tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
έχεις αγγελία στο adult ?
στο προφιλ μου εχω προσωπικη φωτο για να μην ακουω μαλακιες τυπου εισαι η αθηνα , η ...θεσσαλονικη κλπ
στο προφιλ μου εχω προσωπικη φωτο για να μην ακουω μαλακιες τυπου εισαι η αθηνα , η ...θεσσαλονικη κλπ
έχεις αγγελία στο adult ?
κυνηγαμε κι αγορακια Βασιλακη ??? χαχαχαχαχαείδα την φωτογραφία στο προφίλ σου και μου θύμισε μία αγγελία στο αντουλτ
κυνηγαμε κι αγορακια Βασιλακη ??? χαχαχαχαχα
κυνηγαμε κι αγορακια Βασιλακη ??? χαχαχαχαχα
συμφωνω μαζι σου φιλε θα το πω πιο απλα η /ο αθηνα δεν εχει τιποτα το θυλικο επανω της ....θελει 10 κιλα στοκο για την μαπα ασε τα χερια της ειναι σαν του αλβανου μετα απο ξεφορτωμα στην λαχαναγορα.η πλακα ειναι πως μαζι με αυτην ξετσουτσουνισε και η αρχιξεπετα κωλογρια ελενα...αλλα αυτη ειναι για γελια πραγματικα περιθωριακη χαχαχχαγια να μη μπερδευομαστε δεν ειμαι ουτε ο μακινεν ουτε ο χακινεν ουτε ο αρι βατανεν απλα για την αποφυγη παρεξηγησεων και για το ποιος γραφει τα σχολια......οσο αφορα αν η κουβεντα καταντησε για τον μαλλον σ'αυτο φταιει και ο/η αθηνα με τις χαζομαρες που εγραψε οτι θελει να κλεισει στωματα συκοφαντων αλλα και της αλλης της τσουτσους της ελενας που πεταχτηκε λες και ειναι η μαμα τερεζα και ξεκαθαριζω και εμφανησιμος ειμαι και καθαρος οποτε αυτα τα ακουω για τη δικη μου περιπτωση βερεσε αλλα ας εστιαστουμε σε ποιο βασικα
1. γιατι δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα (μαλλον γιατι ζητησα να ειμαι ενεργητικος εγω....λεω τωρα) οποτε αυτα περι να σηκωθεις να φυγεις και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω τα θεωρω πιπες και μονο που τα διαβαζω γιατι αν το καλοσκευτεις αμα συμφωνησεις κατι και ξεκηνισεις τα προκαταρκτικα και στη συνεχεια δεν γινοντε τα υπολοιπα ας μου πει καποιος οτι θα σηκωθει στο τελος και θα πει δωσε εστω καποια απο τα χρηματα που σου εδωσα πισω γιατι αλλα ειπαμε και αλλα γιναν.........
2.γιατι ειχε εχει και θα εξακωλουθει να εχει φεικ φοτος και αυτο ειναι το ποιο σημαντικο αλλα δε βλεπω να επικεντρωνετε κανεις σ'αυτο....εγω του/της εγραψα και στην κρητικη μου ετσι δεν προκειτε να γινει ουτε και μετα απο 100 ζωες ας βαλει τις αληθινες της φοτο που εχει ο/η αθηνα και μετα ας μπαινει εδω να γραφει εκθεσεις και να μας κανει κυρηγματα
συμφωνω μαζι σου φιλε θα το πω πιο απλα η /ο αθηνα δεν εχει τιποτα το θυλικο επανω της ....θελει 10 κιλα στοκο για την μαπα ασε τα χερια της ειναι σαν του αλβανου μετα απο ξεφορτωμα στην λαχαναγορα.η πλακα ειναι πως μαζι με αυτην ξετσουτσουνισε και η αρχιξεπετα κωλογρια ελενα...αλλα αυτη ειναι για γελια πραγματικα περιθωριακη χαχαχχα
[/
φιλε ειλικρινα δεν την ξερω ουτε την εχω δει απο κοντα ... αλλα ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΥΛΗΚΟ ?????? γιατι εμενα μου σηκωθηκε επιτοπου ... κιαν ηταν πιο νορμαλ τα λεφτα που ζητουσε θα πηγαινα στα καπακια ...
συμφωνω μαζι σου φιλε θα το πω πιο απλα η /ο αθηνα δεν εχει τιποτα το θυλικο επανω της ....θελει 10 κιλα στοκο για την μαπα ασε τα χερια της ειναι σαν του αλβανου μετα απο ξεφορτωμα στην λαχαναγορα.
Φιλε μου, οι περισοτεροι,ΦΑΝ!των, ΤΡΑΝΣ!{οχι, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξανατονιζω, αυτο! Δεν, κοιτανε, Χερια,η, ποδια, η και Κωλο, ακομα! Κοιτανε, μονο, ΜΠΡΟΣΤΑ! το εργαλειο!!! Και,εαν, δεν, σηκωνεται, μερικοι, παραπονουνται, κιολλας!Τη να σου, κανουν, και αυτες? Σπρωξε, σπρωξε, ποσο, να αντεξουνε???προφανως ολοι οταν πατε με κοριτσια, με τρανς η με τραβεστι το πρωτο πραγμα που κοιτατε ειναι τα χερια...
οντως τα χερια της ειναι μυωδη και ισως γιαυτο να φοραει γαντια
δυιλιζουμε τον κονωπα και πεφτουμε σε μικροπρεπειες χωρις να υπαρχει και λογος στο τελος τελος.
λεφτα απο κανεναν δεν εκλεψε ουτε εξαπατησε κανεναν οπως τοσες αλλες εδω μεσα
αφηστε το να παει στο διαολο αφου δεν γουσταρετε και βρειτε καμμια αλλη που να πληρει τις προυποθεσεις σας
το κουρασαμε γενικως και βαρεθηκα να το γραφω
Φιλε μου, οι περισοτεροι,ΦΑΝ!των, ΤΡΑΝΣ!{οχι, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξανατονιζω, αυτο! Δεν, κοιτανε, Χερια,η, ποδια, η και Κωλο, ακομα! Κοιτανε, μονο, ΜΠΡΟΣΤΑ! το εργαλειο!!! Και,εαν, δεν, σηκωνεται, μερικοι, παραπονουνται, κιολλας!Τη να σου, κανουν, και αυτες? Σπρωξε, σπρωξε, ποσο, να αντεξουνε???