Παντως και μιλαω απολυτα σοβαρα μια και η Αγαπη εδειξε να ενοχλειτε απο αυτά που γραφουμε νομιζω οτι οφειλουμε να το σεβαστουμε. Ξερω οτι κι εγω εχω γραψει σχολια κλπ εφοσον αυτο το σκοπό εξυπηρετει το σαιτ. Αλλά το γεγονός οτι η Αγάπη από όλες τις απόψεις δεν δίνει καλά δείγματα επαγγελματισμού, ίσως οφείλετε στο γεγονός ότι δεν πολυ γουστάφει αυτό που κάνει. Κι εδώ που τα λέμε για άτομα σαν την Αγάπη δυστυχώς το πεζοδρόμιο είναι μονόδρομος κι οχι επιλογή. Συνεπώς μάλλον θα επρεπε να σταματήσουμε εδώ. Και σε οτι αφορα εμενα ζητω συγγνωμη αν εγραψα κατι που την πειραξε και της ευχομαι αν δεν γουστάρει αυτό που κάνει να μπορέσει να ξεφυγει γρηγορα.
Ανώτερος φίλε. Ωραίος!! ;)
Εγώ πάλι, όταν την σκυλοκουτσομπολεύανε και την παρουσίαζαν ως... (να μην τα ξαναλέμε για ντρόγκες και ιστορίες τέτοιες μιλάω)
την υπερασπιζόμουνα σαν το μαλάκα...γενικώς τοχω αυτό το κακό.
κρίμα Αγαπη, δε πρεπει να απαντάς ετσι.. πραγματικά με ξενέρωσε ο τρόπος σου και σε χω συναντήσει και μια φορά χωρίς πρόβλημα κανένα αλλά εδώ πρέπει να προσέχεις τι λες χωρίς τέτοιο επίπεδο
αυτή η Ρανια που λεγόταν Τζουλη παλιά να τη προσέχεις γιατί κατέστρεψε και μια αλλη που έκανε παρέα τη Βερα δε πρέπει να μπλεκεις με τέτοια πράγματα σου εύχομαι καλή τύχη
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε. Δεν λέω περισσότερα, άλλωστε αποκλείεται να σε καταλάβει η συγκεκριμένη, γιατί ως γκομενονταβάς της,της ασκεί τρελλή επιρροή.
Άστην να κάνει ό,τι θέλει. Ζωή της είναι, συνεπώς δεν μας πέφτει λόγος.
Τέλος Αγάπη ή όπως αλλιώς σε λένε, μάθε ότι με τους πελάτες δεν τα βάζεις και ιδιαίτερα, όσο θιγμένη και να νιώθεις, δεν τους σκυλοβρίζεις...
λέγοντας πράγματα που σε υποτιμούν αφάνταστα και δείχνουν το επίπεδό σου.
Κι εγώ τον έχω φάει από τρανς παλιότερα, αλλά πουστράκι ή ποστάρα ή βρωμιάρης ή ό,τι άλλο σκατά είπες δεν είμαι και δεν έχω κανέναν απολύτως
λόγο να υπεραμυνθώ των καθυστερημένων απόψεών σου τόσο για μένα όσο και για όλους τους άλλους εδώ μέσα, γιατί δεν σε παίρνει σαν προσωπικότητα
να τα βάλεις μαζί μου. Οπότε κάνε μόκο και γίνε σωστή επαγγελματίας, αγνοώντας τον κάθε ΜΑΛΑΚΑ εδώ μέσα, που στόχο έχει να σε προσβάλει ή να σου
κάνει ζημιά. Ορισμένοι όντως το έχεσαν, αλλά ό τρόπος που αντέδρασες ήταν εξωπραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Τους πελάτες δεν τους αποκαλείς πουστράκια που θέλουν να τους γαμάνε τρανς σαν κι εσένα,
γιατί αν δεν κάνω λάθος σε άλλο σάιτ πολυδιαφήμιζες την ύψιστη τεστοστερόνη σου, τα προσόντα σου...
Απλά θέλω να σου υπενθυμίσω ότι ΠΕΛΑΤΗΣ για σένα σημαίνει το καθημερινό τσιγάρο που ανάβεις, ο αναπτήρας με τον οποίο το ανάβεις, το φαγητό σου, τα ποτά σου,
το νερό που πίνεις, η διασκέδασή σου, ενδεχομένως η ζωή των αδελφών και των γονιών σου (το 80% από εσάς τους υποστηρίζει οικονομικά) και γενικώς ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ, ακόμα και
η ίδια η ανάσα σου. Χωρίς αυτούς θα είχες ήδη πεθάνει.
Όλα αυτά στα λέω καλοπροαίρετα, γιατί αν δεν μετρούσες σαν τρανς σίγουρα δεν θα ασχολούμουνα ούτε λεπτό μαζί σου, αλλά επειδή σε θεωρώ ίσως την πιο έκφυλη, όμορφη και
"είμαι τρανς αλλά μοιάζω με γυναίκα" τρανς στην Ελλάδα ασχολούμαι μαζί σου.
Ζήτα μια συγγνώμη από όλους εδώ μέσα. Πες ότι εκνευρίστηκες με κάποια κακεντρεχή και άστοχα, κακά σχόλια και ότι δεν αναφερόσουν σε όλους εδώ μέσα και το θέμα έληξε.
Αυτά από μένα πάω για μάσα.
Τα ξαναλέμε!! ;)