You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τρανς λια τι λεει για πρωτη φορα??
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.413
- Πόντοι
- 2.356
ρε παιδια
δεν γινεται καθε φορα που καποιος γραφει καλα λογια για καποια να ειναι προμοτορας
Όταν βλέπεις κάποιον να μπάινει μ΄΄ολις και να προμοτάρει κάνει μπαμ.
Όπως επίσης φαίνεται και ο νορμαλ αγωνιστής. Βλέπε εναν που μπήκε, κατέγραψε εμπειριες και συζητάει.
danny_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ε νταξει κ γω πηγα με την νανσυ απο θεσσαλονικη κ με το που πηγα εκανα εδω σχολιο. ηταν απο τα πρωτα μ. δε προμοταραΌταν βλέπεις κάποιον να μπάινει μ΄΄ολις και να προμοτάρει κάνει μπαμ.
Όπως επίσης φαίνεται και ο νορμαλ αγωνιστής. Βλέπε εναν που μπήκε, κατέγραψε εμπειριες και συζητάει.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
εδώ μιλαμαι για την λια τυπε......ε νταξει κ γω πηγα με την νανσυ απο θεσσαλονικη κ με το που πηγα εκανα εδω σχολιο. ηταν απο τα πρωτα μ. δε προμοταρα
αστα παιδια ν βγαλουν τ ψωμι τουςολοι πρεπει να κανουν μια δουλεια για να ζησουν
καλα εσυ τι ν σ πω τωρα ότι να ναι μουτροLissa ts φαινετε τρελο μορο ποσ την βρισκουμε λεει αθηνα αλλα εχει τηλεφονο του εξοτερικου :S
τα κραταω αν και δεν μ ενδιαφερει κ πολύ γιατι είμαι ενεργητηκος αλλα γουστάρω να καβλωνω κοσμο λες ν τ καταφερω???????Καμια 20ριά σκληροί χωρίς ζουμί, το φυλάει λέει για τον αγαπημένο της
Σε όλη την πράξη παραμένει όρθιος και γουστάρει αλλαγές ρόλων με τη μία
ciao faccia di rana
vargburz
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
την εχεις παρει μουτρο???
ναι βεβαίως,πολύ καλή,ευγενική,άψογη επαγγελματίας.Η συνάντηση έγινε εδώ κι ενάμιση χρόνο.Σε κάποια στιγμή "το πρόγραμμα έκανε κοιλιά" εξαιτίας μου,αλλά η Λία προσπάθησε με επιμονή να με επαναφέρει σε υψηλά επίπεδα με μεγάλη επιτυχία.Κοινώς συνιστάται για όλους και αρχάριους και προχωρημένους
BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Πέντε απαντήσεις όπως τα πέντε Β [ Buono-Bello-Bullo-Ballo-Bene]Όταν βλέπεις κάποιον να μπάινει μ΄΄ολις και να προμοτάρει κάνει μπαμ.
ΕΝΑ : Δεν είμαι καινούργιος
ΔΥΟ : Αν ήθελα να προμοτάρω, ή, το κάνω επίτηδες, τι πιστεύεις αυτός είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος ;;;
ΤΡΙΑ: Δεν το εκλαμβάνω ως κακία, προς Θεού, εδώ πιστεύω μπορούμε ελεύθερα να λέμε τη γνώμη μας
ΤΈΣΣΕΡΑ : Όποιος μπαίνει πρώτη φορά σημαίνει για σένα πως δεν γνωρίζει πιάτσες - επαγγελματίες και τρανς ή οτιδήποτε άλλο ;;
ΠΕΝΤΕ : Έδωσα τη γνώμη μου για τη Λία. Για σένα, τώρα, πως να τη δώσω αφού δεν σε ξέρω ;!;!;!
Επισκέπτης
καλησπερα μαγκες εδω και καιρο μου εχει μπει στο μυαλο να παω με μια τρανς οχι αναγκαια για να τον φαω ετσι για την εμπειρια να μου βγει απο το μυαλο,και επειδη ειναι στην περιοχη μου λεω να την τιμησω,,απλα φοβαμαι μην τυχον και δεν ειναι η καταληλη για πρωτη φορα,,,
ποναει παντα η πρωτη φορα
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.332
- Πόντοι
- 606
εσενα μουτρο σε πονεσε κ τ ξερεις?????ποναει παντα η πρωτη φορα
Επισκέπτης
εσενα μουτρο σε πονεσε κ τ ξερεις?????
εγω ειμαι πουστροφοβικος φιλε δε ξερω αλλα λογικα θα ποναει
Αυτό το θρέντ ότι να είναι !!! Λοιπόν η Λία είναι ένα απο τα αστεράκια της πόλης μας είναι εντυπωσιακή και με τις 2μετρες ποδάρες της σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο το άλογο . Ακόμη απο πρόσωπο δεν πάει πίσω και γενικά είναι άτομο το οποίο ο δείκτης IQ δεν έχει ραντεβού με το πάτωμα (υπάρχουν και αυτές) επομένως μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες. Για πρώτη φορά άμα θέλει κανείς να δοκιμάσει καλά να την ενημερώσει όσο για το δοτική κτλ άμα δεν αφήσεις περιθώρια τίποτα δεν θα συμβεί ίσα ίσα που μόνο αν γουστάρει θα επιμείνει αλλά είναι επαγγελματίας και θα πάρει το μήνυμα. Τέλος μου κάνει εντύπωση που δεν επιλέγει το προκλητικό το ντύσιμο αλλά το casual...της είπα ότι θα κέρδιζε πολύ σε πελατεία αλλά αυτή τίποτα. Βέβαια έχει ένα θέμα με τις τιμές το 60,00αρι το ζητάει ακατέβατο !!!! τώρα αν τα καταφέρει κανείς στα 50 μια χαρά. Χώρος είναι οκ και κοντά σχετικά οπότε καλά είναι να προτιμήσουν την βοήθεια του τηλεφώνου παρά να ψωνίσετε απο κάτω. Τέλος για το αν είναι καλή δεν είναι τυχαίο που αξιοσέβαστο μέλος του φόρουμ έχει φάει κόλλημα μαζί της.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ
Επισκέπτης
νταξει ρε σουλη
R U TALKING 2 ME ???νταξει ρε σουλη
Επισκέπτης
naiR U TALKING 2 ME ???
Κάτσε να σε συνδέσω @@
Επισκέπτης
Κάτσε να σε συνδέσω @@
οχι να το συζητησουμε
Επισκέπτης
Αδερφέ 2Κ μηνύματα ?? σοβαρά τώρα ??
ε πως με γειωνεις ετσι ρε μαν
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
EYTYXWS POU RHEE TO 2 METRA PODI K ESWSE THN ATHUA....... TI NA POYN ALLES DEN JERV.......
TRAGIKO PROMO GIA THN KYRIA
TRAGIKO PROMO GIA THN KYRIA
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
εισαι βανταδορος και κραχτης παπατζηδων ρε,το προμοτορας ειναι λιγο για σεναΑυτό το θρέντ ότι να είναι !!! Λοιπόν η Λία είναι ένα απο τα αστεράκια της πόλης μας είναι εντυπωσιακή και με τις 2μετρες ποδάρες της σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο το άλογο . Ακόμη απο πρόσωπο δεν πάει πίσω και γενικά είναι άτομο το οποίο ο δείκτης IQ δεν έχει ραντεβού με το πάτωμα (υπάρχουν και αυτές) επομένως μπορείς να ανταλλάξεις δυο κουβέντες. Για πρώτη φορά άμα θέλει κανείς να δοκιμάσει καλά να την ενημερώσει όσο για το δοτική κτλ άμα δεν αφήσεις περιθώρια τίποτα δεν θα συμβεί ίσα ίσα που μόνο αν γουστάρει θα επιμείνει αλλά είναι επαγγελματίας και θα πάρει το μήνυμα. Τέλος μου κάνει εντύπωση που δεν επιλέγει το προκλητικό το ντύσιμο αλλά το casual...της είπα ότι θα κέρδιζε πολύ σε πελατεία αλλά αυτή τίποτα. Βέβαια έχει ένα θέμα με τις τιμές το 60,00αρι το ζητάει ακατέβατο !!!! τώρα αν τα καταφέρει κανείς στα 50 μια χαρά. Χώρος είναι οκ και κοντά σχετικά οπότε καλά είναι να προτιμήσουν την βοήθεια του τηλεφώνου παρά να ψωνίσετε απο κάτω. Τέλος για το αν είναι καλή δεν είναι τυχαίο που αξιοσέβαστο μέλος του φόρουμ έχει φάει κόλλημα μαζί της.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑΣ
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
Για το μυστηριο της τεχνης του καλλιτεχνη στο sex !!!για το αστερι του βορρα την lia ,αναφερθηκαν αρκετοι με θετικα σχολια,
ιδιαιτερη σημασια ομως εχουν τα σχολια απο τους τοπικους αρχοντες οπως του ...Castell...ενος απο τα <<βαρια Σιδηρικα>>
της θεσσαλονικης,οπου νομιζω οτι ποτε δεν θα διακινδυνευε την φημη του, για να παραμυθιαση καταστασεις....
φυσικα δεν σημαινει οτι τα καλα σχολια ειναι απαραιτητα προμοτα ...υπαρχουν επισης και φιλιες και γνωριμιες ,συμπαθειες,και κοληματα
ολα παιζουν και φυσικα και ψευτικα προφιλ που στεινουν παρτιδες ...αλλα στο τελος η αληθεια παντα λαμπει για τους κατεργαρεους!
ιδιαιτερη σημασια ομως εχουν τα σχολια απο τους τοπικους αρχοντες οπως του ...Castell...ενος απο τα <<βαρια Σιδηρικα>>
της θεσσαλονικης,οπου νομιζω οτι ποτε δεν θα διακινδυνευε την φημη του, για να παραμυθιαση καταστασεις....
φυσικα δεν σημαινει οτι τα καλα σχολια ειναι απαραιτητα προμοτα ...υπαρχουν επισης και φιλιες και γνωριμιες ,συμπαθειες,και κοληματα
ολα παιζουν και φυσικα και ψευτικα προφιλ που στεινουν παρτιδες ...αλλα στο τελος η αληθεια παντα λαμπει για τους κατεργαρεους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις