Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οταν ανεβηκες επανω θυμασε εκεινα τα ωραια μερη με τα δεντρα και δεξια η θαλασσα εκει ειμουνα χθες αλλα εσυ σημερα το λες
αχ βρε  καυλιαρη μου... πανεμορφα τα μερη σας.... να βγαλω το μπικινακη μου να μου βαλης λαδακη στη πλατουλα και να γλυστραη προς τα βυζακια μου το λαδακη... οπως θα ειμαι μπρουμυτα και να μου το τσιμπας και να μου το τριβης και να το γλυφης εκει στη παραλια και μετα να με αφησης εκει μουσκεμα ολη .... να ερχοντε τα αγορακια να μου δροσιζουν την πλατουλα και να φευγουν

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αχ βρε  καυλιαρη μου... πανεμορφα τα μερη σας.... να βγαλω το μπικινακη μου να μου βαλης λαδακη στη πλατουλα και να γλυστραη προς τα βυζακια μου το λαδακη... οπως θα ειμαι μπρουμυτα και να μου το τσιμπας και να μου το τριβης και να το γλυφης εκει στη παραλια και μετα να με αφησης εκει μουσκεμα ολη .... να ερχοντε τα αγορακια να μου δροσιζουν την πλατουλα και να φευγουν
:headbang: :headbang: :headbang:γιατη με κοβεις στο καλητερο????αλλη μια σηρα να εγραφες θα εχυνα!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Βαζοντας λαδι στην πλατη και προς τα κατω γλυστρα το δαχτυλο  και μπαινη και λιγο μεσα δεν πιστευω να σε πειραζη ,οσο για τα βυζια εχω τον τροπο το γνωριζω πολυ καλα πως να τα περιποιηθω ,θα εχω τετοια κουκλα και θα φυγω να την αφησω σε αλλα χερια αυτο δεν ειναι ευκολο

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
καλημέρα καυλιάρα μου!!!!! τί κάνεις? πώς είσαι σήμερα?

sloggi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα μπατσινα ...τι κανεις?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα στα καυλιαρικα μου....  πολυ καλα ειμαι... περιμενω  να ανεβω βαθμο....

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
μωρό μου μας άνοιξες την όρεξη με τις νέες φώτογραφίες σου έχεις και άλλες?

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
τις έχεις βάλει? δεν θυμάμαι είμαστε φίλοι εκεί!!!!  το βιντεάκι?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
χαλαρωσε... εχθες ηρθααα...  οχι ακομα... θα γινουν ολα...  φυσικα και βιντεακια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα στα καυλιαρικα μου....  πολυ καλα ειμαι... περιμενω  να ανεβω βαθμο....
Καλημερα καυλιαρα
περιμενε περιμενε για βαθμο το πολυ πολυ να σε κανουν υποδεκανεα  :grin: :grin:

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
έλα δεν σε πιέζω!!! την πλάκα μας κάνουμε αν και τις επόμενες μέρες θα έρθω αθήνα και μπορεί και να τα πούμε και από κοντά!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
έλα δεν σε πιέζω!!! την πλάκα μας κάνουμε αν και τις επόμενες μέρες θα έρθω αθήνα και μπορεί και να τα πούμε και από κοντά!!!!!!
στο  YOU TUBE θα μπουν.. δεν ειναι τσοντες... αλλα πρεπει να τα φτιαξω πρωτα... εχουν γελιο παντως

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
δεν πιστεύω να σε πετύχω πάλι να καθαρίζεις το σπίτι και να έχεις το κινητό κλειστό? ελπίζω αυτή την φορά να είμαι πιο τυχερός

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μωρο μου αν δεν ειναι ολα τελεια το κινητο μου δεν το ανοιγω.... πανω απο ολα να περναμε καλα

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
χαίρομαι που το λες μωρό μου με κάνεις και καταλαβαίνω ότι σου αρέσει η ποιότητα!!! δείγμα ότι θα περάσουμε καλά!!!!! :kissass:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ετσι ειναι μωρο μου.....

Συνημμένα

• P5010061 copy.jpg
    P5010061 copy.jpg