..ήσουν με το άτομο που μου είχες πει στην συνάντησή μας?
Ε οχι και καταλαβες ,τωρα εγινε μεσημεριανο ηρθε στις 3 μεχρι τις 4Σε καταλαβα εγω... σε βλεπω πολυ ησυχο σημερα καυλιαρη μου...
με τις υγειες σας...Ε οχι και καταλαβες ,τωρα εγινε μεσημεριανο ηρθε στις 3 μεχρι τις 4
Γιατι εμεις δεν διαθετουμε ψωλαρεςοχι οχι..
απο το σιτε μου... κανονιζουμε κατι παρτουζες φοβερες... εκει να δεις ψωλες οχι αστεια
εσεις διαθετετε .. αλλα εισαστε μακρυαΓιατι εμεις δεν διαθετουμε ψωλαρες
Εκανε το λαθος καποιος να μου χαστουκιση το κωλομαγουλο...
ημασταν 3 ατομα.......οπως ημουν καυλωμενη γυρναω και του χαστουκιζω το προσωπο.. μετα αυτος το δικο μου... καυλωμενα οπως ημασταν τρελαμενα... χαστουκιζω τον αλλον... αλλος να γλυφη αλλος να χαστουκιζη.. να με πηδανε και να τους βαζω να αλληλοχαστουκιζοντε τα δυο τους και του εχωσα τη μουρη μετα στο κωλο του αλλου.. και να κανουν γλωσσοφιλα.. πολυ απλα πραγματα..
Μαλιστα κυρια ΛουκαΑισχος!
Ανωμαλιαρακαι του εχωσα τη μουρη μετα στο κωλο του αλλου.. και να κανουν γλωσσοφιλα.. πολυ απλα πραγματα..
Ευχαριστωμε τις υγειες σας...
Σχημα λογου ειναι το μακριαεσεις διαθετετε .. αλλα εισαστε μακρυα
για να δω !!!!! μμμμμμ μετα απο αυτο νομιζω θα χρειαστω καποιες μερες για το επομενο λιφτινγκκαλά δεν είμαστε και στην άλλη άκρη της γής αν καλή οργάνωση να υπάρχει και μπορούμε να βρισκόμαστε!!! μπορεί να θες και άλλη ευθυγράμμισή!!! να σε ισιώσω πάλι μετά απο κανένα μικρό... επισκέπτη!!!
πολυ, εφαγα κ εγω...σου άρεσαν τα λουκούμια που σου έφερα?
καυλα ητανε... ειχα και ζαχαρη αχνη στα χειλακια μου....σου άρεσαν τα λουκούμια που σου έφερα?
βρε αλητακο τρως και λουκουμια εσυ??? να σου βαλω ενα αμυγλαδο μεσα να στο ταισω???πολυ, εφαγα κ εγω...
να φερεις κ αλλα με το αμυγλαδο
βρε αλητακο τρως και λουκουμια εσυ??? να σου βαλω ενα αμυγδαλο μεσα να στο ταισω???
οτι πρεπει για τις αμυγλαδες μουσε φανταζομαι στα τεσσερα στο τραπεζι και να σου ταιζω αμυγλαδο