Νέα

Tρανς με θηλυκότητα υπάρχουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsia1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsia1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας θα ηθελα να συζητησουμε και να με ενημερωσετε αν γνωριζετε τρανς με θυληκοτητα ειτε εχουν προσοντα ειτε οχι.οποιος γνωριζει πληροφοριες ας μας τις γνωστοποιησει

Επισκέπτης
Μα φυσικα η Λιλα!!

Απο θυληκοτητα αλλο πραγμα!
Μιλαμε η γυναικα ειναι κατι αναμεσα σε Μονικα Μπελουτσι και Σοφια Λορεν..
Αστο μη το ψαχνεις σου λεω...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ισα ισα κρατιεμαι να ανοιξω ενα "τρανς - μπετατζηδες" :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειναι αναγκη να ανοιξεις θρεντ για να το διαπιστωσεις?κατεβα συγγρου και καβαλας να τις δεις ρεαλ και να ειναι και τις επιλογης σου η πιο ομορφη ......... η ομορφια αλωστε ειπαμε ειναι αντικημενικο πραγμα για τον καθενα...απο δω  :think: :think: :think: :think:

OP
OP
T

tsia1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπορεις να μου προτεινεις καποιες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτος ο ηθοποιος στο Αβαταρ σου ειναι ο αγαπημενος μου. O Josh Holloway....  Και βρηκες και πολυ ωραια φωτο του. Μπραβο βρε  Λαλακουκακη... Μου  εφτιαξες την μερα....
Αν ξαναεβλεπα Λοστ ξανα απο την αρχη θα ηταν μονο για παρτη του...  Μωρο μου εσυ....
Κοιταξτε ενα κουκλο βρε παιδια....  Και αυτο που εκπεμπη στην οθονη ειναι το κατι αλλο...
Αχ βρε Sawyer...

Συνημμένα

• josh-holloway7.jpg
    josh-holloway7.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 61
  • josh-holloway-mag1.jpg
    josh-holloway-mag1.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 65

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
φιλε αν ενδιαφερεσει στειλε πμ στην aliki-xania!
ειναι τρανς ελληνιδα απο βερολινο και κανει city tour την ελλαδα αυτο το καιρο!
εισαι τυχερος που την πετυχες!με 1500 ευρω καθαρισες λογικοτατη τιμη για τετοια τρανς!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδιά σκέφτομαι να ανοίξω ένα Θρεντ...  Για λίγους... η ίσως για πολλούς... δεν θέλω ακόμα να πω περί τίνος πρόκειται, είναι κάτι που δεν έχει το μπουρδελα ακόμα, και νομίζω θα είναι  αρκετά ενδιαφέρον... απλά σας ρωτώ αν θα έχω την στήριξη σας και τα σχόλια σας... Δεν έχει να κάνει όμως με Τραβεστι το ξεκαθαρίζω.... Πείτε μου το οκ όσοι θέλετε για να προχωρήσω.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
φιλε αν ενδιαφερεσει στειλε πμ στην aliki-xania!
ειναι τρανς ελληνιδα απο βερολινο και κανει city tour την ελλαδα αυτο το καιρο!
εισαι τυχερος που την πετυχες!με 1500 ευρω καθαρισες λογικοτατη τιμη για τετοια τρανς!

1500 ευρω για τραβελο.
Για ενα μηνα ειναι αυτο?
Ρε πατε καλα η να αρχισω τα καντηλια?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παιδιά σκέφτομαι να ανοίξω ένα Θρεντ...  Για λίγους... η ίσως για πολλούς... δεν θέλω ακόμα να πω περί τίνος πρόκειται, είναι κάτι που δεν έχει το μπουρδελα ακόμα, και νομίζω θα είναι  αρκετά ενδιαφέρον... απλά σας ρωτώ αν θα έχω την στήριξη σας και τα σχόλια σας... Δεν έχει να κάνει όμως με Τραβεστι το ξεκαθαρίζω.... Πείτε μου το οκ όσοι θέλετε για να προχωρήσω.

Εχεις την Γερμανικη συμπαρασταση μου!  :-*

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
προχωρα καβλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
πετυχα στην αρχη της συγγρου στην παντειο 10 μετρα απο την εισοδο του baby gold ενα ξανθο πολυ ναζιαρικο με μπουταρες μες τη καυλα ... μου ειπε 100 για σπιτι της ... αλλα δεν δινω τοσα λεφτα

OP
OP
T

tsia1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καμια αλλη τρανς σε καποια πιατσα καλη ξερετε δεν εχω προβλημα με το οικονομικο αρκει να εχει θυληκοτητα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλα εσυ αχρηστος εισαι; Θες μηπως να την παρουμε και βιζιτα παρεα; Ποσο ανεγκεφαλος μπορει να ειναι καποιος; Πηγαινε στις πιατσες και δες ποια σου κανει. Εμεις θα σου πουμε ποια θα γαμησεις; Αφου ψαχνεις κατι συγκεκριμενο δεν θα σου ειναι δυσκολο να το εντοπισεις. Αντε! Κουνησου! Κοιμισμενε!

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου σου προτεινω τη βαλεντινα ....
ειναι η πιο θυληκη εδω μεσα :rockon:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Καλα εσυ αχρηστος εισαι; Θες μηπως να την παρουμε και βιζιτα παρεα; Ποσο ανεγκεφαλος μπορει να ειναι καποιος; Πηγαινε στις πιατσες και δες ποια σου κανει. Εμεις θα σου πουμε ποια θα γαμησεις; Αφου ψαχνεις κατι συγκεκριμενο δεν θα σου ειναι δυσκολο να το εντοπισεις. Αντε! Κουνησου! Κοιμισμενε!
εσυ κανεις πιατσα βαλεντινε η τρεμεις τον συναγωνισμο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom