Και για να συστηθω και σε καποιους που δεν με ξερουν εδω......
Την Καλησπέρα μου σε όλους και σε όλες στο bourdela.tv
Αποφάσισα να κάνουμε παρέα μαζί έστω και πίσω από ένα πληκτρολόγιο…
Με λένε Δανάη είμαι Τρανσεξουαλ χωρίς Ταμπού και Τουπέ για να είμαστε όλοι άνετα μεταξύ μας και φυσικά δεν γνωρίζω κανέναν από σας ώστε να μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε στη κουβέντα μας εδώ που θα είναι πολύ πικάντικη….
Εξάλλου γιατί μπαίνουμε εδώ??? Για να βρούμε κάτι που μας ενδιαφέρει…. και παράλληλα να χαλαρώσουμε …. Σε αυτό πρέπει να συμβάλετε όλοι όμως…. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ για να σας φτιάχνω το κέφι και παράλληλα να σας ανεβάζω….. το ηθικό σας…. Και έχω πολύ όρεξη για αυτό… Λοιπόν… Αν είσαι Τρανς Cross Άντρας η Γυναίκα μπορείς άνετα να μας κάνης παρέα εδώ χωρίς Ταμπού… Τα Ταμπού δεν ανήκουν στο σίτε μας…. Νοιώσε ελεύθερα να εκφραστής και να σχολιάσεις οτιδήποτε θες για το θέμα μας. Φιλιά πολλά και τα υπόλοιπα στη συνέχεια…. Η καβλα δεν κοιτάει φύλο … η καβλα είναι μια και όποιος θέλει μετέχει που ξέρεις μπορεί να μας βγει σε καλό….
Φυσικά και θα υπάρχει εχεμύθεια για όλα από την δική μου πλευρά και δεν θέλω να χαλιόμαστε για τίποτα…. Καλώς σας βρήκα καβλες μεγάλες και ατελείωτες
Δανάη