Νέα

Τράνς Αλύσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μα να μην διαβάζουν οι νέοι ?
Τι θα απογίνει η νέα γενιά μελών;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
προσφατη εμπειρια κανεις ?

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Η Αλυσα μοιαζει με θηλυκο...????η ψιλοαντροφερνει????οποιος εχει παει μαζι της ας απαντησει...κι ας μας πει αν αξιζει..

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
Η Αλυσα μοιαζει με θηλυκο...????η ψιλοαντροφερνει????οποιος εχει παει μαζι της ας απαντησει...κι ας μας πει αν αξιζει..

για μένα φιλαράκι δείχνει πολύ θηλυκό,αλλά γούστα είναι αυτά
τώρα όσον αφορά το αν αξίζει,οπως έγραψα και στην κριτική είναι πιο πολύ για gfe καταστάσεις
επίσης είναι πολύ καλό παιδί και ο χωρός της καθαρός
από εμφάνιση εμένα που δεν μου αρέσουν οι cross και προτιμώ πιο θηλυκές με καλύπτει
ελπίζω να βοήθησα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
για μένα φιλαράκι δείχνει πολύ θηλυκό,αλλά γούστα είναι αυτά
τώρα όσον αφορά το αν αξίζει,οπως έγραψα και στην κριτική είναι πιο πολύ για gfe καταστάσεις
επίσης είναι πολύ καλό παιδί και ο χωρός της καθαρός
από εμφάνιση εμένα που δεν μου αρέσουν οι cross και προτιμώ πιο θηλυκές με καλύπτει
ελπίζω να βοήθησα
οχι κ cross

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Στα πλαίσια του σεξοπειραματισμού μου που ζω την τελευταία τριετία αποφάσισα για πρώτη φορά να πάω με τρανς. Πήγα με την Αλίσα. Μέτριο ύψος, στήθος κάπου 2+ που προέκυψε με ορμόνες. Μικρό πέος (δεν ξέρω για άλλες τρανς) με το δικό μου συγκρίνω άντε και με κάνα παλαμάρι που είδα τυχαία όταν κάνω γυμνισμό.
Ο χώρος της είναι στα Κ. Πατήσια, δεν γράφω τη διεύθυνση για καλό και για κακό για την ίδια. Κομψό το διαμερισματάκι, καθαρό αν και στις λεπτομέρεις χάνει (πχ. πενταβρώμικο ποτηράκι που βάζει τις οδοντόβουρτσες, καθώς και το σταντ στον καθρέφτη του μπάνιου, τι κάθομαι και παρατηρώ...).
Η πράξη έγινε στο καναπεδοκρέβατο στο καθιστικό. Την πίπωσα, τελείωσε και μετά την πήρα απευθείας (εγώ ως ενεργητικός). Κάθισα πάνω από μία ώρα στάνταρ.
Πολύ φιλική, χαλαρή, ωραίο τυπάκι μου φάνηκε. Εμφανισιακά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο αλλά όπως προείπα δεν έχω άλλη σχετική εμπειρία. Οι φωτό της είναι αληθινές αλλά νομίζω την δείχνουν λίγο πιο θηλυκή, η φωνή πάντως είναι θηλυκή.
Κόστος 50 ευρά, δεν θα ξαναπήγαινα λόγω του ότι ήθελα να ζήσω την εμπειρία απλά. Γενικά, νομίζω πως είναι καλή περίπτωση για τους λάτρεις του είδους, στάνταρ είναι συμπαθέστατο άτομο.

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Στα πλαίσια του σεξοπειραματισμού μου που ζω την τελευταία τριετία αποφάσισα για πρώτη φορά να πάω με τρανς. Πήγα με την Αλίσα. Μέτριο ύψος, στήθος κάπου 2+ που προέκυψε με ορμόνες. Μικρό πέος (δεν ξέρω για άλλες τρανς) με το δικό μου συγκρίνω άντε και με κάνα παλαμάρι που είδα τυχαία όταν κάνω γυμνισμό.
Ο χώρος της είναι στα Κ. Πατήσια, δεν γράφω τη διεύθυνση για καλό και για κακό για την ίδια. Κομψό το διαμερισματάκι, καθαρό αν και στις λεπτομέρεις χάνει (πχ. πενταβρώμικο ποτηράκι που βάζει τις οδοντόβουρτσες, καθώς και το σταντ στον καθρέφτη του μπάνιου, τι κάθομαι και παρατηρώ...).
Η πράξη έγινε στο καναπεδοκρέβατο στο καθιστικό. Την πίπωσα, τελείωσε και μετά την πήρα απευθείας (εγώ ως ενεργητικός). Κάθισα πάνω από μία ώρα στάνταρ.
Πολύ φιλική, χαλαρή, ωραίο τυπάκι μου φάνηκε. Εμφανισιακά δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο αλλά όπως προείπα δεν έχω άλλη σχετική εμπειρία. Οι φωτό της είναι αληθινές αλλά νομίζω την δείχνουν λίγο πιο θηλυκή, η φωνή πάντως είναι θηλυκή.
Κόστος 50 ευρά, δεν θα ξαναπήγαινα λόγω του ότι ήθελα να ζήσω την εμπειρία απλά. Γενικά, νομίζω πως είναι καλή περίπτωση για τους λάτρεις του είδους, στάνταρ είναι συμπαθέστατο άτομο.
για πρωταρης με τρανς και πηρες και πιπα δασουλη....????φαντασου την δευτερη φορα που θα πας τι θα γινει.... καλα ξηγηθηκες!!! καλως ηρθες στην παρεα των τρανσφορμερς!!!

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
για πρωταρης με τρανς και πηρες και πιπα δασουλη....????φαντασου την δευτερη φορα που θα πας τι θα γινει.... καλα ξηγηθηκες!!! καλως ηρθες στην παρεα των τρανσφορμερς!!!

Είπα να το ζήσω κι αυτό. Το πισώπορτο δεν μου κάνει κέφι ως τρόπος ερεθισμού μιάς και το έχω δοκιμάσει με βιολογικές γυναίκες. Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, δεν με βλέπω να μακροημερεύω στο χώρο αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...Καλά γαμήσα σε όλους!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Δασούλη, το τζάκι δεν το ανέφερες στην περιγραφή του μακρόστενου σαλονιού. Το χειμώνα είναι χρήσιμο και κάνει ντεκόρ ρομαντισμού  :fuck2:

Επισκέπτης
εχει καπιος πρωσφατη εμπειρια με την αλυσα??

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
να τον φας θες η να τον δωσεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Κώστα, έχεις κάνει ερωτήσεις για όλες. Δεν αγοράζεις και αυτοκίνητο ... ;)
υστ. πολύ καλή η Αλίσια για ενεργητικούς που θέλουν μιλφς

Επισκέπτης
Κώστα, έχεις κάνει ερωτήσεις για όλες. Δεν αγοράζεις και αυτοκίνητο ... ;)
υστ. πολύ καλή η Αλίσια για ενεργητικούς που θέλουν μιλφς
σε ευχαριστω φιλε μου.εχω κανει ερωτησεις για λιγες που με ενδιαφερει να μαθω περετερω πληροφοριες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.316
Πόντοι
606
δεν ξερω αν το εχεις φαει εσυ και το προτεινεις οκ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδω γελαν
σε ευχαριστω φιλε μου.εχω κανει ερωτησεις για λιγες που με ενδιαφερει να μαθω περετερω πληροφοριες.

παρε τους δρομους και θ αρθει απο μονο του δεν θα καταλαβεις τηποτα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom