Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
η Μαντι πολύ καλή, η Αντζελα μακρυά, για την τρίτη δεν ξερωκαι αυτή η θεα δωστε πληροφοριες συναγωνιστες
η Μαντι πολύ καλή, η Αντζελα μακρυά, για την τρίτη δεν ξερωκαι αυτή η θεα δωστε πληροφοριες συναγωνιστες
η Μαντι πολύ καλή, η Αντζελα μακρυά, για την τρίτη δεν ξερω
η μαντι ειναι αστερι ειναι αβυζη μην περιμενεις στηθος αλλα σε ολα τα αλλα ειναι αξια
η μαντι ειναι αστερι ειναι αβυζη μην περιμενεις στηθος αλλα σε ολα τα αλλα ειναι αξια
πιπα σεμιναριο....
να δειτε και το δικο μου προφιλ! :-*υπαρχει καποια αγγελία της ( νομίζω ότι παλιότερα πρέπει να είχα δει κάτι ) ή μονο μέσω βαδοο
βάζεις κάπου αλλού αγγελία;;να δειτε και το δικο μου προφιλ! :-*
μπορείς να μου στείλεις pm το topic γιατί δεν βρήκα τίποταΤσεκαρε φορουμ ιννα τρανς
οπως το λες!!!αξυριστος κιολαςΩπ !!! τι αγριόπουστας είναι αυτός ???
Αυτή έχει σαν βάση το Ηράκλειο,Αθήνα είναι κατά περιόδους...Οι φωτογραφίες είναι παλιές.Ειδικά στο πρόσωπο..αυτό ειδικά φαίνεται..Κορμί καλό..Ο χώρος στην Καλλιθέα, πολύ καθαρός και περιποιημένος.Όλα καλά στον αγώνα.Είναι παθητική.Δεν ξέρω αν κάποιος ζητήσει κάτι διαφορετικό τι γίνεται...Αφού λήξει το έργο,σου δείχνει ότι πρέπει να φύγεις..Δεν είναι για κουβέντες κτλ...Δεν είπαμε να λύσουμε το Κυπριακό,αλλά καλό είναι να υπάρχει ένα τακτ..μην τον διώχνεις τον άλλον..ναι παιδιά με αυτή τι παίζει << >> ρίχνει στάχτη σε πολλές ''ΤΟΠ'' του χώρου
μπορείς να μου στείλεις pm το topic γιατί δεν βρήκα τίποτα
πολύ καλή !