You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tρανς με επεξεργασμένες φωτογραφίες / Όταν τiς γνωρίσεις απο κοντά είναι άλλες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
υπάρχουνε και αυτές που επειδή δεν ξέρουνε να δουλέψουνε το φωτοσοπ βάζουν φωτογραφίες άλλων κοριτσιών για δικές τους. ;)
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
υπάρχουνε και αυτές που επειδή δεν ξέρουνε να δουλέψουνε το φωτοσοπ βάζουν φωτογραφίες άλλων κοριτσιών για δικές τους. ;)
μου έχει τύχη να ακούσω εδώ μέσα ... συνήθως το κάνουν οι παθητικές
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
To 95% ολων των τρανς που ερχονται στην Ελλαδα εχουν καποιο πειραγμα στο photoshop, το πειραγμα αυτο μπορει να ειναι κατι το ελαχιστο, οπως ενας καθαρισμος επιδερμιδας στο προσωπο αλλα και το σωμα με soft contrast το οποιο φαινεται η και ολοκληρες αλλαγες οπως μειωση μεσης, μεγενθυνση στηθους κτλ..τα ποιο ξεκαθαρα παραδειγματα φαινονται στο ισπανικο site taika shemales, πολυ photoshop και κακο κιολας και πρεπει να εισαι εντελως μογγολο να μη το παρεις πρεφα.. Οσο για τις δικες μας εδω, οι περισσοτερες μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα να χειρηζονται το photoshop και απο οτι βλεπω 2-3 εχουν κανουν επεξεργασια στην επιδερμιδα του προσωπου και τιποτε αλλο.
Επισκέπτης
κοίτα δεν ισχύει παντα αυτό,ότι όλες οι φώτο ειναι "φτιαγμενες" εξαλου το φωτοσοπ καπου φαίνεται νομιζω..., εγω προσωπικά είμαι και άσχετη..
To 95% ολων των τρανς που ερχονται στην Ελλαδα εχουν καποιο πειραγμα στο photoshop, το πειραγμα αυτο μπορει να ειναι κατι το ελαχιστο, οπως ενας καθαρισμος επιδερμιδας στο προσωπο αλλα και το σωμα με soft contrast το οποιο φαινεται η και ολοκληρες αλλαγες οπως μειωση μεσης, μεγενθυνση στηθους κτλ..τα ποιο ξεκαθαρα παραδειγματα φαινονται στο ισπανικο site taika shemales, πολυ photoshop και κακο κιολας και πρεπει να εισαι εντελως μογγολο να μη το παρεις πρεφα.. Οσο για τις δικες μας εδω, οι περισσοτερες μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα να χειρηζονται το photoshop και απο οτι βλεπω 2-3 εχουν κανουν επεξεργασια στην επιδερμιδα του προσωπου και τιποτε αλλο.
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
κοίτα δεν ισχύει παντα αυτό,ότι όλες οι φώτο ειναι "φτιαγμενες" εξαλου το φωτοσοπ καπου φαίνεται νομιζω..., εγω προσωπικά είμαι και άσχετη..
Δεν εννοω πως ολες ειναι φτιαγμενες, ενα μεγαλο ποσοστο ομως ειναι και πιστευω πως το 95% φαινεται ξεκαθαρα τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια
εγω μπορω να πω οτι εχω ενα φωτινο παραδειγμα και οποιος θελει ας δει τις φοτο της αθηνας και μετα ας την δει απο κοντα και θα καταλαβει τι εννοω γιατι φιλοι πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και μας ποιανουν κοτσους και οταν παμε να κανουμε αναφορα για το τι συνεβει και να προηδοποιησουμε αλλους μονο που δε μας δερνουν οι εν λογο υποτιθεμενες τρανσ
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Γιατί όχι , αφού εκτός των άλλων είναι και ντομίνες;εγω μπορω να πω οτι εχω ενα φωτινο παραδειγμα και οποιος θελει ας δει τις φοτο της αθηνας και μετα ας την δει απο κοντα και θα καταλαβει τι εννοω γιατι φιλοι πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και μας ποιανουν κοτσους και οταν παμε να κανουμε αναφορα για το τι συνεβει και να προηδοποιησουμε αλλους μονο που δε μας δερνουν οι εν λογο υποτιθεμενες τρανσ
makkinen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω μπορω να πω οτι εχω ενα φωτινο παραδειγμα και οποιος θελει ας δει τις φοτο της αθηνας και μετα ας την δει απο κοντα και θα καταλαβει τι εννοω γιατι φιλοι πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και μας ποιανουν κοτσους και οταν παμε να κανουμε αναφορα για το τι συνεβει και να προηδοποιησουμε αλλους μονο που δε μας δερνουν οι εν λογο υποτιθεμενες τρανσ
Γεια την QueenAthina ennoeis;
Για την "Αθήνα 2004" θέλει να πεί!!!Γεια την QueenAthina ennoeis;
το τι γουσταρω εγω η ο οποιοσδιποτε ειναι αλλο θεμα εγω απλα λεω οτι καποιες ελληνιδες τρανς κανουν fotoshop τοσο κραυγαλεα χωρις να εχουν φοβο για το αν θα τις σχολιασουμε λες και ειμαστε γιδια και χαζοι και ναι αναφερομαι κυριως στον/στην queen athina που οι φοτος που εχει ειναι παντελος μουφα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτον/η και οταν του την ειπα επειδη εφαγα και γω φολα οπως αρκετοι πιστευω μου την ειπε και ολας οτι λεω ψεματα και παπαριες....ελεοςςςςςςςςςς αυτο κι αν ειναι θρασος
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια εδω ξυνω το κεφαλι μου Αυτη η Athens Queen βλεπω στο ts dating εχει απο τις περισσοτερες κριτικες και καλες κριτικες κιολας και το σαιτ της παραειναι επαγελματικο να διαφιμιζει ενα ατομο..με περουκα.. ;)
Για πειτε ρε tranny hunters...
Για πειτε ρε tranny hunters...
ρε παιδια
εχετε λυσσαξει με την Αθηνα
αν δεν σας κανει μην πατε
ειναι ακριβη και ισως δεν ειναι vfm
εχει και τα καλα της, εχει και τα κακα της
αλλα στην τελικη μην καθεστε να ξεκατινιαζεστε
οσο υποπτες ειναι για σας οι υπερ της κριτικες αλλο τοσο υποπτες μπορει να ειναι και οι συσσωρευμενες και στοχευμενες κριτικες εναντιον της
αραξτε και λιγακι και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλες που προσφερουν και καλυτερες και φθηνοτερες υπηρεσιες, οποτε επικεντρωθειτε εκει αν ειναι
εχετε λυσσαξει με την Αθηνα
αν δεν σας κανει μην πατε
ειναι ακριβη και ισως δεν ειναι vfm
εχει και τα καλα της, εχει και τα κακα της
αλλα στην τελικη μην καθεστε να ξεκατινιαζεστε
οσο υποπτες ειναι για σας οι υπερ της κριτικες αλλο τοσο υποπτες μπορει να ειναι και οι συσσωρευμενες και στοχευμενες κριτικες εναντιον της
αραξτε και λιγακι και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλες που προσφερουν και καλυτερες και φθηνοτερες υπηρεσιες, οποτε επικεντρωθειτε εκει αν ειναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K