Σάβατο μεσημερι επισκέφτηκα την Αγάπη στην Πάτρα. Η κοπέλα ζήτησε 100 ευρώ και της τα έδωσα αβάδιστα γιατι ήθελα πολυ να τη γαμησω, αν και στις μέρες μας δεν βγαίνουν εύκολα τα ευρω. Με το που γδινόμαστε μου ζητάει να την καυλώσω και μέσα σε 1 λεπτό προσποιείται οτι τελείωσε. Σημειωτέον οτι δεν ειχε καυλώσει καθολου... Πάω να τη γαμήσω και λεει οτι δεν θα μπει γιατι είχε τελειώσει αυτη... Προσπαθώ με τα πολλα να της το βάλω και γυρίζει βγαζει τη καπότα ( με την δικαιολογία οτι μπορεί να σπάσει) και αρχίζει να μου το παιζει για να τελειώσω. Υπόθεση δηλαδή 5 λεπτών για 100 ευρώ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ .Μακρύα της ειναι πολύ ξεπέτα η Αγάπη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς Αγάπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα shin_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Σάβατο μεσημερι επισκέφτηκα την Αγάπη στην Πάτρα. Η κοπέλα ζήτησε 100 ευρώ και της τα έδωσα αβάδιστα γιατι ήθελα πολυ να τη γαμησω, αν και στις μέρες μας δεν βγαίνουν εύκολα τα ευρω. Με το που γδινόμαστε μου ζητάει να την καυλώσω και μέσα σε 1 λεπτό προσποιείται οτι τελείωσε. Σημειωτέον οτι δεν ειχε καυλώσει καθολου... Πάω να τη γαμήσω και λεει οτι δεν θα μπει γιατι είχε τελειώσει αυτη... Προσπαθώ με τα πολλα να της το βάλω και γυρίζει βγαζει τη καπότα ( με την δικαιολογία οτι μπορεί να σπάσει) και αρχίζει να μου το παιζει για να τελειώσω. Υπόθεση δηλαδή 5 λεπτών για 100 ευρώ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ .Μακρύα της ειναι πολύ ξεπέτα η Αγάπη.
Κρίμα ρε πούστη, γιατί είναι καράμουνο...Ειλικρινά δεν έχει κάποιον δίπλα της να τη συμβουλεύει...
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
δυστυχως υπαρχουν ακομα αρκετοι συναδελφοι που δεν ενημερωνονται απο sites οπως τα μπουρδελα.. και αλλοι που δεν τους νοιαζει η ξεπετα, αρκει να τους αρεσει η εμφανιση
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Και μάλλον αρκετοί ως πολλοί που θα αναρωτιούνται....Δε γαμιέται κούκλα είναι ίσως με γουστάρει και περάσω καλύτερα από τη μάζα...
Συνηγορώ από μαρτυρίες συναγωνιστών. Η Αγάπη, αυτή η πιτσιρίκα δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά της. Κοροϊδεύει απλώς.
Πράγματι ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ !!!
Αγαπούλα, πάρε για να μαθαίνεις τι θέλει το πόπολο :
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πράγματι ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ !!!
Αγαπούλα, πάρε για να μαθαίνεις τι θέλει το πόπολο :
την ξεκωλιασε κυριολεκτικα....καλοοοο!
johnnyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
η πρωτη μου εμπειρια με τρανς ηταν. μου ειχε πει ενεργοπαθητικη. δεν καυλωσε, προσπαθησε να μπει μισοσηκωμενη και μου ειπε οτι δε γινεται γιατι ειμαι πολυ σφιχτος. μου πηρε πιπα με καποτα, και εκει που τα ειδα ολα ειναι οταν μου εβαλε και δευτερη για να τη γαμησω. ωραιο κωλαρακι αλλα ειχα σπαστει, μου την επαιξε για να χυσω. 100 ευρω για 20-25 λεπτα. απο εμφανιση επαθα πλακα, μουναρος
η πρωτη μου εμπειρια με τρανς ηταν. μου ειχε πει ενεργοπαθητικη. δεν καυλωσε, προσπαθησε να μπει μισοσηκωμενη και μου ειπε οτι δε γινεται γιατι ειμαι πολυ σφιχτος. μου πηρε πιπα με καποτα, και εκει που τα ειδα ολα ειναι οταν μου εβαλε και δευτερη για να τη γαμησω. ωραιο κωλαρακι αλλα ειχα σπαστει, μου την επαιξε για να χυσω. 100 ευρω για 20-25 λεπτα. απο εμφανιση επαθα πλακα, μουναρος
Όχι ρε φιλαράκο...100στάρικο της έδωσες ??? Δεν διάβασες λίγο εδώ,να δεις τι κουμάσι είναι η ¨κυρία¨ ?????
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
και τη κορμι παντος τελευτεα δεν πεζει κρητικη μπας κ εχει αλαξει κατι??κριμα το κορμι πατριωτες...
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πολυ μεγαλη προσοχη με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι κ ζει κοινωβιακα μαζι με κατι αλλους εν ονοματι μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
προσφατα ληστεψαν μια ηλικιωμενη κυρια απο τη γειτονια κ την χτυπησαν κιολας
προσοχη κ μακρια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
απο παλια φιλε .....οχι τωρα.....πολυ μεγαλη προσοχη με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι κ ζει κοινωβιακα μαζι με κατι αλλους εν ονοματι μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
πολυ μεγαλη προσοχη με το εν λογο ατομο. βασικα μενω στην γειτονια που μενει κ δεν υπαρχει μερα που να μην εχει προβληματα με την αστυνομ για λογους κλοπων κ διαφορων αλλων γεγονοτων. ειναι πρεζακι κ ζει κοινωβιακα μαζι με κατι αλλους εν ονοματι μαριαντζελα κ λαζαρινα με τουσ οποιουσ αποτελουν συμμορια. στισ αγγελιες απ οτι ειδα βαζει αλλο ονομα τελαυταια κ οχι αγαπη.
προσοχη κ μακρια
άσε και την έχω γλιτώσει στο τσακ πριν 3-4 χρόνια από το σπίτι στην Πάντειο κοντά με την συγκεκριμένη. με το που μπήκα κατάλαβα περι τίνος πρόκειται,αλλά ευτχώς έφυγα χωρίς "απώλειες" ,προσοχή
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
άσε και την έχω γλιτώσει στο τσακ πριν 3-4 χρόνια από το σπίτι στην Πάντειο κοντά με την συγκεκριμένη. με το που μπήκα κατάλαβα περι τίνος πρόκειται,αλλά ευτχώς έφυγα χωρίς "απώλειες" ,προσοχή
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
μια φωρα στα ορθια σε ενα δρομακι στην συγγρου ηταν και οι πρωτες μερες που ειχαι αρχισει αν δεν απατωμαι το κλεω ακομα το 50αρι αυτο θημαμαι μονο.....άσε και την έχω γλιτώσει στο τσακ πριν 3-4 χρόνια από το σπίτι στην Πάντειο κοντά με την συγκεκριμένη. με το που μπήκα κατάλαβα περι τίνος πρόκειται,αλλά ευτχώς έφυγα χωρίς "απώλειες" ,προσοχή
εσύ την έβγαλες με 50ρι εγώ ο βλάκας έδωσα 100 φίλε τότε.το λέω και δακρύζω ...μια φωρα στα ορθια σε ενα δρομακι στην συγγρου ηταν και οι πρωτες μερες που ειχαι αρχισει αν δεν απατωμαι το κλεω ακομα το 50αρι αυτο θημαμαι μονο.....
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.348
- Πόντοι
- 606
ειναι καπιες που εχουν καει πλεων εντελος......αυτα ολοι ξερουν να μην λεμε ονωματα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K