giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αντε και δεν θα αργηση να γινη το παρτυ με τα ουζαΜπραβο κουτσουνι μου.... αντε να κανουμε καμμια παρτουζιτσα...
Αντε και δεν θα αργηση να γινη το παρτυ με τα ουζαΜπραβο κουτσουνι μου.... αντε να κανουμε καμμια παρτουζιτσα...
Μπραβο κουτσουνι μου.... αντε να κανουμε καμμια παρτουζιτσα...
o κωλαρακος μας πολλα θελει αλλα που ειναι ο καταλληλος να μας τα κανη..... το ενα πανω στο αλλο θα σας τα στησουμε... καυλεςΑφεντη θελει ο κωλαρακος του. Εσεις μπροστα στον αφεντη ΛΙΛΑ ειστε απλες οδοντοπαστες.
χαιρομε που το καταλαβες... ετσι... στην καταληξη να μεινω εκει πανω κρεμασμενη...Εσυ θες αγριο ξεσκισμα λογω της ανορθογραφιας σου ειδικα στις καταληξεις.
Μπραβο κουτσουνι μου.... αντε να κανουμε καμμια παρτουζιτσα...
Καλησπερα καυλιαρη μου... τελεια περασαμε.... μωρο μου τα λουκουμια ειναι παρα πολυ φρεσκα... λιωνουν στα χερια μου...ειναι παρα πολυ νοστιμα... σε ευχαριστω...καλησπέρα καυλιάρα μου!!!! τί κάνεις? ευχαριστώ για την πολύ όμοεφη βραδιά που μου χάρισες
μια χαρα τις αισθανθηκα... δεν πηγαινε πιο μεσα... παντως την ηθελε την ρυθμιση του... ειχε ξερυθμιστη το δεξι τοιχωμα...σε ευχαριστώ που με έκανες και ένιωσα άνετα και ωραία!!! όσον αφορά τις καύλες μου νομίζω ότι τις είδες!!! και τις αισθάνθηκες!!!!
ειχε παθη μια χαλαρωση το κωλαρακη μου γιατι ειχα παη με εναν που την ειχε μικρη πριν... αλλα μετα απο σενα τσιτα παλιδηλαδή δασκάλα τί εννοείς?