paul30
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εδώ θα βρεις πληροφορίεςφωτο απο την αγαπη εχουμε???
Εκτος βεβαια αν μας θυμηθει η Αγαπη και postαρει καμια foto εδω...!!!
Εδώ θα βρεις πληροφορίεςφωτο απο την αγαπη εχουμε???
κανεις δεν την εχει παρει ρε παιδια?
ξαναβαλε προφιλ στο ts-dating αυτη τη φορα εχει και παρεα μαλλον θα διάβασε τη πρόταση για δίδυμο
Ρε σεις!!!
αυτές είναι τρανσ???
δεν νομίζω...
Απο πουτσα τι λεει το μωρο?Αναφερει στο dating μεγαλα προσοντα. Ειναι αληθεια?
Ρε σεις!!!
αυτές είναι τρανσ???
δεν νομίζω...
Ρε σεις!!!
αυτές είναι τρανσ???
δεν νομίζω...
Εφαγες "φολα" με την Αγάπη και το λες αυτο? Εμενα μου φαινεται παντως πολύ καλή εμφανισιακά. Ξερει κανεις πως είναι απο στύση?Καμια εμπειρία ρε παιδιά με την συγκεκριμένη δεν εχει κανεις?Μη φαμε και εμεις φολα!!!
Να δωσω ,κατ αρχας τα χερετισματα μου στον farkeli ,επειδη νομιζω οτι ειμαστε της ιδιας σειρας και ηλικακα,αλλα και εμπειρικα σε αυτες τις καταστασεις.Σε οτι αφορα τις δυο (τρανς αγαπη και γυναικα που τα κανει ολα),θα σας αναφερω οτι δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να δημιουργουν συνδυασμους περιεργους με οφελος περισσοτερους πελατες.Φευγω απο αυτες τι δυο και γενικευω το θεμα!Εμεις οι πελατες,δινουμε τα ωραια μας λεφτα προκειμενου να ικανοποιησουμε τις φαντασιωσεις μας.Παιδια αλλο το βιντεο και αλλο η παραγματικοτητα.Για να ικανοποιηθεις πρεπει να εισαι πολυ τυχερος!!Στις περισσοτερες των περιπτωσεων τρωμε φασολαδα!!Γι αυτες λογικο!!Για εμας ομως που νομιζουμε οτι θα ικανοποιηθουμε και τελικα δεν γινεται τσαμπα κοπος!!λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!!Υπαρχουν εξαιρεσεις που αμα μου ζητηθει θα τις πω,να ειστε σιγουροι(με την εμπειρια μου παντα)!!Διαφημηση ανευ λογου δεν κανω!!Αυτο που τονιζω ειναι μεγαλη προσοχη και τυχη!!Ευχαριστω!!