You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καυλιαρα χυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωαχχχχχχχχχχχ καυλες μουυυυυυυυυυ..............
Βαλε κατι επανω σου θα κρυωσεις............ ασχολιαστο.....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καυλιαρα χυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΒαλε κατι επανω σου θα κρυωσεις
Γιωργακη μουυυυ..... θα πεση πολυ γελιο της επομενες μερες.... θα δεις.... καυλιαρη μου εσυ... θα με βλεπεις και θα με καμαρωνης... δεν σου λεω παραπανω... λοιπον στα βιντεο μου σκηνοθεσια και κειμενο ολα εγω.... μονο τα μεσημεριανα μην με παρουν χαμπαρη.... και η Μαρια με το Φωτη... Διασημη θα γινω... μιλαμε για ταλεντο οχι αστειαααα
ασε Γιωργο μου εκει που ημουν ολο τιμωρια με ειχαν... το χωρις βρακυ ειναι δεδομενο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αν θα γελασουμε λεει???? πορνο δεν ειναι παντως.... στο YOU TUBE θα μπουν ολα.... ο κοσμος εχει αναγκη να γελαση αυτη τη στιγμη Γιωργο μου... αργοτερα βλεπουμε ;)
ειναι περιπου 6 βιντεο... και θα μπουνε σταδιακα.... σαν PART 1... PART 2... κλπ.. τι Χανιωτισα τρελοκομειο ειμαι ρε Πουστη μου...
μου το κρυψανε το βρακυ Γιωργο μου.... σε ενα τερσστιο χωραφι και με εβαζαν να το ψαξω μεσα στα Γαιδουραγκαθα...
ειναι περιπου 6 βιντεο... και θα μπουνε σταδιακα.... σαν PART 1... PART 2... κλπ.. τι Χανιωτισα τρελοκομειο ειμαι ρε Πουστη μου...
μου το κρυψανε το βρακυ Γιωργο μου.... σε ενα τερσστιο χωραφι και με εβαζαν να το ψαξω μεσα στα Γαιδουραγκαθα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και χωρις τρυπα στο κολαν σε καταφερνω στα ορθιαΓιωργο να κανω μια τρυπουλα στο κολαν μου να με παρης μια στα ορθια???
και ασπρο βρακακι βλεπω, το βρηκες
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και χωρις τρυπα στο κολαν σε καταφερνω στα ορθια
και ασπρο βρακακι βλεπω, το βρηκες
καλησπερα φιλε μου βρε αυτη κουκλαρα εφυγε καρακουκλαρα γυρισε...θα καψουμε κανενα διαφορικο σημερα...α βρε δαναη εχεις δικιο με σενα θα ξεχασουμε οχι μονο το ΔΝΤ αλλα και ποτε κατουρησαμε...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δαναη σε ζητησανε να πας στο υπουργειο,με τετιοες φωτο αγαπη μου την καναμε λαχειο...το δανειο θα δωσουνε να βγουμε απο την κριση γιατι με την κορμαρα σου τους επιασε η νευρικη η κριση...με αεροπλανα θα ρθουνε... θα ρθουνε με βαπορια...Δαναη εβγαλες ασποπροσωπη ολοκληρη την χωρα....
α το δευτερο στιχακη σημερα...βρε μπας να το γυρισω στη ποιηση?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καψτε τα βιβιων των αλλων ποιητων παρακαλω.... ειναι αχρηστα...Δαναη σε ζητησανε να πας στο υπουργειο,με τετιοες φωτο αγαπη μου την καναμε λαχειο...το δανειο θα δωσουνε να βγουμε απο την κριση γιατι με την κορμαρα σου τους επιασε η νευριλη η κριση...με αεροπλανα θα ρθουνε... θα ρθουνε με βαπορια...Δαναη εβγαλες ασποπροσωπη ολοκληρη την χωρα....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Να φας τις χειροπεδες σου........... μου παει????
πολυ το τσιτωσες βλεπω το βυζι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οι καυλωμενες γλωσσες μου τα κανουν Γιωργο μου...Να φας τις χειροπεδες σου
πολυ το τσιτωσες βλεπω το βυζι
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ειναι και καυλιαρικο βυζιοι καυλωμενες γλωσσες μου τα κανουν Γιωργο μου...
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οι καυλωμενες γλωσσες μου τα κανουν Γιωργο μου...
αλλο που δεν σου αρεσε εσενα...λεμε τωρα για τις γλωσσες..οι γλωσσες ειναι γλωσσες αλλα ξερουν να ξεχωριζουν το καλο στηθος και να του φερωνται αναλογα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
σταματα να με καυλωνης....αλλο που δεν σου αρεσε εσενα...λεμε τωρα για τις γλωσσες..οι γλωσσες ειναι γλωσσες αλλα ξερουν να ξεχωριζουν το καλο στηθος και να του φερωνται αναλογα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οταν ανεβηκες επανω θυμασε εκεινα τα ωραια μερη με τα δεντρα και δεξια η θαλασσα εκει ειμουνα χθες αλλα εσυ σημερα το λεςαντε και καλο καλοκαιρη.... και αν πατε για μπανιο παρτε με μαζη σας....