Νέα

Tρανς με επεξεργασμένες φωτογραφίες / Όταν τiς γνωρίσεις απο κοντά είναι άλλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
είδα την φωτογραφία στο προφίλ σου και μου θύμισε μία αγγελία στο αντουλτ

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

αυθαίρετο συμπέρασμα γλυκομούτσουνε, στην κατηγορία trans ψάχνουμε πάντα, μη ρίχνεις λάσπη στο ανεμιστήρα που είναι μόδα να λένε αυτές τις μέρες. :grin:

κυνηγαμε κι αγορακια Βασιλακη ??? χαχαχαχαχα

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
α δεν το ηξερα οτι εγινε μοδα
βεβαια εγω ηξερα τα σκατα στον ανεμιστηρα κατα το when the shit hits the fan

placebo13

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να μη μπερδευομαστε δεν ειμαι ουτε ο μακινεν ουτε ο χακινεν ουτε ο αρι βατανεν απλα για την αποφυγη παρεξηγησεων και για το ποιος γραφει τα σχολια......οσο αφορα αν η κουβεντα καταντησε για τον  :cum: μαλλον σ'αυτο φταιει και ο/η αθηνα με τις χαζομαρες που εγραψε οτι θελει να κλεισει στωματα συκοφαντων αλλα και της αλλης της τσουτσους της ελενας που πεταχτηκε λες και ειναι η μαμα τερεζα και ξεκαθαριζω και εμφανησιμος ειμαι και καθαρος οποτε αυτα τα ακουω για τη δικη μου περιπτωση βερεσε αλλα ας εστιαστουμε σε ποιο βασικα

1. γιατι δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα (μαλλον γιατι ζητησα να ειμαι ενεργητικος εγω....λεω τωρα) οποτε αυτα περι να σηκωθεις να φυγεις και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω τα θεωρω πιπες και μονο που τα διαβαζω γιατι αν το καλοσκευτεις αμα συμφωνησεις κατι και ξεκηνισεις τα προκαταρκτικα και στη συνεχεια δεν γινοντε τα υπολοιπα ας μου πει καποιος οτι θα σηκωθει στο τελος και θα πει δωσε εστω καποια απο τα χρηματα που σου εδωσα πισω γιατι αλλα ειπαμε και αλλα γιναν.........

2.γιατι ειχε εχει και θα εξακωλουθει να εχει φεικ φοτος και αυτο ειναι το ποιο σημαντικο αλλα δε βλεπω να επικεντρωνετε κανεις σ'αυτο....εγω του/της εγραψα και στην κρητικη μου ετσι δεν προκειτε να γινει ουτε και μετα απο 100 ζωες ας βαλει τις αληθινες της φοτο που εχει ο/η αθηνα και μετα ας μπαινει εδω να γραφει εκθεσεις και να μας κανει κυρηγματα
συμφωνω μαζι σου φιλε θα το πω πιο απλα η /ο αθηνα δεν εχει τιποτα το θυλικο επανω της ....θελει 10 κιλα στοκο για την μαπα ασε τα χερια της ειναι σαν του αλβανου μετα απο ξεφορτωμα στην λαχαναγορα.η πλακα ειναι πως μαζι με αυτην ξετσουτσουνισε και η αρχιξεπετα κωλογρια ελενα...αλλα αυτη ειναι για γελια πραγματικα περιθωριακη χαχαχχα

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
συμφωνω μαζι σου φιλε θα το πω πιο απλα η /ο αθηνα δεν εχει τιποτα το θυλικο επανω της ....θελει 10 κιλα στοκο για την μαπα ασε τα χερια της ειναι σαν του αλβανου μετα απο ξεφορτωμα στην λαχαναγορα.η πλακα ειναι πως μαζι με αυτην ξετσουτσουνισε και η αρχιξεπετα κωλογρια ελενα...αλλα αυτη ειναι για γελια πραγματικα περιθωριακη χαχαχχα
[/
φιλε ειλικρινα δεν την ξερω ουτε την εχω δει απο κοντα ... αλλα ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΥΛΗΚΟ ?????? γιατι εμενα μου σηκωθηκε επιτοπου ... κιαν ηταν πιο νορμαλ τα λεφτα που ζητουσε θα πηγαινα στα καπακια ...

Συνημμένα

• PO.jpg
    PO.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 41

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
οκ. Πιστεύω ότι είσαι καλόπιστος. Πήγαινε, δοκίμασε και πες μας την εμπειρία σου. Αυτό άλλωστε είναι το πνεύμα εδώ, νομίζω. Ο άνθρωπος είπε την εμπειρία του.

john58321

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
0
συμφωνω μαζι σου φιλε θα το πω πιο απλα η /ο αθηνα δεν εχει τιποτα το θυλικο επανω της ....θελει 10 κιλα στοκο για την μαπα ασε τα χερια της ειναι σαν του αλβανου μετα απο ξεφορτωμα στην λαχαναγορα.

γιαυτό φοράει γάντια στις φωτογραφίσεις του/της? Συναγωνιστής που την επισκέφθηκε μου πε ότι φορούσε γάντια και σε video που έχει στο ts-dating και εκεί γάντια φοράει...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
προφανως ολοι οταν πατε με κοριτσια, με τρανς η με τραβεστι το πρωτο πραγμα που κοιτατε ειναι τα χερια...
οντως τα χερια της ειναι μυωδη και ισως γιαυτο να φοραει γαντια
δυιλιζουμε τον κονωπα και πεφτουμε σε μικροπρεπειες χωρις να υπαρχει και λογος στο τελος τελος.
λεφτα απο κανεναν δεν εκλεψε ουτε εξαπατησε κανεναν οπως τοσες αλλες εδω μεσα
αφηστε το να παει στο διαολο αφου δεν γουσταρετε και βρειτε καμμια αλλη που να πληρει τις προυποθεσεις σας

το κουρασαμε γενικως και βαρεθηκα να το γραφω

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
προφανως ολοι οταν πατε με κοριτσια, με τρανς η με τραβεστι το πρωτο πραγμα που κοιτατε ειναι τα χερια...
οντως τα χερια της ειναι μυωδη και ισως γιαυτο να φοραει γαντια
δυιλιζουμε τον κονωπα και πεφτουμε σε μικροπρεπειες χωρις να υπαρχει και λογος στο τελος τελος.
λεφτα απο κανεναν δεν εκλεψε ουτε εξαπατησε κανεναν οπως τοσες αλλες εδω μεσα
αφηστε το να παει στο διαολο αφου δεν γουσταρετε και βρειτε καμμια αλλη που να πληρει τις προυποθεσεις σας

το κουρασαμε γενικως και βαρεθηκα να το γραφω
:idiot: Φιλε μου, οι περισοτεροι,ΦΑΝ!των, ΤΡΑΝΣ!{οχι, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξανατονιζω, αυτο! Δεν, κοιτανε, Χερια,η, ποδια, η και Κωλο, ακομα! Κοιτανε, μονο, ΜΠΡΟΣΤΑ! το εργαλειο!!! Και,εαν, δεν, σηκωνεται, μερικοι, παραπονουνται, κιολλας!Τη να σου, κανουν, και αυτες? Σπρωξε, σπρωξε, ποσο, να αντεξουνε???

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
:idiot: Φιλε μου, οι περισοτεροι,ΦΑΝ!των, ΤΡΑΝΣ!{οχι, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξανατονιζω, αυτο! Δεν, κοιτανε, Χερια,η, ποδια, η και Κωλο, ακομα! Κοιτανε, μονο, ΜΠΡΟΣΤΑ! το εργαλειο!!! Και,εαν, δεν, σηκωνεται, μερικοι, παραπονουνται, κιολλας!Τη να σου, κανουν, και αυτες? Σπρωξε, σπρωξε, ποσο, να αντεξουνε???

:thumbsup: Νομίζω θέσατε αγαπητέ το θέμα στη σωστή διάσταση!! Τη διάσταση της ψωλής!!!
:cool2: Όλα τα άλλα είναι του κώλου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom