You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς Αγάπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα shin_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
shin_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Kοιτα καλυτερα μην πεις τιποτε. Γιατι οσο πιο πολλα λες τοσο περισσοτερο φαινεσαι οτι εισαι βαλτος. Επιβεβαιωνω 1000/100 τον eleyuero. Αν η ολη σταση ειναι κατω του μετριου + η αξυρισια στα επιμαχα σημεια (που by the way αν ολα τα αλλα ηταν καλα δεν θα αποτελουσε και τεραστιο θεμα)τοτε παει τσαμπα η εμφανιση. Απ την αλλη βεβαια δικαιωμα της ειναι να μην ειναι καλη επαγγελματιας.
Φιλε μου,σε πληροφορω οτι δεν εχω παει μαζι της ακομα!!!ειχα ανοιξει το thread αυτο αλλα δεν εχω βρεθει μαζι της ακομα!!!!!!
farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Εμφάνιση :9 /10 θεά αγαλματένιο σώμα
Υπηρεσίες κοπέλας: 4/10 χαλιά
Προκαταρκτικά: 4/10 απαράδεκτα
Συμμετοχή : 4/10 μηδενική
Συμπεριφορα:4/10 μέτρια
Ημερ/νια επίσκεψης: 7.06.2010
ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ
ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΤΙΜΗΣΩ
Εντάξει! Μην κάνεις έτσι.
Μπορεί να είχε περίοδο ...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ψήνεσαι να τη γνωρίσεις τύπε?Κανει και παρτουζα με μια Ρανια με 23 ποντους οπως λεει ψωλή!χαχαχα!Ξερει κανεις αυτη τη Ρανια?
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Κανει και παρτουζα με μια Ρανια με 23 ποντους οπως λεει ψωλή!χαχαχα!Ξερει κανεις αυτη τη Ρανια?
Ψιλογκόμενός της μου μυρίζει...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Εχουν γεμίσει το adoos με αγγελίες αλλά τους 43 πόντους (20 η μία + 23 η άλλη) δεν τους βλέπω πουθενά...
Δηλαδή 100/46 περίπου 2 ευρώ ο πόντος, και με την ούγια.Εχουν γεμίσει το adoos με αγγελίες αλλά τους 43 πόντους (20 η μία + 23 η άλλη) δεν τους βλέπω πουθενά...
Αλλα άν το δίνουν με τον πόντο και όχι με το κομμάτι, δίνουν άραγε στους άφραγκους 5 πόντους πχ με 10 ευρώ?
Αφου ειναι πουστηδες, τι το διαφημιζουν το πουτσο τους?Εχουν γεμίσει το adoos με αγγελίες αλλά τους 43 πόντους (20 η μία + 23 η άλλη) δεν τους βλέπω πουθενά...
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Τι λέει ρε μαλάκα πάλι το άτομο?Δηλαδή 100/46 περίπου 2 ευρώ ο πόντος, και με την ούγια.
Αλλα άν το δίνουν με τον πόντο και όχι με το κομμάτι, δίνουν άραγε στους άφραγκους 5 πόντους πχ με 10 ευρώ?
Έκλασα απ' τα γέλια....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
πια SIEMENS μου λες εσυυυυ.... πσσσσσσσσΔηλαδή 100/46 περίπου 2 ευρώ ο πόντος, και με την ούγια.
Οταν πηρα τηλεφωνο παντως ζητουσαν 100 ευρω η καθε μια οποτε στους υπολογισμους του συναγωνιστη εχουμε 200/43 (20+23). Εντωμεταξυ μου λεει στο τηλεφωνο : 23 ποντους την εχω. Δεν κοιταει που ειναι σαν τον Κουασιμοδο. Η αγαπη παντως ολο παρτουζιτσες ειναι . Αν θυμαστε πριν εκανε με την αλλη τη Βανεσα. Τωρα μενουν μαζι με αυτη τη Ρανια. Οποτε για να κανει και παρτουζες δε μπορει ρε παιδια, θα κανει καλο κρεβατι.
Ενα βραδυ την πηρα τηλεφωνο μηπως πηγαινα απο εκει και κοιμοταν, οποτε μολισ το σηκωσε μιλησε με αντρικη φωνη πανω στον υπνο της ξεχασε να την αλλαξει..εκει ξενερωσα και δεν ασχοληθηκα ξανα.
Αυτα..παντως ειναι μπομπα...
Ενα βραδυ την πηρα τηλεφωνο μηπως πηγαινα απο εκει και κοιμοταν, οποτε μολισ το σηκωσε μιλησε με αντρικη φωνη πανω στον υπνο της ξεχασε να την αλλαξει..εκει ξενερωσα και δεν ασχοληθηκα ξανα.
Αυτα..παντως ειναι μπομπα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K