Νέα

τρανς λια τι λεει για πρωτη φορα??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SOYLHS1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
καλησπερα μαγκες εδω και καιρο μου εχει μπει στο μυαλο να παω με μια τρανς οχι αναγκαια για να τον φαω ετσι για την εμπειρια να μου βγει απο το μυαλο,και επειδη ειναι στην περιοχη μου λεω να την τιμησω,,απλα φοβαμαι μην τυχον και δεν ειναι η καταληλη για πρωτη φορα,,,

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν πειραζει ,,καταλαβαν οι υπολοιποι ισως,,, ;)

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
εσυ ξερεις κατι?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πως πηγε σουλη?βρεηθκε κανας καινουριος απο δω? :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον σουλαρα ασε τους αλλους να κοροϊδευουν, εμενα θα ακουσεις.
για πρωτη φορα ειναι η φιονα
για δευτερη η νινα
για τριτη η ηλεκτρα
για τεταρτη η βικτωρια
για πεμπτη ειναι η λια που αναφερεις
[size=18pt]προσεχε μην  αλλαξεις την σειρα γιατι δεν θα σου πετυχει και θα πρεπει να αρχισεις απο την αρχη!!!![/size]

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
για δευτερη η νινα
για τριτη η ηλεκτρα
για τεταρτη η βικτωρια
[size=18pt]προσεχε μην  αλλαξεις την σειρα γιατι δεν θα σου πετυχει και θα πρεπει να αρχισεις απο την αρχη!!!![/size]

φιλε ευχαριστω πολυ,,βεβαια εγω απο αυτες βρισκω μονο νινα και λια,τις αλλες δε μπορω να τις βρω καμια φωτο κατι,,σε ποια πολη καιτετοια,,,

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
καλησπερα μαγκες εδω και καιρο μου εχει μπει στο μυαλο να παω με μια τρανς οχι αναγκαια για να τον φαω ετσι για την εμπειρια να μου βγει απο το μυαλο,και επειδη ειναι στην περιοχη μου λεω να την τιμησω,,απλα φοβαμαι μην τυχον και δεν ειναι η καταληλη για πρωτη φορα,,,
Κοίτα!!! εάν δεν τον φας! δεν έχει νόημα.. θα τον φας, πρώτα… να δεις την γλύκα… άκου, που που λέω εγώ… και εάν θες? σου προτείνω Τρανς! με προσόντα.. ανάλογα που είσαι….. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
φιλε ευχαριστω πολυ,,βεβαια εγω απο αυτες βρισκω μονο νινα και λια,τις αλλες δε μπορω να τις βρω καμια φωτο κατι,,σε ποια πολη καιτετοια,,,
εδω ειναι και η φιονα και η βικτωρια, για την ηλεκτρα στην πιατσα διπλα στην φιονα, τωρα αν δεν ξες που κανει πιατσα η φιονα δεν εισαι θεσσαλονικιος

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
ευχαριστω για τισ οδηγειες - συμβουλες,
ε αυτο ειναι το θεμα δεν ειμαι σαλονικιος η λια ειναι στην περιοχη μου και πηγα τελικα,συναντηση σε χοτελ.καλη συνενοηση ερχετε χτυπα την πορτα και τι να δω αυτη ειναι πολυ ψιλη,καλη κουβεντουλα και μετα στο ψητο,η τυπισα κορμαρα και βυζαρα επισης,αρχιζαμε το παιχνιδι με τα παπαρια μας ωραιο και στητο καυλι λιγο 69 λιγο πιπα με εκανε νσ χυνω κατευθειαν αρκετα καλη σε οτι κανει,,,δοκιμασε να μου βαλει κατι δαχτυλα αλλα ξενερωσα δεν ειμαι για τετοια τελικα,συνεχισαμε με τα ιδια δε βιαζοταν καθολου και μετα κουβεντουλα και παλι πιπα,,,μου αρεσε για πρωτη φορα θα ξαναπαω με τρανς ως ενεργητικος και ισως παλι σε αυτην,δε μου εβγαλε κατι αρνητικο,ισα ισα,,

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
Κοίτα!!! εάν δεν τον φας! δεν έχει νόημα.. θα τον φας, πρώτα… να δεις την γλύκα… άκου, που που λέω εγώ… και εάν θες? σου προτείνω Τρανς! με προσόντα.. ανάλογα που είσαι….. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

μακρυα ειμαι φιλε μου ξανθη μερια,ποτε δε λεω ποτε ισως καποια στιγμη μου ερθει και το κανω,παντως μετα την προχθεσινη μου συναντηση νομιζω πως δεν ειμαι σε φαση ακομη,παντως αν εχεις να προτεινεις κατι παλι θα παω γιατι εδω ουτε πουτανες παιζουν ουτε μασαζ ουτε τιποτα μεγαλη πικρα,, :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
S

SOYLHS1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
273
Πόντοι
291
για δευτερη η νινα
για τριτη η ηλεκτρα
για τεταρτη η βικτωρια

δεν πιστευω να λες αυτην την ηλεκτρα

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
οχι πολυ πιο λεπτη ηλεκτρα στην θεσσαλονικη οχι στην αθηνα