Νέα

Tρανς με επεξεργασμένες φωτογραφίες / Όταν τiς γνωρίσεις απο κοντά είναι άλλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makkinen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πολύ φώτοσοπ έπεσε ρε συναγωνιστές.. Καλά όταν βλέπουν τον εαυτό έτσι είναι γιατί εγώ άλλα είδα σε αρκετές και τρόμαξα.
Ας αναφέρουμε εδώ τις εν λόγω... για να ξέρουμε που πάμε.

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
δωσε αν μπορεις ενα δυο παραδειγμτα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
υπάρχουνε και αυτές που επειδή δεν ξέρουνε να δουλέψουνε το φωτοσοπ βάζουν φωτογραφίες άλλων κοριτσιών για δικές τους.  ;)

brycen23

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
ποιες ειναι αυτες;

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχουνε και αυτές που επειδή δεν ξέρουνε να δουλέψουνε το φωτοσοπ βάζουν φωτογραφίες άλλων κοριτσιών για δικές τους.  ;)

μου έχει τύχη να ακούσω εδώ μέσα ... συνήθως το κάνουν οι παθητικές

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εισαι ο τυπος που φορουσε την μακρυα γυαλιστερη καμπαρτινα με το καπελο?

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε τομι μακινεν ολο ανοιγεις τετοια θεματα αλλα δεν εισαι ξεκαθαρος

κοψε τα σωτα και δωσε στον λαο πλεροφοριαι

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
To 95% ολων των τρανς που ερχονται στην Ελλαδα εχουν καποιο πειραγμα στο photoshop, το πειραγμα αυτο μπορει να ειναι κατι το ελαχιστο, οπως ενας καθαρισμος επιδερμιδας στο προσωπο αλλα και το σωμα με soft contrast το οποιο φαινεται η και ολοκληρες αλλαγες οπως μειωση μεσης, μεγενθυνση στηθους κτλ..τα ποιο ξεκαθαρα παραδειγματα φαινονται στο ισπανικο site taika shemales, πολυ photoshop και κακο κιολας και πρεπει να εισαι εντελως μογγολο να μη το παρεις πρεφα.. Οσο για τις δικες μας εδω, οι περισσοτερες μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα να χειρηζονται το photoshop και απο οτι βλεπω 2-3 εχουν κανουν επεξεργασια στην επιδερμιδα του προσωπου και τιποτε αλλο.

Επισκέπτης
κοίτα δεν ισχύει παντα αυτό,ότι όλες οι φώτο ειναι "φτιαγμενες" εξαλου το φωτοσοπ καπου φαίνεται νομιζω..., εγω προσωπικά είμαι και άσχετη..
To 95% ολων των τρανς που ερχονται στην Ελλαδα εχουν καποιο πειραγμα στο photoshop, το πειραγμα αυτο μπορει να ειναι κατι το ελαχιστο, οπως ενας καθαρισμος επιδερμιδας στο προσωπο αλλα και το σωμα με soft contrast το οποιο φαινεται η και ολοκληρες αλλαγες οπως μειωση μεσης, μεγενθυνση στηθους κτλ..τα ποιο ξεκαθαρα παραδειγματα φαινονται στο ισπανικο site taika shemales, πολυ photoshop και κακο κιολας και πρεπει να εισαι εντελως μογγολο να μη το παρεις πρεφα.. Οσο για τις δικες μας εδω, οι περισσοτερες μαλλον δεν εχουν μαθει ακομα να χειρηζονται το photoshop και απο οτι βλεπω 2-3 εχουν κανουν επεξεργασια στην επιδερμιδα του προσωπου και τιποτε αλλο.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
κοίτα δεν ισχύει παντα αυτό,ότι όλες οι φώτο ειναι "φτιαγμενες" εξαλου το φωτοσοπ καπου φαίνεται νομιζω..., εγω προσωπικά είμαι και άσχετη..

Δεν εννοω πως ολες ειναι φτιαγμενες, ενα μεγαλο ποσοστο ομως ειναι και πιστευω πως το 95% φαινεται ξεκαθαρα τουλαχιστον στα δικα μου τα ματια :sunglasses:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
εγω μπορω να πω οτι εχω ενα φωτινο παραδειγμα και οποιος θελει ας δει τις φοτο της αθηνας και μετα ας την δει απο κοντα και θα καταλαβει τι εννοω γιατι φιλοι πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και μας ποιανουν κοτσους και οταν παμε να κανουμε αναφορα για το τι συνεβει και να προηδοποιησουμε αλλους μονο που δε μας δερνουν οι εν λογο υποτιθεμενες τρανσ  :s&m_3: :s&m_3:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εγω μπορω να πω οτι εχω ενα φωτινο παραδειγμα και οποιος θελει ας δει τις φοτο της αθηνας και μετα ας την δει απο κοντα και θα καταλαβει τι εννοω γιατι φιλοι πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και μας ποιανουν κοτσους και οταν παμε να κανουμε αναφορα για το τι συνεβει και να προηδοποιησουμε αλλους μονο που δε μας δερνουν οι εν λογο υποτιθεμενες τρανσ   :s&m_3: :s&m_3:
Γιατί όχι , αφού εκτός των άλλων είναι και ντομίνες;  :s&m_1:
:2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παίζει μερικές να μεταμφιέζονται για να μην τις πάρει χαμπάρι ο τραβέλης μπαμπάς τους και τις αφορίσει που έχουν ανοίξει δικό τους μαγαζί.

OP
OP
makkinen

makkinen

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω μπορω να πω οτι εχω ενα φωτινο παραδειγμα και οποιος θελει ας δει τις φοτο της αθηνας και μετα ας την δει απο κοντα και θα καταλαβει τι εννοω γιατι φιλοι πλεον εχει ξεφυγει η κατασταση και μας ποιανουν κοτσους και οταν παμε να κανουμε αναφορα για το τι συνεβει και να προηδοποιησουμε αλλους μονο που δε μας δερνουν οι εν λογο υποτιθεμενες τρανσ   :s&m_3: :s&m_3:

Γεια την QueenAthina ennoeis;

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:pipa2:Φιλαρακο, οι Περισοτερες ΤΡΑΝΣ! ειναι, Ενεργητικες, αυτο, γοσταρεις, μαλλον!! :s&m_2:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
το τι γουσταρω εγω η ο οποιοσδιποτε ειναι αλλο θεμα εγω απλα λεω οτι καποιες ελληνιδες τρανς κανουν fotoshop τοσο κραυγαλεα χωρις να εχουν φοβο για το αν θα τις σχολιασουμε λες και ειμαστε γιδια και χαζοι και ναι αναφερομαι κυριως στον/στην queen athina που οι φοτος που εχει ειναι παντελος μουφα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτον/η και οταν του την ειπα επειδη εφαγα και γω φολα οπως αρκετοι πιστευω μου την ειπε και ολας οτι λεω ψεματα και παπαριες....ελεοςςςςςςςςςς αυτο κι αν ειναι θρασος  :jerking:

spat

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
0
Ενταξει φιλε μου και οι περισσοτερες ξενες εχουν επεξεργασμενες φωτο.Μην κατηγορουμε ολες τις ελληνιδες.

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Ρε παιδια εδω ξυνω το κεφαλι μου :think: :think: :think: Αυτη η Athens Queen βλεπω στο ts dating εχει απο τις περισσοτερες κριτικες και καλες κριτικες κιολας και το σαιτ της παραειναι επαγελματικο να διαφιμιζει ενα ατομο..με περουκα.. ;)
Για πειτε ρε tranny hunters...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ρε παιδια
εχετε λυσσαξει με την Αθηνα
αν δεν σας κανει μην πατε
ειναι ακριβη και ισως δεν ειναι vfm
εχει και τα καλα της, εχει και τα κακα της
αλλα στην τελικη μην καθεστε να ξεκατινιαζεστε
οσο υποπτες ειναι για σας οι υπερ της κριτικες αλλο τοσο υποπτες μπορει να ειναι και οι συσσωρευμενες και στοχευμενες κριτικες εναντιον της
αραξτε και λιγακι και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλες που προσφερουν και καλυτερες και φθηνοτερες υπηρεσιες, οποτε επικεντρωθειτε εκει αν ειναι 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom