Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ευτυχως σε επανέφερε στη σωστή ρύθμιση Δανάη μου  :fuck1:γιατί αλλιώς κινδύνευε να καεί ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος  :)
ειχε παθη μια χαλαρωση το κωλαρακη μου γιατι ειχα παη με εναν που την ειχε μικρη πριν... αλλα μετα απο σενα τσιτα παλι

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
την επόμενη φορά καυλιάρα μου!!!!! μέχρι τότε θα μιλάμε από εδώ!!!! καλό απόγευμα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως σε βρήκα ΘΕΑ μου!! :-* ελπιζω να έχεις καλο απόγευμα και να περάσεις ένα Καλό Σαββατοκύριακο!! ;)
σε ευχαριστω αγαπη.... επισης... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΗΣ..  {  ΕΥΧΗ }

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μια χαρα τις αισθανθηκα... δεν πηγαινε πιο μεσα... παντως την ηθελε την ρυθμιση του... ειχε ξερυθμιστη το δεξι τοιχωμα...
Δεν πιστευω να χτυπησες μπιελα  :grin: :grin:
Καλησπερα καυλιαρα
Καλησπερα και στην υπολοιπη παρεα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αφου μου γαργαλαγε τη σπλινα....

Καλησπερα καυλιαρη

Επισκέπτης
Σε ευχαριστώ!! :)Η καλύτερη ευχή που άκουσα εδω και πολλά χρόνια... στην ανατποδίδω Κουκλάρα μου που δεν αμφιβάλλω ότι την πραγματοποιείς κάθε μέρα ;)
σε ευχαριστω αγαπη.... επισης... ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΗΣ..  {  ΕΥΧΗ }

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το πμ Δαναη δεν το ειδες ;
πριν απο λιγο εφυγε η ......             το τουρσι  :grin:
εριξα ενα μεσημεριατικα αλλο πραμα

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου γλυκιά μου Δανάη..!!!
Τις πιο καβλιαρικες καλησπέρες μου και σε όλους τους καυλιάρηδες του thread..... :-* :-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ετσι... να βλεπω απαρτια να τρελενομε....    ετοιμαζω  βιντεακη  γνωριμιας το βραδυ....  εχουμε και τους ξενους... οχι μονο απο την Ψαροκωσταινα....  ετσι....

Θελω να μου υποταχτης πληρως εσυ  ακους????  πληρως.... πασαλο αγορασες????

upotakse_me

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετσι... να βλεπω απαρτια να τρελενομε....    ετοιμαζω  βιντεακη  γνωριμιας το βραδυ....  εχουμε και τους ξενους... οχι μονο απο την Ψαροκωσταινα....  ετσι....

Θελω να μου υποταχτης πληρως εσυ  ακους????  πληρως.... πασαλο αγορασες????

:) έχω αγοράσει περιλαίμιο με λουράκι για να με πηγαίνεις βόλτα μέσα στο σπίτι και να προσφέρεις το κωλαράκι μου σαν επιδόρπιο στους καλεσμένους πριν γευτούν το δικό σου υπέροχο κορμάκι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom