daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
βοηθα ρε το παληκαριΒάλε εδώ το δικό σου με μια πρόσφατη γυμνή φωτογραφία σου.
Θα σε καλέσει αμέσως η ιδία. ;)
βοηθα ρε το παληκαριΒάλε εδώ το δικό σου με μια πρόσφατη γυμνή φωτογραφία σου.
Θα σε καλέσει αμέσως η ιδία. ;)
ελα μου ντε .....δωσε χαρηΜα να μην διαβάζουν οι νέοι ?
Τι θα απογίνει η νέα γενιά μελών;
προσφατη εμπειρια κανεις ?
Η Αλυσα μοιαζει με θηλυκο...????η ψιλοαντροφερνει????οποιος εχει παει μαζι της ας απαντησει...κι ας μας πει αν αξιζει..
οχι κ crossγια μένα φιλαράκι δείχνει πολύ θηλυκό,αλλά γούστα είναι αυτά
τώρα όσον αφορά το αν αξίζει,οπως έγραψα και στην κριτική είναι πιο πολύ για gfe καταστάσεις
επίσης είναι πολύ καλό παιδί και ο χωρός της καθαρός
από εμφάνιση εμένα που δεν μου αρέσουν οι cross και προτιμώ πιο θηλυκές με καλύπτει
ελπίζω να βοήθησα
για πρωταρης με τρανς και πηρες και πιπα δασουλη....????φαντασου την δευτερη φορα που θα πας τι θα γινει.... καλα ξηγηθηκες!!! καλως ηρθες στην παρεα των τρανσφορμερς!!!Στα πλαίσια του σεξοπειραματισμού μου που ζω την τελευταία τριετία αποφάσισα για πρώτη φορά να πάω με τρανς. Πήγα με την Αλίσα. Μέτριο ύψος, στήθος κάπου 2+ που προέκυψε με ορμόνες. Μικρό πέος (δεν ξέρω για άλλες τρανς) με το δικό μου συγκρίνω άντε και με κάνα παλαμάρι που είδα τυχαία όταν κάνω γυμνισμό.
Ο χώρος της είναι στα Κ. Πατήσια, δεν γράφω τη διεύθυνση για καλό και για κακό για την ίδια. Κομψό το διαμερισματάκι, καθαρό αν και στις λεπτομέρεις χάνει (πχ. πενταβρώμικο ποτηράκι που βάζει τις οδοντόβουρτσες, καθώς και το σταντ στον καθρέφτη του μπάνιου, τι κάθομαι και παρατηρώ...).
Η πράξη έγινε στο καναπεδοκρέβατο στο καθιστικό. Την πίπωσα, τελείωσε και μετά την πήρα απευθείας (εγώ ως ενεργητικός). Κάθισα πάνω από μία ώρα στάνταρ.
Πολύ φιλική, χαλαρή, ωραίο τυπάκι μου φάνηκε. Εμφανισιακά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο αλλά όπως προείπα δεν έχω άλλη σχετική εμπειρία. Οι φωτό της είναι αληθινές αλλά νομίζω την δείχνουν λίγο πιο θηλυκή, η φωνή πάντως είναι θηλυκή.
Κόστος 50 ευρά, δεν θα ξαναπήγαινα λόγω του ότι ήθελα να ζήσω την εμπειρία απλά. Γενικά, νομίζω πως είναι καλή περίπτωση για τους λάτρεις του είδους, στάνταρ είναι συμπαθέστατο άτομο.
για πρωταρης με τρανς και πηρες και πιπα δασουλη....????φαντασου την δευτερη φορα που θα πας τι θα γινει.... καλα ξηγηθηκες!!! καλως ηρθες στην παρεα των τρανσφορμερς!!!
δεν ξερω αν το εχεις φαει εσυ και το προτεινεις οκνα τον φας θες η να τον δωσεις?
σε ευχαριστω φιλε μου.εχω κανει ερωτησεις για λιγες που με ενδιαφερει να μαθω περετερω πληροφοριες.Κώστα, έχεις κάνει ερωτήσεις για όλες. Δεν αγοράζεις και αυτοκίνητο ... ;)
υστ. πολύ καλή η Αλίσια για ενεργητικούς που θέλουν μιλφς
δεν ξερω αν το εχεις φαει εσυ και το προτεινεις οκ
σε ευχαριστω φιλε μου.εχω κανει ερωτησεις για λιγες που με ενδιαφερει να μαθω περετερω πληροφοριες.
κατι θα ξερεις για να το λεςεδω γελαν
παρε τους δρομους και θ αρθει απο μονο του δεν θα καταλαβεις τηποτα....