Νέα

Tρανς με επεξεργασμένες φωτογραφίες / Όταν τiς γνωρίσεις απο κοντά είναι άλλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
ας κανει ο καθενας του  :headbang: του ας πει ο οποιοσδιποτε οτι παραδιγμα θελει οποια παραβολη θελει και οποια παροιμια θελει εγω προσωπικα εγραψα αυτο που ειδα και βιωσα με τον/την αθηνα οπου δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα και φυσικα οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τις φοτο που εχει στο σαιτ του/της και οπου αλλου εχει βαλει.
φυσικα και το σαιτ δεν ειναι μονο για μας για να γραφουμε και να σχολιαζουμε αλλα και για τις λεγομενες εσκορτ ωστε να απαντανε η να συμετεχουν στις κουβεντες που κανουμε.
δειτε ομως πως αντιδραει σε καθε κρητικη που του/της γινετε ο/η queen(τρομαρα σου) αθηνα και βγαλτε συμπερασματα
εγω σε παραδεχομαι εχει καταλαβει οτι ο κοσμος εχει αλλαξει και πλεον ζουμε σε ψηφιακη εποχη οπου μετραει απιστευτα η εικονα.δε μπορω να πω προμοταρεις καλα τον εαυτο σου !!!!!!!!! ολα καλα μεχρι εδω
το θεμα ειναι ομως να εχεις και plan β σε περιπτωση που σε παρουν πρεφα και καταλαβουν οτι αρκετα απο αυτα που δειχνεις και κανεις ειναι μουφες και οπως φενεται στην περιπτωση σου δεν εχεις και το μονο σου οπλο αυτη τη στιγμη ειναι να αντιδρας και να τσιτωνεις πραγμα που δειχνει οτι δεν ξερεις να αντιδρας σωστα (μου το παιζεις και μαμουθ της δουλειας τρομαρα σου)
οποτε απο εμενα προσωπικα θα φας ενα τεραστιο Χ και μπορει απο μεσα σου να λες οτι στα τετοια μου μα....α τι εφαγα απο εσενα αλλα πιστεψε με αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου.
οσο αφορα τον/την αλλη την τσουτσου που πεταχτηκε και καλα και ειπε τα δικα του/της οτι εμεις αμα ειμαστε μαγκες να βγαλουμε μια φοτο και ν δειξουμε ποιοι ειμαστε γιατι ειμαστε κοτες και κοκορες και γλαροσουπες εχω να του/της πω του/της ΕΛΕΝΑΣ να μη λεει πολλα γιατι δεν εχει περασει και πολι καιρος που σε κραζανε εδω μεσα και σε αποκαλουσαν ΞΕΠΕΤΑ και αλλα πολλα περι χρηματων γι αυτο μι μιλας πολυ γιατι ξερεις οτι οσο να ναι εχει αρκετη επιροη το σαιτ αλλιως δε θα εβγαζες καινουριες φοτο και θα ελεγες επισκευθειτε το καινουριο μου σαιτ και δειτε τις μειωμενες μου τιμες και οτι αλλη παπαρια κουβαλας εγκεφαλικα

Υ.Γ φιλαρακι μου αθηνα ομορφαντρα μουυυυυυ απλα σε πληροφορω οτι εγω τελειωσα το δικο μου κοιμενο μεσα σε 7 λεπτα και 46 δευτερα οποτε παρε και σι ΤΟΝ  :zfuck: για να δεις ποσο μας ενδιαφερει ο χρονος σου που σπαταλας εδω και το τι κανεις

Επισκέπτης
ας κανει ο καθενας του  :headbang: του ας πει ο οποιοσδιποτε οτι παραδιγμα θελει οποια παραβολη θελει και οποια παροιμια θελει εγω προσωπικα εγραψα αυτο που ειδα και βιωσα με τον/την αθηνα οπου δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα και φυσικα οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με τις φοτο που εχει στο σαιτ του/της και οπου αλλου εχει βαλει.
φυσικα και το σαιτ δεν ειναι μονο για μας για να γραφουμε και να σχολιαζουμε αλλα και για τις λεγομενες εσκορτ ωστε να απαντανε η να συμετεχουν στις κουβεντες που κανουμε.
δειτε ομως πως αντιδραει σε καθε κρητικη που του/της γινετε ο/η queen(τρομαρα σου) αθηνα και βγαλτε συμπερασματα
εγω σε παραδεχομαι εχει καταλαβει οτι ο κοσμος εχει αλλαξει και πλεον ζουμε σε ψηφιακη εποχη οπου μετραει απιστευτα η εικονα.δε μπορω να πω προμοταρεις καλα τον εαυτο σου !!!!!!!!! ολα καλα μεχρι εδω
το θεμα ειναι ομως να εχεις και plan β σε περιπτωση που σε παρουν πρεφα και καταλαβουν οτι αρκετα απο αυτα που δειχνεις και κανεις ειναι μουφες και οπως φενεται στην περιπτωση σου δεν εχεις και το μονο σου οπλο αυτη τη στιγμη ειναι να αντιδρας και να τσιτωνεις πραγμα που δειχνει οτι δεν ξερεις να αντιδρας σωστα (μου το παιζεις και μαμουθ της δουλειας τρομαρα σου)
οποτε απο εμενα προσωπικα θα φας ενα τεραστιο Χ και μπορει απο μεσα σου να λες οτι στα τετοια μου μα....α τι εφαγα απο εσενα αλλα πιστεψε με αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου.
οσο αφορα τον/την αλλη την τσουτσου που πεταχτηκε και καλα και ειπε τα δικα του/της οτι εμεις αμα ειμαστε μαγκες να βγαλουμε μια φοτο και ν δειξουμε ποιοι ειμαστε γιατι ειμαστε κοτες και κοκορες και γλαροσουπες εχω να του/της πω του/της ΕΛΕΝΑΣ να μη λεει πολλα γιατι δεν εχει περασει και πολι καιρος που σε κραζανε εδω μεσα και σε αποκαλουσαν ΞΕΠΕΤΑ και αλλα πολλα περι χρηματων γι αυτο μι μιλας πολυ γιατι ξερεις οτι οσο να ναι εχει αρκετη επιροη το σαιτ αλλιως δε θα εβγαζες καινουριες φοτο και θα ελεγες επισκευθειτε το καινουριο μου σαιτ και δειτε τις μειωμενες μου τιμες και οτι αλλη παπαρια κουβαλας εγκεφαλικα

Υ.Γ φιλαρακι μου αθηνα ομορφαντρα μουυυυυυ απλα σε πληροφορω οτι εγω τελειωσα το δικο μου κοιμενο μεσα σε 7 λεπτα και 46 δευτερα οποτε παρε και σι ΤΟΝ  :zfuck: για να δεις ποσο μας ενδιαφερει ο χρονος σου που σπαταλας εδω και το τι κανεις

Εσένα τι σε κόφτει ΜΩΡΗ ΜΑΚΚΙΝΑ? εεε..? σορρυ! ΜΩΡΗ ΦΟΥΞΤΕΡ... κάτσε καλέ..μπερδεύτηκα...έχεις και 1000 ψευδώνυμα εδώ μέσα..  :booty: :booty:

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Για τον πουτσο συζητηση ... ρε μακινεν οκ ειπες την γνωμη σου οποιος θελει την εστερνιζεται και δεν παει ... για να λυσσας μαλλον δεν ειναι και τοσο ... ''απλα η γνωμη μου'' αλλά εμπαθεια που θετει σε αναξιοπιστια ότι λες ... τα ιδια και τα ιδια λες ... οκ δεν σου αρεσει η αθηνα , την βρισκεις ασχημη , φτάνει . οσο για τον αλλο τον μαλακα που εδωσε λεει λεφτα , γαμησε αλλά δε του αρεσε καθολου 1) ας εφευγες και 2) οι υπηρεσιες καθε εσκορτ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΙΔΙΑ ... ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΣΕΞΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ..ΜΠΑΖΟ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ...ΞΕΠΕΤΑ )

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σκέψου:
Είμαστε μια παρέα και κανονίζουμε όντας πεινασμένοι να βγούμε έξω για φαγητό.Κάποιος έχει δει στο ίντερνετ την ταβέρνα "Ο Τσολιάς" και ρίχνει την ιδέα πάμε.
Πηγαίνοντας εκεί αν και δεν μας πολυγεμίζει το μάτι καθόμαστε και τρώμε επειδή σκυλοπεινάμε.Το φαγητό είναι άθλιο και το περιβάλλον αποπνικτικό και θλιβερό.

Απάντησε μου τώρα:
Το γεγονός ότι κάτσαμε και δοκιμάσαμε το σκατοφαγητό του Τσολιά επειδή σκυλοπεινούσαμε ....... ..............
Το σίγουρο είναι ότι απ τον Τσολιάς θα φύγεις με κόψιμο, ενώ απ την Νάντια θα φύγεις με ακράτεια!!!

Αααααχαχαχαχαχααα    :2funny: :2funny: :2funny:

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
φιλε Τζον Χολμς, το παραδειγμα με την ταβερνα δεν ειναι και το καλυτερο... προσωπικα αν μπω σε μια ταβερνα με αθλιο περιβαλον θα σηκωθω να φυγω γιατι αυτο θα ειναι ενδειξη και τι θα με περιμενει στο φαγητο... οταν ανοιξει η πορτα λοιπον στο διαμερισμα μιας "τρανς" και δεις μπροστα σου ενα πουστη οικοδομο με περουκα δεν λες ασ παει και το παλιαμπελο ας τον γμαησω να δω πως γαμιεται... σηκωνεσαι και φευγεις γιατι και εξαιρετικες υπηρεσιες να προσφερει δεν παυει να ειναι ενας νταλικερης με ζαρτιερες... εκτος αν τους γουσταρεις... αν παλι ειναι μια κουκλα αλλα απο υπηρεσιες ειναι μαπα.. τοτε μαλιστα, συμφωνω κι επαυξανω να τοιχοκολησουμε και στην ομονοια αφισσα της με φωτογραφια που να λεει απο κατω  ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΑ
Κόλλησες στο παράδειγμα και κάπου έχασες την ουσία.
Το ότι δοκίμασες κάτι από αφέλεια,από βλακεία,από ηλίθο υπολογισμό,από στιγμιαία αδυναμία πιστεύεις ότι σου αφαιρεί
το δικαίωμα στην κριτική όπως ισχυρίζεται η φίλη μας η Νάντια;Γιατί εγώ αυτό ήθελα να θίξω με το παράδειγμα.Κατα την
προσωπική μου άποψη οχι.Όποιος έχει πάει με κάποιοα κοπέλα έχει δικαίωμα κριτικής άσχετα αν έκανε λάθος εκείνη τη στιγμή.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
προσωπικά νομίζω ότι όλοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν οι τρανς. Πόσο μάλιστα όταν έχεις φτύσει το γάλα της μάνας σου για να πληρώσεις 50 ή 100 ή 150 στις ξένες. Επίσης αν κάποιος κάνει μια βόλτα στο διαδίκτιο θα δει ότι πολλές φορές οι κριτικές είναι πολύ πιο σκληρές από τις δικές μας εδώ.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Κόλλησες στο παράδειγμα και κάπου έχασες την ουσία.
Το ότι δοκίμασες κάτι από αφέλεια,από βλακεία,από ηλίθο υπολογισμό,από στιγμιαία αδυναμία πιστεύεις ότι σου αφαιρεί
το δικαίωμα στην κριτική όπως ισχυρίζεται η φίλη μας η Νάντια;Γιατί εγώ αυτό ήθελα να θίξω με το παράδειγμα.Κατα την
προσωπική μου άποψη οχι.Όποιος έχει πάει με κάποιοα κοπέλα έχει δικαίωμα κριτικής άσχετα αν έκανε λάθος εκείνη τη στιγμή.
η Ναντια ας ισχυριζεται οτι θελει, φυσικα και ολοι εχουμε δικαιωμα στη κριτικη οσο κι αν τις τσουζει μερικες γιατι φοβουνται μη χασουν πελατες, αλλα μου φαινεται περιεργο εως υποπτο να λες οτι καποια τρανς εχει εμφανιση μπετατζη αλλα τη δοκιμασα να δω μηπως κανει ωραιες πιπες.. ποσο μαλλον οταν εχω ιδια αποψη

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ναι ρε παιδια το εχετε κουρασει
μπορει οι νεοι στο αθλημα να τρωνε το κουτοχορτο αλλα καπου πρεπει να μπει και ενα στοπ

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
για να μη μπερδευομαστε δεν ειμαι ουτε ο μακινεν ουτε ο χακινεν ουτε ο αρι βατανεν απλα για την αποφυγη παρεξηγησεων και για το ποιος γραφει τα σχολια......οσο αφορα αν η κουβεντα καταντησε για τον  :cum: μαλλον σ'αυτο φταιει και ο/η αθηνα με τις χαζομαρες που εγραψε οτι θελει να κλεισει στωματα συκοφαντων αλλα και της αλλης της τσουτσους της ελενας που πεταχτηκε λες και ειναι η μαμα τερεζα και ξεκαθαριζω και εμφανησιμος ειμαι και καθαρος οποτε αυτα τα ακουω για τη δικη μου περιπτωση βερεσε αλλα ας εστιαστουμε σε ποιο βασικα

1. γιατι δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα (μαλλον γιατι ζητησα να ειμαι ενεργητικος εγω....λεω τωρα) οποτε αυτα περι να σηκωθεις να φυγεις και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω τα θεωρω πιπες και μονο που τα διαβαζω γιατι αν το καλοσκευτεις αμα συμφωνησεις κατι και ξεκηνισεις τα προκαταρκτικα και στη συνεχεια δεν γινοντε τα υπολοιπα ας μου πει καποιος οτι θα σηκωθει στο τελος και θα πει δωσε εστω καποια απο τα χρηματα που σου εδωσα πισω γιατι αλλα ειπαμε και αλλα γιναν.........

2.γιατι ειχε εχει και θα εξακωλουθει να εχει φεικ φοτος και αυτο ειναι το ποιο σημαντικο αλλα δε βλεπω να επικεντρωνετε κανεις σ'αυτο....εγω του/της εγραψα και στην κρητικη μου ετσι δεν προκειτε να γινει ουτε και μετα απο 100 ζωες ας βαλει τις αληθινες της φοτο που εχει ο/η αθηνα και μετα ας μπαινει εδω να γραφει εκθεσεις και να μας κανει κυρηγματα

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
δηλαδη ρε φιλε για να καταλαβω ... λες οτι η αθηνά ειναι μπάζο δεν βλέπεται και αλλα τετοια ???????????? ή πως οι υπηρεσιες της ειναι κακές ??

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
δηλαδη ρε φιλε για να καταλαβω ... λες οτι η αθηνά ειναι μπάζο δεν βλέπεται και αλλα τετοια ???????????? ή πως οι υπηρεσιες της ειναι κακές ??

Αυτη φαινεται να ειναι η γενικη ιδεα που κυκλοφορει, αλλα η Αθηνα εχει υποσχεθει βιντεο να ταπωσει στοματα και κωλους..αντε να δουμε..

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Αυτη φαινεται να ειναι η γενικη ιδεα που κυκλοφορει, αλλα η Αθηνα εχει υποσχεθει βιντεο να ταπωσει στοματα και κωλους..αντε να δουμε..

εγω πάντως στην φωτο που ποσταρε την βλέπω μουναρα , κιας ειναι και λιγο επεξεργασμενη η φωτο (και ποια δεν ειναι δλδ )

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Αριζαλε είσαι μήπως φίλος ή μήπως απλά ξέρεις τον Ζινεντίν ???

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
οκ. σε πιστεύω.

begginer35

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον δεν έχετε ιδία άποψη όσοι γράφετε αρνητικα για την Αθηνά η εισαστε κατευθυνόμενοι (το ποιο πιθανό), για την έλενα δεν εχω γνώση αλλα νομιζω ότι δεν εχετε δικιο

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
1. γιατι δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα (μαλλον γιατι ζητησα να ειμαι ενεργητικος εγω....λεω τωρα) οποτε αυτα περι να σηκωθεις να φυγεις και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω τα θεωρω πιπες και μονο που τα διαβαζω γιατι αν το καλοσκευτεις αμα συμφωνησεις κατι και ξεκηνισεις τα προκαταρκτικα και στη συνεχεια δεν γινοντε τα υπολοιπα ας μου πει καποιος οτι θα σηκωθει στο τελος και θα πει δωσε εστω καποια απο τα χρηματα που σου εδωσα πισω γιατι αλλα ειπαμε και αλλα γιναν.........

Για αυτό κι εγώ στη Δανάη τα δωσα στο τέλος (που παρεπιμπτόντως δεν το ανέφερε καν).

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
ναι είμαστε πύραυλοι τηλεκατευθυνόμενοι. Έξοσετ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom