DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
θα σε τσουζη....Γουστάρω να ου κάνεις χα΄=αλαόυα εσύ Δανάη μου και μετά να με χύσεις στον κώλο
θα σε τσουζη....Γουστάρω να ου κάνεις χα΄=αλαόυα εσύ Δανάη μου και μετά να με χύσεις στον κώλο
Καλυτερα να σε ψαχνουν παρα να τους ψαχνης.... σωστα??? Αμα ηταν ετσι οι Ταβερνιαρηδες μωρο μου... να τρως συνεχεια εκει... ;) ;)
ασεμε και εφαγα τωρα....
βρε οσο Κυριε ελεησον και να λες αν δεν θελει ο Κυριος δεν σε ελεη με τιποτα.... και 100.000 κερια να αναψης .... και ταματα σαν το μποη μου....πολυ σωστη σε βρισκω Δαναη μου.. αλλα να ξερεις οτι πολυ Κυριε Ελεησουν το βαριεται κι ο Παπας...
βρε οσο Κυριε ελεησον και να λες αν δεν θελει ο Κυριος δεν σε ελεη με τιποτα.... και 100.000 κερια να αναψης .... και ταματα σαν το μποη μου....
χωρις να θελω να σε προσβαλω.... τα κωλαρακια που περιποιουμε ειναι ελαχιστα και ονειρεμεναθα ηθελες να περιποιηθεις το κωλαρακι μου ή το απρριπτεις?
να βοηθησω λιγο?????Μέφτιαξες τώρα, πάω να τραβήξω μικα να ηρεμήσω, άντε καληνύχτα
να βοηθησω λιγο?????
Τι κανης βρε παιδι??... Χαθηκαμε....που χάθηκες βρε ψυχή;;;;
Τα θυμασε?????όμορφα κούκλα.... τα ίδια.... δουλειά, βόλτες, τακούνια... χεχε....
Γουστάρω να μου κάνεις χαλαόυα εσύ Δανάη μου και μετά να με χύσεις στον κώλο
θα σε τσουζη....
Βρε Δαναίτσα πως το κάνεις και δεν σε τσούζει εσένα?
Προσπαθώ να πείσω τη δικιά μου να το κάνουμε πότε πότε και απο πίσω και επ ουδενί.
Μια φορά κατάφερα και της τον έχωσα στην πίσω τρυπούλα- στενή δε λέω- αλλα τραβήχτηκε και μετά μου έλεγε πως αισθανόταν σαν να έκανε τα κακά της.
Δώσε σε παρακαλώ σαν πλέον ειδικός , τις δικές σου τεχνικές και περί κώλου συμβουλές εικονογραφημένες ει δυνατόν να φωτιστούμε σε αυτό το θέμα.
με σάλιο και υπομονή κι ο κώλος γίνεται μουνί....