Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εμ τι να πω βρε κουκλα..εσυ γυρισες οχι μονο για να ταραξεις τα νερα..τσουναμι θα φερεις κοπελα μου... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
και ακομα καλα καλα δεν ηρθα.....   επισης   ασχολιαστο..... 

Συνημμένα

• P5010119 copy.jpg
    P5010119 copy.jpg
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 18

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αχχχχχχχχχχχ   καυλες  μουυυυυυυυυυ..............

Καυλιαρα χυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
............       ασχολιαστο.....     :2funny: :2funny:

Βαλε κατι επανω σου θα κρυωσεις  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καυλιαρα χυυυυυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΒαλε κατι επανω σου θα κρυωσεις  :grin: :grin: :grin:

Γιωργακη μουυυυ.....  θα πεση πολυ γελιο της επομενες μερες....  θα δεις....  καυλιαρη μου εσυ... θα με βλεπεις και θα με καμαρωνης... δεν σου λεω παραπανω... λοιπον   στα βιντεο μου σκηνοθεσια και κειμενο ολα εγω.... μονο τα μεσημεριανα μην με παρουν χαμπαρη.... και η Μαρια με το Φωτη...  :2funny: :2funny:  Διασημη θα γινω... μιλαμε για ταλεντο οχι αστειαααα

ασε Γιωργο μου εκει που ημουν ολο τιμωρια με ειχαν... το χωρις βρακυ ειναι δεδομενο...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Θα περιμενω ........... θα γελασουμε δλδ (αργοτερα θα σου στειλω πμ να γελασεις)
θα σε καμαρωσο οπως και να εχει

στο κρυψανε το βρακι  :grin: :grin: :grin:
αλλο που δεν ηθελες τετοια τιμωρια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αν θα γελασουμε λεει????  πορνο δεν ειναι παντως.... στο  YOU TUBE  θα μπουν ολα.... ο κοσμος εχει αναγκη να γελαση αυτη τη στιγμη Γιωργο μου...  αργοτερα βλεπουμε   ;)

ειναι περιπου 6  βιντεο...  και θα μπουνε σταδιακα.... σαν  PART 1...  PART 2...  κλπ.. τι Χανιωτισα τρελοκομειο ειμαι ρε Πουστη μου...

μου το κρυψανε το βρακυ Γιωργο μου.... σε ενα τερσστιο χωραφι και με εβαζαν να το ψαξω μεσα στα Γαιδουραγκαθα...  :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οπως και να εχει καποια στιγμη θα  δουμε ποσο τρελοκομειο εισαι

Φανταζομαι πως εγινε ο κωλος σου απο τα γαιδουραγκαθα αυτα ειναι και ψηλα  :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιωργο να κανω μια τρυπουλα στο κολαν μου να με παρης μια στα ορθια???

Συνημμένα

• P5010026 copy.jpg
    P5010026 copy.jpg
    119,8 KB · Εμφανίσεις: 21

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και χωρις τρυπα στο κολαν σε καταφερνω στα ορθια
και ασπρο βρακακι βλεπω, το βρηκες  :grin: :grin: :grin:

καλησπερα φιλε μου βρε αυτη κουκλαρα εφυγε καρακουκλαρα γυρισε...θα καψουμε κανενα διαφορικο σημερα...α βρε δαναη εχεις δικιο με σενα θα ξεχασουμε οχι μονο το ΔΝΤ αλλα και ποτε κατουρησαμε... :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
...........    μου παει????  

Συνημμένα

• P5010127 copy.jpg
    P5010127 copy.jpg
    117,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • P5010132 copy.jpg
    P5010132 copy.jpg
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 15

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δαναη σε ζητησανε να πας στο υπουργειο,με τετιοες φωτο αγαπη μου την καναμε λαχειο...το δανειο θα δωσουνε να βγουμε απο την κριση γιατι με την κορμαρα σου τους επιασε η νευρικη η κριση...με αεροπλανα θα ρθουνε... θα ρθουνε με βαπορια...Δαναη εβγαλες ασποπροσωπη ολοκληρη την χωρα....

α το δευτερο στιχακη σημερα...βρε μπας να το γυρισω στη ποιηση? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη σε ζητησανε να πας στο υπουργειο,με τετιοες φωτο αγαπη μου την καναμε λαχειο...το δανειο θα δωσουνε να βγουμε απο την κριση γιατι με την κορμαρα σου τους επιασε η νευριλη η κριση...με αεροπλανα θα ρθουνε... θα ρθουνε με βαπορια...Δαναη εβγαλες ασποπροσωπη ολοκληρη την χωρα....

α το δευτερο στιχακη σημερα...βρε μπας να το γυρισω στη ποιηση? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:2funny:  καψτε τα βιβιων των  αλλων ποιητων παρακαλω....  ειναι αχρηστα...  :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
                    αντε και καλο καλοκαιρη....  και αν πατε για μπανιο παρτε με μαζη σας....

Συνημμένα

• P5010078 copy.jpg
    P5010078 copy.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 50

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
οι καυλωμενες γλωσσες μου τα κανουν Γιωργο μου...

αλλο που δεν σου αρεσε εσενα...λεμε τωρα για τις γλωσσες..οι γλωσσες ειναι γλωσσες αλλα ξερουν να ξεχωριζουν το καλο στηθος και να του φερωνται αναλογα :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αλλο που δεν σου αρεσε εσενα...λεμε τωρα για τις γλωσσες..οι γλωσσες ειναι γλωσσες αλλα ξερουν να ξεχωριζουν το καλο στηθος και να του φερωνται αναλογα :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
σταματα να με καυλωνης....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
                    αντε και καλο καλοκαιρη....  και αν πατε για μπανιο παρτε με μαζη σας....

Οταν ανεβηκες επανω θυμασε εκεινα τα ωραια μερη με τα δεντρα και δεξια η θαλασσα εκει ειμουνα χθες αλλα εσυ σημερα το λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom