προχθεσινή εμπειρία με νικόλ....αυτή που βγαίνει με ένα τεράστιο μαύρο τζιπ στη Συγγρού...την διάλεξα από περιέργεια καθώς δεν είναι του γούστου μου...προτιμώ τις τρανς με καμπύλες και στήθος...αποδείχτηκε όμως χρυσάφι...΄πέρασα αρκετά καλά για 50€...έχει γυμασμένο, θηλυκό κορμί, άτριχη, καθαρή και ωραίο απαλό δερματάκι...αρχίσαμε με χαδάκια, γλυψίματα και γενικά η κοπέλα έδειξε full διάθεση..εκεί που έπαθα σοκ :o ήταν με το εργαλείο της...από τα μεγαλύτερα που έχω δει ( ίσως να ξεπερνάει αυτό της μαρίνας), στητό και λειτουργικότατο, ό,τι πρέπει για
...και δεν της φαινόταν (θυμίζει το εργαλείο της Μia Isabella)...γενικά δείχνει πολύ καλή διάθεση και από προσόντα βάζει κάτω πολλές από τις ξένες που έρχονται (κι έχω πάρει αρκετές)...επίσης δεν βιάζεται και είναι συνεργάσιμη..από πρόσωπο μεσαία πράγματα αλλά θα πρέπει να την ξαναδώ μέρα για να πω με σιγουριά..πιστεύω ότι αν βάλει στήθος (κι απορώ γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα)θα είναι από τις top...δεν την δοκίμασα ως παθητικός αλλά είναι μια καλή πρόταση για όσους το προτιμούν..Αρα για μένα η λίστα με τα μεγαλύτερα εργαλεία είναι: μαρίνα, νικόλ,ρίτα (
) ντέζυ .Αυτά μαγκες...