Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Καλά ρε Αγάπη πότε μπήκες? Είσαι Θ-Ε-Α λέμε μπράβο ρε συ, υποκλίνομαι...
θεα ειναι σιγουρα,εαν την ωρα που βρισκεσαι μαζι της ειναι καυτη ειναι το ερωτημα!!γιατι αν ειναι καυτη και καυλιαρα τοτε κανεις ανετα τα παντα μαζι της,ειναι καυτη ομως?
Καλος την Αγαπι... Τι εγοινε Αγαπει τι κανις??? Καλως ορισαις...οπιος εχει αφιβολοις σε κατι μπορο να τους της λισο....
Tουλαχιστον βρηκα μια Συναδελφο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... να κανουμε μαζη τα λαθοι μας ειχα βαρεθη εδω μεσα να με διορθωνουν... Αγαποι μιν δινης σημασια οι παιρισοταιρει εδο ινε Προυταλτο "ορισαις" θελει ω ...
¨ωρεισαις" ειναι το σωστο...
τα υπολοιπα σωστα τα εχεις παντως
μου φεναιται ωταν πειγεναμαι στο δειμοτικω εγο ιχα το μιαλω μου στα μουνια κε εσι στα καβλια κε δεν μαθαμαι ωρθωγραφια....Καλος την Αγαπι... Τι εγοινε Αγαπει τι κανις??? Καλως ορισαις...
Και οχι μονο εγο και εσει... κε αλως κωσμως... Αιφτιχος δειλαδημου φεναιται ωταν πειγεναμαι στο δειμοτικω εγο ιχα το μιαλω μου στα μουνια κε εσι στα καβλια κε δεν μαθαμαι ωρθωγραφια....
οχιιιιι... Αγαπηηηη πες τουΚαλώς όρισες ρεεεεεεεεε
εισαι πολι σοστοσ..!!!Κατά τη γνώμη μου, οι τρανς που είναι όμορφες αντικειμενικά είναι καυτές μόνο με όποιον θέλουν (με όποιον γουστάρουν και τους βγάζει κάτι),κάτι το οποίο βρίσκω απόλυτα λογικό. Σε όλα αυτά παίζει βέβαια και το σενάριο "Εγώ είμαι, η Θεά και μετά από μένα το χάος", οπότε με βάση αυτή τη λογική 9/10 κούκλες τρανς είναι ψυχρές, απαθείς, βιαστικές και βαρετές για τον μέσο πελάτη. Και το χειρότερο, ενώ θα μπορούσαν να πλουτίσουν, τα φράγκα που βγάζουν είναι λίγα και μετά τα 30 τρέχουν και δεν φτάνουν. Στην κατηγορία αυτή παίζει βέβαια και η κούκλα τρανς που τουλάχιστον ξέρει τι θέλει από τη ζωή της και λέει "Θα δώσω τον κώλο μου σε πολύ κόσμο μέχρι τα 30, θα πηδήξω πολύ περισσότερους και μετά τα 30, αφού θα έχω μαζέψει φράγκα για 3-4 σπίτια, θα πηδιέμαι με όποιον μου καυλώσει".
Τώρα όσον αφορά τις τρανς τύπου με φωνάζουν στο δρόμο οι ταρίφες τραβέλι, δεν έχω βυζί, φοράω περούκα, έχω μεγάλη μύτη και χέρια κωπηλάτη, είναι πολύ λογικό να είναι πιο καυτές στο σεξ και μάλιστα με περισσότερους άντρες (κάθε είδους), εάν όχι με όλους τους πελάτες. Και αυτό πάλι είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί γουστάρουν να βγάλουν γούστα με πολύ παραπάνω άντρες απ' ότι οι αντικειμενικά ωραίες.
Έτσι είναι γενικότερα η ζωή φίλε μου.
χαχα!!!αστιν για αλο θρεντ ;) ;) ;) ;) ;) ;)Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε φίλος..
Δηλαδή μέγιστε "απέξω κούκλες και μέσα πανούκλες"εισαι πολι σοστοσ..!!!
ασ βαλουμε και το κερασακι στι τουρτα ομοσ...!
οι μουναρεσ τρανσ που κικλοφορουνε στι πιατσα εχουν γινι πλεον χιροτερεσ και απο ελεινιδεσ!
τελικα σε αυτι τι χορα κεγονται ολα!
χαχα!!!αστιν για αλο θρεντ ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οι μονοι παντοσ που δεν εχουν γινι ελεινιδεσ εινια τα δροσερα αγορια!
δεν εχουν τα κομπλεξ τον ελεινιδον !!!
αν ιμαστν δροσεροι σε αυτοι τι χορα θα πιτσιλαγαμε καθε μερα και διαφορετικι βαλβιδουλα!!
τελικα μιποσ να γινουμε δροσεροι???