Νέα

Trans με τα μεγαλύτερα εργαλεία στην Ελλάδα (Ελληνίδες-ξένες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aliki-xania !
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 274
  • Εμφανίσεις 90K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
ναι η μαρίνα είναι  η XL...όσο για την ντεζυ δεν λέω αυτή που έχει δικό της thread εδώ αλλά μια άλλη που δέχεται καλλιθέα..όσο για τη ρίτα έχω καιρό να πάω αλλά έχει μεγάλο εργαλείο..
την ντεζυ στην καλλιθεα που την βρισκουμε? εχει καπου αγγελια?

7GRAFIKOS7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΠΡΙΝΑ...ΣΤΗΝ ΕΞΠΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ...

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΠΡΙΝΑ...ΣΤΗΝ ΕΞΠΕΣ ΣΕΡΒΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ...
δωσε καμια πληροφορια παραπανω, εμφανιση, αμαξι, τιμες...

7GRAFIKOS7

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
ζηταγε 100 τωρα και με 60 70 μερσεντες μικρο σιτροεν Σε1 ...γυμνασμενη πολυ προσοντα πολλα και παντα προθυμα ενεργητικη κατα βάση...

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
ζηταγε 100 τωρα και με 60 70 μερσεντες μικρο σιτροεν Σε1 ...γυμνασμενη πολυ προσοντα πολλα και παντα προθυμα ενεργητικη κατα βάση...

Όντως είναι καλή... είναι αρκετά χρόνια, έχει φτιάξει το στήθος της δύο φορές και έχει αρκετά μεγαλά προσόντα... Εξαρταταί τη φάση αλλά μπορεί να χύσει χωρίς extra...

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
εχει αγγελία;;;

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
καλημέρα, χτεσινή εμπειρία με ΝΙΚΟΛ περασα super ευγενική πολυ καβλιαρα και πολυ επαγγελματίας, ο χωρος πολυ καθαροσ άψογος μεχρι και το κλιματιστικό ηταν ανοικτο! Σε αυτο που θελω να μεινω ειναι το εργαλειο τησ για το οποιο δεν εχω λογια ειναι τεραστιο και ετοιμοπόλεμο (ειναι για πολλα τσιμπούκια)  :rockon: . Για τουσ παθητικούς δεν ξερω εγω το ειδα και τρομαξα :). Δεν βιαζεται και εχει πολυ σουπερ ορεξη, ακουμπηματα χαιδεματα γενικα πολυ καβλιαρικη φαση καυλώνει αμεσωσ στισ ρογες! το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει στηθος εαν ειχε θα ηταν τελεια καθωσ εχει πραγματικα γυμνασμένη σωματαρα με ενα κώλο μάρμαρο.  :kissass:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
καλημερα
λιγες πληροφοριες παραπανω ως προς που την βρισκουμε κλπ

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
αν έχω φάει αγκιναρες με φασόλια θα πρεπει να δωσω εξτρα σε περίπτωση "μερέντας" στα μεγάλα εργαλεία;

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1

[/quote
καλημέρα, χτεσινή εμπειρία με ΝΙΚΟΛ περασα super ευγενική πολυ καβλιαρα και πολυ επαγγελματίας, ο χωρος πολυ καθαροσ άψογος μεχρι και το κλιματιστικό ηταν ανοικτο! Σε αυτο που θελω να μεινω ειναι το εργαλειο τησ για το οποιο δεν εχω λογια ειναι τεραστιο και ετοιμοπόλεμο (ειναι για πολλα τσιμπούκια)  :rockon: . Για τουσ παθητικούς δεν ξερω εγω το ειδα και τρομαξα :). Δεν βιαζεται και εχει πολυ σουπερ ορεξη, ακουμπηματα χαιδεματα γενικα πολυ καβλιαρικη φαση καυλώνει αμεσωσ στισ ρογες! το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει στηθος εαν ειχε θα ηταν τελεια καθωσ εχει πραγματικα γυμνασμένη σωματαρα με ενα κώλο μάρμαρο.  :kissass:

απο οσο διαβασα(σε προηγουμενη σελιδα) αν καταλαβα σωστα...η ΝΙΚΟΛ βγαινει συγγρου με τιπ( μεγαλο) μαυρου χρωματος???
σε ποιο υψος περιπου????(αν θυματε καποιος φιλος)

βγαινει εξω απο το τζιπ??εννοω για να παροθμε μια ιδεα για σωμα ,χαρακτηριστικα της??

Thanks

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
στην μιλενιουμ είναι η πιάτσα της και βγαίνει μερικές φορές από το τζιπ για να ξεμουδιάσει. :fuck1:

peter ellison

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
καλημέρα, χτεσινή εμπειρία με ΝΙΚΟΛ περασα super ευγενική πολυ καβλιαρα και πολυ επαγγελματίας, ο χωρος πολυ καθαροσ άψογος μεχρι και το κλιματιστικό ηταν ανοικτο! Σε αυτο που θελω να μεινω ειναι το εργαλειο τησ για το οποιο δεν εχω λογια ειναι τεραστιο και ετοιμοπόλεμο (ειναι για πολλα τσιμπούκια)  :rockon: . Για τουσ παθητικούς δεν ξερω εγω το ειδα και τρομαξα :). Δεν βιαζεται και εχει πολυ σουπερ ορεξη, ακουμπηματα χαιδεματα γενικα πολυ καβλιαρικη φαση καυλώνει αμεσωσ στισ ρογες! το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει στηθος εαν ειχε θα ηταν τελεια καθωσ εχει πραγματικα γυμνασμένη σωματαρα με ενα κώλο μάρμαρο.  :kissass:
Όντως φίλε,όπως τα λες είναι.Αν είχε και στήθος θα ήταν τέλεια.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μου είχε πει η Νικόλ ότι από τους 10 που επιχειρούν κάτι μαζί της οι 5 μετά από μερικές κινήσεις τα παρατάνε. :fuck2:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
λογικό μου ακούγεται με τέτοιο εργαλείο μόνο οι έμπειροι παθητικοί....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αν έχω φάει αγκιναρες με φασόλια θα πρεπει να δωσω εξτρα σε περίπτωση "μερέντας" στα μεγάλα εργαλεία;

Ασε ο άλλος τρώει τα κεράσια με τα κουκούτσια.
Ετσι και του τον βάλει στο κωλάντερο ΘΑ ΤΗΣ ΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΒΛΙ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
όχι, το κρατάει για έκπληξη.

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
κανενα νεο εχουμε?

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
να τρωτε πολυ κουακερ με δαμασκηνα το πρωι να καθαριζει το εντερο για να μην βλεπουν μερεντα τα ''κοριτσια'' κριμα ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom