DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ναι μωρο μου??? χαιρομε... εισαι καθολου φρονιμο???τι λεει κουκλα/?? ανανεωμενη σε βλεπω..
ναι μωρο μου??? χαιρομε... εισαι καθολου φρονιμο???τι λεει κουκλα/?? ανανεωμενη σε βλεπω..
Παντα παει το μηνιατικο χθες παλι μαρκες το εκαναναι μωρο μου??? χαιρομε... εισαι καθολου φρονιμο???
Ειναι γλυκο ετσι το μαςΣυνεχεια βρε Γιωργο μουυυ..... δεν διορθωνομε... Καταθεση και προστιμο....
Καλησπερα κουμπαραπαλι ξεσαλωνεται ?
καλησπερα Δαναη, Γατε και λοιποι συγγενεις
ολα εδω θα τα αφησουμε μωρο μου.... ουτε το βρακυ μας δεν θα παρουμε...Παντα παει το μηνιατικο χθες παλι μαρκες το εκανα
ΝαιΓιωργο η Νυφη ειμαι εγω?????
ειμαι παντα καλα αγαπητε μου.... και ζωηρουλα....καλησπέρα Δανάη!!!!!!!!!!!!!!!! καλα είσαι σήμερα?
Είδα αυτό το κορίτσι, και είπα πως σου μοιάζει λιγουλάκι, για αυτο σε ρώτησα, εσύ είσαι εδώ? ;)Μοναχοκορη ειμαι... αλλα εχω και αδελφη... Ψαχνης για να παντρευτης???? Αστο καλυτερα... προικα δεν δινω... ειμαστε ομορφοσογο παντως ολοι....
οχι Χοτ μου δεν ειμαι εγω... καποια που θελη να μου μοιαση ειναι.... πολυ μπαναλ εσωρουχα ομως... του κιλου.. Βαλκανιοφατσα εχει παντως...
αυτη ειμαι εγω.....
θα με δεις και στο βιντεακη που θα κανω συντομα.... ;)Πςςςςςςςςςςςςς....... εδώ δεν παίζεσαι!!!
θα με δεις και στο βιντεακη που θα κανω συντομα.... ;)
τα φιλια μου αγαπητε... αφου εχει δει φωτογραφιες μου βρε... πλακα κανη... παντως σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια...καλησπερα στην ομορφη και κουκλα δαναη...παντως στην φωτο που εχει μπει πιο πανω εγω δεν ειδα καμια ομοιοτητα με σενα..εσυ εισαι αστερι ματια μου και δεν σου μοιαζει καθολου μα καθολου...φιλια δαναη...