Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:think:Βρε Δαναίτσα πως το κάνεις και δεν σε τσούζει εσένα?
Προσπαθώ να πείσω τη δικιά μου να το κάνουμε πότε πότε και απο πίσω και επ ουδενί.
Μια φορά κατάφερα και της τον έχωσα στην πίσω τρυπούλα- στενή δε λέω- αλλα  τραβήχτηκε και μετά μου έλεγε πως αισθανόταν σαν να έκανε τα κακά της.
:headbang:
Αμα δεν εχεις πειρα πως να παρης την πισω οψη αυτο θα συμβενη καθε φορα, και μετα απο μερικες φορες δεν θα σου δινη καθολου  :think:

OP
OP
H

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
με σάλιο και υπομονή κι ο κώλος γίνεται μουνί....  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
Αμα δεν εχεις πειρα πως να παρης την πισω οψη αυτο θα συμβενη καθε φορα, και μετα απο μερικες φορες δεν θα σου δινη καθολου  :think:
Η αλήθεια είναι ότι βιάζομαι να της τον καρφώσω. :cheesy:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
διατί να το κρύψωμεαν άλλωστε.. η εμπειρία της ηλικίας και των ατελείωτων μαχών στα αλώνια της ηδονής...

γεια σου ρε μαχητη... εσυ μου φαινεται πως πρεπει να παρεις βαρεα κι ανθυγιεινα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Η αλήθεια είναι ότι βιάζομαι να της τον καρφώσω. :cheesy:
Με βιασυνη δεν πετυχαινης τιποτα υπομονη  πειρα και πολλη καυλα θελη το πισω διαφορικο,δες και τον τυπο που δεν βιαζεται

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα πουλακια μου..... τι υπεροχη μεραααααα..... Μολις γυρισα απο ψωνια.... Πηγα σε Ιαπωνικο Σουπερ Μαρκετ στο Συνταγμα.... ενταξη μην περιμενετε  κανενα μεγαλο ετσι?? Αλλα εχει υπεροχα πραγματα και υπεροχες σαλτσες για κρεατα και κοτοπουλα... Την Ιαπωνικη κουζινα την ξερω πολυ καλα καθοτι ο πρωην μου ηταν Ιαπωνας... Το βραδακη θα φτιαξω SUSHI.. πηρα κοκκινο τονο ατλαντικου ...γαριδες...ρυζι ιαπωνικο παντα και φρεσκο σωλομο... Κανη παρα πολυ καλο στην υγεια και ειδικα οταν κανης πολυ σεξ... Ξερω σε πολλους δεν αρεση το Σουσι ... μετα το βουτας σε σαλτσα σογιας και ουασαμπι... Αν θες μπορης να το συνοδεψης η με τσιπουρακη δικο μας η Σακε το δικο τους ποτο... αυτααααααα... Τι αλλαααααα?????  Ραδικιον τι κανης????? γιασου Γιωργο.. Γιασου Τερας......  :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γεια σου βρε Δαναη με της συνταγες σου

προτιμω γαριδες σαγανακι με λιγο καυτερο και τσιπουρο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου βρε Δαναη με της συνταγες σου

προτιμω γαριδες σαγανακι με λιγο καυτερο και τσιπουρο
Και αυτο καλο ειναι... Γενικα να  προτιμαμε τα Θαλασσινα και να μην τα ψηνουμε πολυ χανουν τις ιδιοτητες τους...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μια Τρανς πρεπει ολα να τα ξερει Γιωργο μου.... ολα.. και συνεχεια να ψαχνετε να μαθαινη καινουργια πραγματα υπαρχουν πολλα και ενδιαφεροντα ωραια πραγματα να κανης και να μαθης... γνωριζω ανθρωπους απο διαφορα μερη του κοσμου και εχω μαθη πολλα πραγματα απο αυτους... Οτι μαθαινης ειναι καλο στη ζωη σου... Σε βοηθαη στην  προσωπικοτητα σου  αυτο... Ωραιο ειναι και το σεξ αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα εκει εξω που πρεπει να ανακαλυψουμε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και αυτο καλο ειναι... Γενικα να  προτιμαμε τα Θαλασσινα και να μην τα ψηνουμε πολυ χανουν τις ιδιοτητες τους...
Ψαρι το καλυτερο απ'ολα και ειδικα στη σχαρα οπως το λες οχι πολυ ψημενο να κρατα την νοστιμια

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλησπέρα Δανάη μας... μην με λές για φαγητά γιατί με τρέχουνε τα σάλια.... (προτιμώ να τρέχουν για αλλα πράματα)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ψαρι το καλυτερο απ'ολα και ειδικα στη σχαρα οπως το λες οχι πολυ ψημενο να κρατα την νοστιμια
Τωρα που το βρισκουμε και αυτο γιατι σε λιγο δεν θα υπαρχη στην διατροφη μας.... Εχουν ελατωθη παρα πολυ τα ψαρια στην Θαλασσα..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μια Τρανς πρεπει ολα να τα ξερει Γιωργο μου.... ολα.. και συνεχεια να ψαχνετε να μαθαινη καινουργια πραγματα υπαρχουν πολλα και ενδιαφεροντα ωραια πραγματα να κανης και να μαθης... γνωριζω ανθρωπους απο διαφορα μερη του κοσμου και εχω μαθη πολλα πραγματα απο αυτους... Οτι μαθαινης ειναι καλο στη ζωη σου... Σε βοηθαη στην  προσωπικοτητα σου  αυτο... Ωραιο ειναι και το σεξ αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα εκει εξω που πρεπει να ανακαλυψουμε...
Ο ανθρωπος καλα ειναι να γνωριζη πολλα πραγματα,παντα κατι χρειαζεται για να βοηθηθη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπέρα Δανάη μας... μην με λές για φαγητά γιατί με τρέχουνε τα σάλια.... (προτιμώ να τρέχουν για αλλα πράματα)
Ειναι η μονη μας ευχαριστηση Τερατακη μουυυυυ..... Καλο Φαγητο  και καλο  Σεξ.... Συμφωνης??? Αυτα τα δυο πανε μαζη...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ειναι η μονη μας ευχαριστηση Τερατακη μουυυυυ.....  Φαγητο  και καλο  Σεξ.... Συμφωνης??? Αυτα τα δυο πανε μαζη...

βεβαίως βεβαίως... με όποια σειρά και αν είναι... αν και σωστό είναι το σέξ να προηγείται...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και το ξερης πολυ καλα τι νοστιμα που ειναι του θερμαικου  :grin: :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ο ανθρωπος καλα ειναι να γνωριζη πολλα πραγματα,παντα κατι χρειαζεται για να βοηθηθη
Καλο ειναι να κοιταμε γυρω μας τι συμβαινη και μην ζουμε μονο σε μια κρεβατοκαμαρα ετσι αποκτα και νοημα το Σεξ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom