daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
σσσστττττττττττ εσυ
σσσστττττττττττ εσυ
θα συμφωνησω μς τον φιλο.... ;)αφου δεν σε ενδιαφερει καθολου το εργαλειο τοτε πιο το νοημα με μια τρανσ???δεν λεω να το τρως αλλα προφανως και τους ενεργητικους καθαρα θα τους εξιταρει να το βλεπουν η κατι τετοιο...χωρις το εργαλειο ειναι μοθνι και οχι τρανς...
ειναι θεμα πως θα μαθεις ......τη πακετα εχεις φαει στη ζωη σου απο γκομενες κ η αναγκη το να δοκιμασεις κατι το διαφορετικο θεμα αδραναληνης να το πω .....το οτι σε φτιαχνει η ιδεα οτι κανεις σεχ με κατι το οποιο ειναι μεν οπως το φανταζεσαι σαν γηναικα αλλα εχει κ κατι διαφορετικο που απλα σε εξιταρει....θα συμφωνησω μς τον φιλο.... ;)
ειναι θεμα πως θα μαθεις ......τη πακετα εχεις φαει στη ζωη σου απο γκομενες κ η αναγκη το να δοκιμασεις κατι το διαφορετικο θεμα αδραναληνης να το πω .....το οτι σε φτιαχνει η ιδεα οτι κανεις σεχ με κατι το οποιο ειναι μεν οπως το φανταζεσαι σαν γηναικα αλλα εχει κ κατι διαφορετικο που απλα σε εξιταρει....
τωρα τοπες σωστα......
καλο βραδυπαντα σωστα....αντε καλο βραδυ
;)...λίγα λογια και σταράταασχετο γαμαμε και τρανς και γκομενες. ετσι γιατι κανουμε κεφι αυτες τις φασεις . απλα πραγματα
θα συμφωνησω μς τον φιλο.... ;)
ειναι θεμα πως θα μαθεις ......τη πακετα εχεις φαει στη ζωη σου απο γκομενες κ η αναγκη το να δοκιμασεις κατι το διαφορετικο θεμα αδραναληνης να το πω .....το οτι σε φτιαχνει η ιδεα οτι κανεις σεχ με κατι το οποιο ειναι μεν οπως το φανταζεσαι σαν γηναικα αλλα εχει κ κατι διαφορετικο που απλα σε εξιταρει....
δεν θα το ελεγα...αυτο το διαφορετικο που τους εξιταρει ολους ειναι το εργαλειο...στα λογια μου ερχεσαι νομιζω
δεν θα το ελεγα...
αναπαρηγαγε εσυ...ελλειψη γυρινων εχουμε
Εσύ μου φαίνεται πως ξύνεσαι στου τσοπάνη τη γκλίτσα..!
Εσύ μου φαίνεται πως ξύνεσαι στου τσοπάνη τη γκλίτσα..!