Νέα

Trans με τα μεγαλύτερα εργαλεία στην Ελλάδα (Ελληνίδες-ξένες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aliki-xania !
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
με τιποτα XL, αλλα ικανοποιητικα τα οποια ξερει να τα χρησιμοποιει καλα

η Μαρινα καυλωνει και ειναι οντως τεραστια, αλλα δεν ειναι ενεργητικη τουλαχιστον με την δικια μου εμπειρια
θα συμφωνήσω με τον niced.....βέβαια δεν της έχω ζητήσει κι εγώ να είναι ενργητική...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
για την Μαρινα έχουν γραφτει διάφορα σχόλια....οτι είναι XXL αλλα όχι λειτουργικό για όσους το προτιμούν ανθισμένο!!

εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμένη?

Και για μια που βγαινει Συγγρου με ενα τζιπακι ασπρο και μια αλλη με μια Τζιπάρα έχουν γραφτει κάποια πράγματα. Αν καταλάβατε για ποια κοριτσια λεω, ακουω κριτικές
με το μαυρο τερστιο τζιπ ειναι η νικολ, αραζει στις αρχες του παραδρομου, απο τα μεγαλυτερα...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
η Νανά ρε ΓλυκοΜούτσουνε, μπράβο, τι έγινε αυτή η ψυχή ? Πολύ φιλόξενη και ίσως το πιό καθαρό σπίτι που έχω δει σε τρανς .
χαθηκε οπως και η μιμι, σε καοιες αγγελιες δηλωναν πως εκαναν και παρτουζα. για την νανα δεν ξερω αλλα η μιμι τα εσπαγε,,, και οντως πολυ καθαρος χωρος!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
χαθηκε οπως και η μιμι, σε καοιες αγγελιες δηλωναν πως εκαναν και παρτουζα. για την νανα δεν ξερω αλλα η μιμι τα εσπαγε,,, και οντως πολυ καθαρος χωρος!
μεγάλε η Μιμη δεν πιανει μια μπροστα στη Νανα... ωραια συμπεριφορα η Μιμη αλλα από... "σκηνική παρουσία"...ζερο

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
μεγάλε η Μιμη δεν πιανει μια μπροστα στη Νανα... ωραια συμπεριφορα η Μιμη αλλα από... "σκηνική παρουσία"...ζερο
κριμα που δεν την τιμησα τοτε... πολυ καλη ηταν και η αννα η αλβανιδα απο συγγρου.

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
αν και εχω καιρο να περασω νομιζω οχι. πριν κανα δυο χρονια εμφανιζοταν συχνα και μια μαυρη, στελλα νομιζω λεγοταν. πολυ καλο εργαλειο.
αυτή έχει ακόμα αγγελία στο ts-dating

axelmf

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Από τις δικές μου εμπειρίες έχω να πώ ότι η MARINA XL έχει το μεγαλύτερο που έχω πετύχει και πάντα ετοιμοπόλεμο. Όποτε πήγα μαζί της ήθελε να λειτουργήσει ενεργητικά ντέ και καλά! Η τύπισα με το μαύρο Cherokee που ρωτάει πιο πρίν ένας φίλος, έχω να πω ότι έχει μεγάλο εργαλείο, δεν βιάζεται και έχει πολύ καθαρό χώρο. Για την άλλη με το άσπρο δεν ξέρω. Τέλος -και μην ρωτήσετε γιατί το έκανα- πολύ μεγάλο έχει η Σόφη (πράσινο 206 cabrio Καβάλας).
Όλα αυτά μέχρι πρίν 1 χρόνο.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
αν και εχω καιρο να περασω νομιζω οχι. πριν κανα δυο χρονια εμφανιζοταν συχνα και μια μαυρη, στελλα νομιζω λεγοταν. πολυ καλο εργαλειο.
αυτή που λες έχει στήθος ή είναι cd?...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
στηθος δεν θυμαμαι να εχει, αλλα δεν την λες σι ντι, μαλλον τραβεστι καλυτερα, αλλα αρκετα θηλυκη κατα τη γνωμη μου
βεβαια ειναι αποκλειστικα ενεργητικη

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
στηθος δεν θυμαμαι να εχει, αλλα δεν την λες σι ντι, μαλλον τραβεστι καλυτερα, αλλα αρκετα θηλυκη κατα τη γνωμη μου
βεβαια ειναι αποκλειστικα ενεργητικη
ok...ευχαριστω..επίσης να αναφέρω και μια άλλη καλή περίπτωση, τη Ντέζη...όχι αυτή που έχει θέμα με το όνομά της στο forum...μια άλλη που δεν έχει κάποια αγγελία αλλά βγαίνει καμια φορα Συγγρού...έχει πολύ δυνατά προσόντα, ωραίο στήθος και πολύ καλή συμπεριφορα...έχει χώρο στην καλλιθέα.. :)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Αυτή η Σόφη από Καβάλας είναι αυτή που κοροϊδεύουν κάποιοι εδώ μέσα αποκαλώντας την "ο Σοφίας" ?

Τέλος -και μην ρωτήσετε γιατί το έκανα- πολύ μεγάλο έχει η Σόφη (πράσινο 206 cabrio Καβάλας).
Όλα αυτά μέχρι πρίν 1 χρόνο.

pathitikos13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
21
Like
66
Πόντοι
10
τα μεγαλυτερα και λειτουργικα τα εχουν οι: ντεζυ, αθηνα, τζινα, κλειο, τζουλι, μαρινα, τζουλια, ναντια, τετα

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
αυτή που λες έχει στήθος ή είναι cd?...
αν ρωτησες για την στελλα, δεν ειχε στηθος, φοραγε ενα κορμακι επανω με σουτιεν απο μεσα, αλλα δεν το εβγαλε, δεν με αφησε να την πιασω εκει, δεν εδειχνε να εχει στηθος. εχει προφιλ facebook  ''stella tr ozi''

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
τα μεγαλυτερα και λειτουργικα τα εχουν οι: ντεζυ, αθηνα, τζινα, κλειο, τζουλι, μαρινα, τζουλια, ναντια, τετα
Για δωσε μερικες πληροφοριες για Τζινα, Τζουλια, Ναντια και Τετα...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26

προχθεσινή εμπειρία με νικόλ....αυτή που βγαίνει με ένα τεράστιο μαύρο τζιπ στη Συγγρού...την διάλεξα από περιέργεια καθώς δεν είναι του γούστου μου...προτιμώ τις τρανς με καμπύλες και στήθος...αποδείχτηκε όμως χρυσάφι...΄πέρασα αρκετά καλά για 50€...έχει γυμασμένο, θηλυκό κορμί, άτριχη, καθαρή και ωραίο απαλό δερματάκι...αρχίσαμε με χαδάκια, γλυψίματα και γενικά η κοπέλα έδειξε full διάθεση..εκεί που έπαθα σοκ  :o ήταν με το εργαλείο της...από τα μεγαλύτερα που έχω δει ( ίσως να ξεπερνάει αυτό της μαρίνας), στητό και λειτουργικότατο, ό,τι πρέπει για  :pipa1:...και δεν της φαινόταν (θυμίζει  το εργαλείο της Μia Isabella)...γενικά δείχνει πολύ καλή διάθεση και από προσόντα βάζει κάτω πολλές από τις ξένες που έρχονται (κι έχω πάρει αρκετές)...επίσης δεν βιάζεται και είναι συνεργάσιμη..από πρόσωπο μεσαία πράγματα αλλά θα πρέπει να την ξαναδώ μέρα για να πω με σιγουριά..πιστεύω ότι αν βάλει στήθος (κι απορώ γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα)θα είναι από τις top...δεν την δοκίμασα ως παθητικός αλλά είναι μια καλή πρόταση για όσους το προτιμούν..Αρα για μένα η λίστα με τα μεγαλύτερα εργαλεία είναι: μαρίνα, νικόλ,ρίτα ( ) ντέζυ .Αυτά μαγκες...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
προχθεσινή εμπειρία με νικόλ....αυτή που βγαίνει με ένα τεράστιο μαύρο τζιπ στη Συγγρού...την διάλεξα από περιέργεια καθώς δεν είναι του γούστου μου...προτιμώ τις τρανς με καμπύλες και στήθος...αποδείχτηκε όμως χρυσάφι...΄πέρασα αρκετά καλά για 50€...έχει γυμασμένο, θηλυκό κορμί, άτριχη, καθαρή και ωραίο απαλό δερματάκι...αρχίσαμε με χαδάκια, γλυψίματα και γενικά η κοπέλα έδειξε full διάθεση..εκεί που έπαθα σοκ  :o ήταν με το εργαλείο της...από τα μεγαλύτερα που έχω δει ( ίσως να ξεπερνάει αυτό της μαρίνας), στητό και λειτουργικότατο, ό,τι πρέπει για  :pipa1:...και δεν της φαινόταν (θυμίζει  το εργαλείο της Μia Isabella)...γενικά δείχνει πολύ καλή διάθεση και από προσόντα βάζει κάτω πολλές από τις ξένες που έρχονται (κι έχω πάρει αρκετές)...επίσης δεν βιάζεται και είναι συνεργάσιμη..από πρόσωπο μεσαία πράγματα αλλά θα πρέπει να την ξαναδώ μέρα για να πω με σιγουριά..πιστεύω ότι αν βάλει στήθος (κι απορώ γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα)θα είναι από τις top...δεν την δοκίμασα ως παθητικός αλλά είναι μια καλή πρόταση για όσους το προτιμούν..Αρα για μένα η λίστα με τα μεγαλύτερα εργαλεία είναι: μαρίνα, νικόλ,ρίτα ( ) ντέζυ .Αυτά μαγκες...
η νικολ ισως ειναι η κορυφαια. για ντεζη δεν ξερω, αλλα ακουω απο ολους πολυ καλα λογια, και θα την επισκευτω συντομα. η μαρινα ειναι η XL στο adoos? η ριτα παλια δουλευε σαν τζενη η τζουλια (δεν θυμαμαι καλα, πανε 10-12 χρονια) στο ξενοδοχειο βασιλικο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας. τοτε ηταν καλη επιλογη. πριν 2 χρονια την ειχα πετυχει καβαλας, ειπα να την τιμησω ξανα μετα απο χρονια και μετανιωσα... + οτι αρχισε την κλασικη μαλακια μετα το 5λεπτο, του στυλ δωσε κατι παραπανω να περασουμε καλα.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
η νικολ ισως ειναι η κορυφαια. για ντεζη δεν ξερω, αλλα ακουω απο ολους πολυ καλα λογια, και θα την επισκευτω συντομα. η μαρινα ειναι η XL στο adoos? η ριτα παλια δουλευε σαν τζενη η τζουλια (δεν θυμαμαι καλα, πανε 10-12 χρονια) στο ξενοδοχειο βασιλικο πισω απο το δημαρχειο της αθηνας. τοτε ηταν καλη επιλογη. πριν 2 χρονια την ειχα πετυχει καβαλας, ειπα να την τιμησω ξανα μετα απο χρονια και μετανιωσα... + οτι αρχισε την κλασικη μαλακια μετα το 5λεπτο, του στυλ δωσε κατι παραπανω να περασουμε καλα.
ναι η μαρίνα είναι  η XL...όσο για την ντεζυ δεν λέω αυτή που έχει δικό της thread εδώ αλλά μια άλλη που δέχεται καλλιθέα..όσο για τη ρίτα έχω καιρό να πάω αλλά έχει μεγάλο εργαλείο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom