Νέα

Τρακαρισμα με ανασφαλιστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Αν καλουσες τροχαια θα ειχε καταχωρηθει τουλαχιστον το ατυχημα επισημως. Ενω τωρα ολα ειναι στον αερα. Ποιος σου ειπε οτι αν καλεσεις τροχαια, πας αναγκαστικα με τις ασφαλιστικές ή το επικουρικο? Και τότε μπορειτε να τα βρειτε. Απλως αυτος παρακαλουσε για να γλυτωσει την καταγραφη της παραβασης οτι οδηγει ανασφαλιστος. Επιπλεον, δεν "εξαφανιστηκε". Σταματησε, εδωσε στοιχεια και αποχωρησε μετα με την συναινεση σου. Η "εξαφανιση" ειναι αλλο πραγμα.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Εφοσον δεν θελει να σε πληρωσει θα πας δικαστικα. Οι αλλες λυσεις (τσακισμα ποδιων, αλβανοι, δηλωση ψευτικου ατυχηματος με αλλο οχημα) φυσικα απορριπτονται.
αν καλουσα τροχαια θα πληρωνε 500 προστιμο.. οποτε λεω ας ο παιξω καλος και λογω γνωριμιας με τον πατερα ( ο πατερας οδηγουσε το αμαξι μου) μπας και παρω τα λεφτα μου. βεβαια δε γλιτωνει γιατι τον ξερουμε ξερουμε που μενει κτλ. το θεμα ειναι αν εχει κανενας ιδια περιπτωση να μου πει τι θα κανω. αν μου κανει τον κινεζο παω στην αστυνομια και λεω το και το  

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Δεν εχω καταλάβει γιατι αναφερεις την αστυνομια συνεχεια. Τι θα του κανει η αστυνομια?
πλακα κανεις? το μη ασφαλισμενο οχημα ειναι προστιμο και μετα γινεται και δικαστηριο αυταπαγγελτα καθως ειναι αδικημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
πλακα κανεις? το μη ασφαλισμενο οχημα ειναι προστιμο και μετα γινεται και δικαστηριο αυταπαγγελτα καθως ειναι αδικημα

Α αυτο? Μαλιστα. Για να ειναι ποινικο αδικημα ομως το ανασφαλιστο, πρεπει να αποδειχθει οτι ενεπλακη σε τροχαιο. Εδω πώς το αποδεικνύεις αφου δεν φωναξες την τροχαια να το καταγραψει? Αυτος φυσικα θα αρνηθει οτι ενεπλακη σε ατυχημα. Θα φερεις μαρτυρες, θα μου πεις. Οκ. Θα φερει κι αυτος οτι την ιδια ωρα ηταν αλλου.
Δυσκολο απο καθε αποψη.

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
Α αυτο? Μαλιστα. Για να ειναι ποινικο αδικημα ομως το ανασφαλιστο, πρεπει να αποδειχθει οτι ενεπλακη σε τροχαιο. Εδω πώς το αποδεικνύεις αφου δεν φωναξες την τροχαια να το καταγραψει? Αυτος φυσικα θα αρνηθει οτι ενεπλακη σε ατυχημα. Θα φερεις μαρτυρες, θα μου πεις. Οκ. Θα φερει κι αυτος οτι την ιδια ωρα ηταν αλλου.
Δυσκολο απο καθε αποψη.
ναι αλλα θα φαινονται οι ζημειες! τεσπα θα δω τι θα κανω με το μαλακα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
Μην κανετε ψευτικες δηλωσεις ατυχηματος. Ελεος πια, ουτε 15χρονα δεν σκεφτονται ετσι. Οι ασφαλιστικές τα εχουν παρει χαμπαρι αυτα και τα διακρινουν ευκολα. Και μετα τρεχεις για απατη στα δικαστηρια.
Οσο για τις συμβουλες για Αλβανους, σιγα ρε φιλε, πολυ μοβόρος εισαι, εσυ δηλαδη τις διαφορες σου ετσι τις λυνεις? Σιγα ρε τεραστιε.
τυπε,του έδωσα μια λύση άμεση.Αν του περισσευει ένα πεντακορισακο για να το φάτε στις αγωγές κτλ,ας το δώσει σε σας.Αλλα μ αυτό φτιάχνει το αμάξι.Μια χαρά γίνονται όλα με τις ψεύτικες δηλωσεις,είπα και ΑΝ γίνεται εξάλλου.Αν ο ασφαλιστής του είναι φίλος του,Θα του πει αυτός τι πρέπει να κάνει.Το βασικό απ όλα που πρέπει να κάνει πάντως είναι οι Αλβανοί.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
τυπε,του έδωσα μια λύση άμεση.Αν του περισσευει ένα πεντακορισακο για να το φάτε στις αγωγές κτλ,ας το δώσει σε σας.Αλλα μ αυτό φτιάχνει το αμάξι.Μια χαρά γίνονται όλα με τις ψεύτικες δηλωσεις,είπα και ΑΝ γίνεται εξάλλου.Αν ο ασφαλιστής του είναι φίλος του,Θα του πει αυτός τι πρέπει να κάνει.Το βασικό απ όλα που πρέπει να κάνει πάντως είναι οι Αλβανοί.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σκληρώς καριόλης τύπε..  :S :S :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
το σταντ δεν ειναι ελληνικη λεξη. πες μ πως λεγεται στα ελληνικα

Ορθοστάτης λέγεται στα Ελληνικά.

Ή άντε και πλαγιοστάτης.

Για όλα υπάρχουν Ελληνικές λέξεις και σαφώς θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται.

Και αυτό το λέω εγώ.

Που όταν ακούω ότι κάποιος είναι σε μήτινγκ μου γυρίζει το μάτι.

Και όλα αυτά σταντ, στέκα από το ίσταμαι έλκουν την καταγωγή τους.

Ή δός μοι πᾷ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινήσω.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ορθοστάτης λέγεται στα Ελληνικά.

Ή άντε και πλαγιοστάτης.

Για όλα υπάρχουν Ελληνικές λέξεις και σαφώς θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται.

Και αυτό το λέω εγώ.

Που όταν ακούω ότι κάποιος είναι σε μήτινγκ μου γυρίζει το μάτι.

Και όλα αυτά σταντ, στέκα από το ίσταμαι έλκουν την καταγωγή τους.

Ή δός μοι πᾷ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινήσω.

συμφωνω ορθοστατης λεγεται κ το εχω ξανα ακουσει αν κ δεν ειναι διαδεδομενο.

Ομως δε δεχομαι να μ το λενε σταντ...λες κ ειχαν κ στο χωριο τουςς

Παντως στεκα το λεμε εμεις εκει που μεγαλωσα.. που ομως δε θα πω ;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
παντως εγω με το γκομενο μ στο τηλεφωνο δε μιλαω για αλοιφεςς
για την KY με την οποια σε ξεκωλιαζει δεν μιλατε :think:  Ποσα κιλα να φερει και ετσι :think:  Η μπαινει ξερα κωλοτρυπιδι :think: :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
διαφωνω τυπε.....η κριση εχει χτυπησει κ τα ελληνοπουλα που πρεπει να στηριξουμε.... :knuppel: :knuppel: :knuppel:

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
πριν ποσα χρονια λεγανε οτι βρηκανε τα ανασφαλιστα και στειλανε τα προστιμα?  :headbaning1:

MASTER CHIEF CAPTAIN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.030
Πόντοι
206
Αν καλουσες τροχαια θα ειχε καταχωρηθει τουλαχιστον το ατυχημα επισημως. Ενω τωρα ολα ειναι στον αερα. Ποιος σου ειπε οτι αν καλεσεις τροχαια, πας αναγκαστικα με τις ασφαλιστικές ή το επικουρικο? Και τότε μπορειτε να τα βρειτε. Απλως αυτος παρακαλουσε για να γλυτωσει την καταγραφη της παραβασης οτι οδηγει ανασφαλιστος. Επιπλεον, δεν "εξαφανιστηκε". Σταματησε, εδωσε στοιχεια και αποχωρησε μετα με την συναινεση σου. Η "εξαφανιση" ειναι αλλο πραγμα.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Εφοσον δεν θελει να σε πληρωσει θα πας δικαστικα. Οι αλλες λυσεις (τσακισμα ποδιων, αλβανοι, δηλωση ψευτικου ατυχηματος με αλλο οχημα) φυσικα απορριπτονται.
Καλησπερα καπετανιε...

Ερωτηση...

Εστω οτι πεφτει ενας επανω σου, και φταιει, αλλα δεν παραμενει στο ατυχημα αλλα φευγει.

Τι προτεινεις οτι πρεπει να κανει αυτος που επεσε πανω του?

Thank u

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom