You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tρανς με θηλυκότητα υπάρχουν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsia1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μα φυσικα η Λιλα!!
Απο θυληκοτητα αλλο πραγμα!
Μιλαμε η γυναικα ειναι κατι αναμεσα σε Μονικα Μπελουτσι και Σοφια Λορεν..
Αστο μη το ψαχνεις σου λεω...
Απο θυληκοτητα αλλο πραγμα!
Μιλαμε η γυναικα ειναι κατι αναμεσα σε Μονικα Μπελουτσι και Σοφια Λορεν..
Αστο μη το ψαχνεις σου λεω...
Επισκέπτης
ειναι αναγκη να ανοιξεις θρεντ για να το διαπιστωσεις?κατεβα συγγρου και καβαλας να τις δεις ρεαλ και να ειναι και τις επιλογης σου η πιο ομορφη ......... η ομορφια αλωστε ειπαμε ειναι αντικημενικο πραγμα για τον καθενα...απο δω
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Για την Gillian τι λετε?????
oxi δυστηχως δεν αναλαμβανω τετοια ευθηνημπορεις να μου προτεινεις καποιες
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αυτος ο ηθοποιος στο Αβαταρ σου ειναι ο αγαπημενος μου. O Josh Holloway.... Και βρηκες και πολυ ωραια φωτο του. Μπραβο βρε Λαλακουκακη... Μου εφτιαξες την μερα....
Αν ξαναεβλεπα Λοστ ξανα απο την αρχη θα ηταν μονο για παρτη του... Μωρο μου εσυ....
Κοιταξτε ενα κουκλο βρε παιδια.... Και αυτο που εκπεμπη στην οθονη ειναι το κατι αλλο...
Αχ βρε Sawyer...
Συνημμένα
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
φιλε αν ενδιαφερεσει στειλε πμ στην aliki-xania!
ειναι τρανς ελληνιδα απο βερολινο και κανει city tour την ελλαδα αυτο το καιρο!
εισαι τυχερος που την πετυχες!με 1500 ευρω καθαρισες λογικοτατη τιμη για τετοια τρανς!
εισαι τυχερος που την πετυχες!με 1500 ευρω καθαρισες λογικοτατη τιμη για τετοια τρανς!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παιδιά σκέφτομαι να ανοίξω ένα Θρεντ... Για λίγους... η ίσως για πολλούς... δεν θέλω ακόμα να πω περί τίνος πρόκειται, είναι κάτι που δεν έχει το μπουρδελα ακόμα, και νομίζω θα είναι αρκετά ενδιαφέρον... απλά σας ρωτώ αν θα έχω την στήριξη σας και τα σχόλια σας... Δεν έχει να κάνει όμως με Τραβεστι το ξεκαθαρίζω.... Πείτε μου το οκ όσοι θέλετε για να προχωρήσω.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
φιλε αν ενδιαφερεσει στειλε πμ στην aliki-xania!
1500 ευρω για τραβελο.
Για ενα μηνα ειναι αυτο?
Ρε πατε καλα η να αρχισω τα καντηλια?
Παιδιά σκέφτομαι να ανοίξω ένα Θρεντ... Για λίγους... η ίσως για πολλούς... δεν θέλω ακόμα να πω περί τίνος πρόκειται, είναι κάτι που δεν έχει το μπουρδελα ακόμα, και νομίζω θα είναι αρκετά ενδιαφέρον... απλά σας ρωτώ αν θα έχω την στήριξη σας και τα σχόλια σας... Δεν έχει να κάνει όμως με Τραβεστι το ξεκαθαρίζω.... Πείτε μου το οκ όσοι θέλετε για να προχωρήσω.
Εχεις την Γερμανικη συμπαρασταση μου! :-*
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
προχωρα καβλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδιά σκέφτομαι να ανοίξω ένα Θρεντ... Για λίγους... η ίσως για πολλούς... δεν θέλω ακόμα να πω περί τίνος πρόκειται, είναι κάτι που δεν έχει το μπουρδελα ακόμα, και νομίζω θα είναι αρκετά ενδιαφέρον... απλά σας ρωτώ αν θα έχω την στήριξη σας και τα σχόλια σας... Δεν έχει να κάνει όμως με Τραβεστι το ξεκαθαρίζω.... Πείτε μου το οκ όσοι θέλετε για να προχωρήσω.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
1500 ευρω για τραβελο.
Για ενα μηνα ειναι αυτο?
Ρε πατε καλα η να αρχισω τα καντηλια?
για μια ωρα αρκετος χρονος και λογικοτατη τιμη!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλα εσυ αχρηστος εισαι; Θες μηπως να την παρουμε και βιζιτα παρεα; Ποσο ανεγκεφαλος μπορει να ειναι καποιος; Πηγαινε στις πιατσες και δες ποια σου κανει. Εμεις θα σου πουμε ποια θα γαμησεις; Αφου ψαχνεις κατι συγκεκριμενο δεν θα σου ειναι δυσκολο να το εντοπισεις. Αντε! Κουνησου! Κοιμισμενε!
krifobourdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου σου προτεινω τη βαλεντινα ....
ειναι η πιο θυληκη εδω μεσα
ειναι η πιο θυληκη εδω μεσα
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
εσυ κανεις πιατσα βαλεντινε η τρεμεις τον συναγωνισμο?Καλα εσυ αχρηστος εισαι; Θες μηπως να την παρουμε και βιζιτα παρεα; Ποσο ανεγκεφαλος μπορει να ειναι καποιος; Πηγαινε στις πιατσες και δες ποια σου κανει. Εμεις θα σου πουμε ποια θα γαμησεις; Αφου ψαχνεις κατι συγκεκριμενο δεν θα σου ειναι δυσκολο να το εντοπισεις. Αντε! Κουνησου! Κοιμισμενε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130