θα υπαρχει αλλα ντρεπεται να το γραψει μαλλον!Δηλαδη σε ολοκληρο το site δεν υπαρχει ουτε ενας που να την εχει παρει? Δε γινονται αυτα ρε παιδια....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρανς Αγάπη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα shin_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 69K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι λές βρε Πέτρο!!!Δε λεει και πολλα πραγματα. Βασικα δεν γδυνεται τελειως και την εχει και μεγαλη πραγμα που εμενα με ξενερωσε.
τρανς μισό μέτρο και την έχει ενα μέτρο ????
Απίστευτο!!
Δεν πειράζει που σε ξενέρωσε ,αρκεί που δεν σε ξεκώλιασε .
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ποια εχει μεγαλη??? την ψωλη η την κωλοτρυπιδα??? με μπερδεψες ΠΕΤΡΕΔε λεει και πολλα πραγματα. Βασικα δεν γδυνεται τελειως και την εχει και [glow=red,2,300]μεγαλη[/glow] πραγμα που εμενα με ξενερωσε.
ποια εχει μεγαλη??? την ψωλη η την κωλοτρυπιδα??? με μπερδεψες ΠΕΤΡΕ
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Καλά το πας....Παντως βλεποντας τις φωτογραφιες της,εγω που ειμαι στρειτ εμεινα λιγο και χαζευα...Αν την εβλεπα στο δρομο στανταρ θα της κολλουσα.
Ρε παλουκαρια, το τι φτιαχνει τον καθενα ει ναι διαφορετικο. Εγω μπανιζοντας την φανταζομ ουνα ενα μη μου απτου τρανσακι που θα προτιμουσα να ειναι και πληρως μεταλλαγμενο. Οταν αντι για αυτο που φαίνεται εκ πρωτης οψεως, βλεπεις ένα τυπακι μαγκακι που μονο τα κατεβάζει και δεν γδυνεται (το μενου εχει πολλα οχι) που εχει προσοντα μεγαλα και αξυριστα επισης τότε μαλλον εγω μενω ανικανοποιητος. Αυτός ομως που γουσταει να τον φαει ισως και να φυγει απολυτα ικανοποιημένος.
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Εφοδιαστείτε με ξυραφάκια παίδες...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τι ειναι αυτα που λες??? εσυ που μας υποστηριζης??? ντροπη... χαλαουα να λες...Εφοδιαστείτε με ξυραφάκια παίδες...
Κατσε να παρω την Αγαπη ενα τηλεφωνο να στη στειλω... Την θες για Ραντεβου??? θα της πω να κραταει και τα ξυραφακια της... να κραταει αυτα τα γυναικεια για να μην λενε οι κακες οι γλωσσες
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πρεπη να έχει χτυπηση το ποδι της και εχει γυψο
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οντος πολη τριχαΕφοδιαστείτε με ξυραφάκια παίδες...
johnnys6711
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
Πάρτε και το www.ts-dating.com/index.php?main=photos&usrname=transGRagapi]ΝΕΟ PROFILE[/url] τις στο ts-dating.
To άλλο που έχεται καταθέσει δεν λειτουργεί.
Ασε ρε τζόνι τα προφίλ.Πάρτε και το www.ts-dating.com/index.php?main=photos&usrname=transGRagapi]ΝΕΟ PROFILE[/url] τις στο ts-dating.
Και άλλες εχουν... έ και?
Πες μας.
Πήγες?
Της τον εδωσες?
Της τον πήρες?
Τέλος πάντων πόσα της έσκασες, άξιζε τελικά η στην έσπασε και τζίφος και τσάμπα το χρήμα που της έσκασες.
Η ήταν καλή και θα ξαναπάς?
Αυτά να μας πεις γιατι μεχρι τώρα κανείς δεν έχει πεί καλό λόγο για την εν λόγω και δεν πιστευουμε ότι είναι τυχαίο αυτό ούτε ότι είναι εσκεμμένα τα αρνητικά που ειπωθηκαν ώς τώρα.
άν ήταν της προκοπής κάποιος θα είχε πεί και μια καλή κουβέντα....
τι να το κάνεις το ωραίο ίσως προφίλ με τις καλιτεχνικές φωτογραφίες και την φωτογένεια, δεν λέει τίποτε....
johnnys6711
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1
Eχεις απόλυτο δίκιο Αγαπητέ hotyan
σε όσα λες.
Δεν έχω πάει μαζί τις διότι διαβάζω διάφορα αρνητικά για αυτήν. Και λογικό είναι να κολλάω.
Εγώ απλά κατάθεσα το λινκ με το νέο προφίλ τις.
Πάντως πριν απο καιρό όταν τις είπα ''Να σε δω γυμνή θέλω, μπροστά και πίσω'' εκείνη απάντησε ''Ελα στον χώρο μου και θα με δης γυμνή αλλά και να παίξουμε μαζί, με 100 ευρώ''.
Οποιος πάει μαζί τις ελπίζω να περάσει όμορφα!!!!
σε όσα λες.
Δεν έχω πάει μαζί τις διότι διαβάζω διάφορα αρνητικά για αυτήν. Και λογικό είναι να κολλάω.
Εγώ απλά κατάθεσα το λινκ με το νέο προφίλ τις.
Πάντως πριν απο καιρό όταν τις είπα ''Να σε δω γυμνή θέλω, μπροστά και πίσω'' εκείνη απάντησε ''Ελα στον χώρο μου και θα με δης γυμνή αλλά και να παίξουμε μαζί, με 100 ευρώ''.
Οποιος πάει μαζί τις ελπίζω να περάσει όμορφα!!!!
LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε και τη περημενεσ νασουπη ρε μεγαλε αν εχεισ μμσ να στηλη φοτο???????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 3K