alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τουλαχιστον εκεινη δεν με εστησεπαντως εγω με το γκομενο μ στο τηλεφωνο δε μιλαω για αλοιφεςς
Τουλαχιστον εκεινη δεν με εστησεπαντως εγω με το γκομενο μ στο τηλεφωνο δε μιλαω για αλοιφεςς
αν καλουσα τροχαια θα πληρωνε 500 προστιμο.. οποτε λεω ας ο παιξω καλος και λογω γνωριμιας με τον πατερα ( ο πατερας οδηγουσε το αμαξι μου) μπας και παρω τα λεφτα μου. βεβαια δε γλιτωνει γιατι τον ξερουμε ξερουμε που μενει κτλ. το θεμα ειναι αν εχει κανενας ιδια περιπτωση να μου πει τι θα κανω. αν μου κανει τον κινεζο παω στην αστυνομια και λεω το και τοΑν καλουσες τροχαια θα ειχε καταχωρηθει τουλαχιστον το ατυχημα επισημως. Ενω τωρα ολα ειναι στον αερα. Ποιος σου ειπε οτι αν καλεσεις τροχαια, πας αναγκαστικα με τις ασφαλιστικές ή το επικουρικο? Και τότε μπορειτε να τα βρειτε. Απλως αυτος παρακαλουσε για να γλυτωσει την καταγραφη της παραβασης οτι οδηγει ανασφαλιστος. Επιπλεον, δεν "εξαφανιστηκε". Σταματησε, εδωσε στοιχεια και αποχωρησε μετα με την συναινεση σου. Η "εξαφανιση" ειναι αλλο πραγμα.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Εφοσον δεν θελει να σε πληρωσει θα πας δικαστικα. Οι αλλες λυσεις (τσακισμα ποδιων, αλβανοι, δηλωση ψευτικου ατυχηματος με αλλο οχημα) φυσικα απορριπτονται.
Ειπαμε, μονο δικαστικά μπορεις να πας. Τι αλλο δηλαδη?το θεμα ειναι αν εχει κανενας ιδια περιπτωση να μου πει τι θα κανω.
πλακα κανεις? το μη ασφαλισμενο οχημα ειναι προστιμο και μετα γινεται και δικαστηριο αυταπαγγελτα καθως ειναι αδικημαΔεν εχω καταλάβει γιατι αναφερεις την αστυνομια συνεχεια. Τι θα του κανει η αστυνομια?
πλακα κανεις? το μη ασφαλισμενο οχημα ειναι προστιμο και μετα γινεται και δικαστηριο αυταπαγγελτα καθως ειναι αδικημα
Οι δικες του? Σιγα, θα τις εχει φτιαξειναι αλλα θα φαινονται οι ζημειες! τεσπα θα δω τι θα κανω με το μαλακα
Να δεις τι θα κάνεις με τη μαλάκια που έκανες να λες καλυτεραναι αλλα θα φαινονται οι ζημειες! τεσπα θα δω τι θα κανω με το μαλακα
ναι αλλα θα φαινονται οι ζημειες! τεσπα θα δω τι θα κανω με το μαλακαΑ αυτο? Μαλιστα. Για να ειναι ποινικο αδικημα ομως το ανασφαλιστο, πρεπει να αποδειχθει οτι ενεπλακη σε τροχαιο. Εδω πώς το αποδεικνύεις αφου δεν φωναξες την τροχαια να το καταγραψει? Αυτος φυσικα θα αρνηθει οτι ενεπλακη σε ατυχημα. Θα φερεις μαρτυρες, θα μου πεις. Οκ. Θα φερει κι αυτος οτι την ιδια ωρα ηταν αλλου.
Δυσκολο απο καθε αποψη.
Τουλαχιστον εκεινη δεν με εστησε
Ας το αφησουμε καλυτερα, δεν φταινε τιποτα οι υπολοιποιΑκομα σε τσουζει αυτο...μα δε θυμαμαι να κανονισαμε μερος κ ωρα κ να μην ηρθα..οποτε δε σ χρωσταω λογαριασμο..
Ας το αφησουμε καλυτερα, δεν φταινε τιποτα οι υπολοιποι
τυπε,του έδωσα μια λύση άμεση.Αν του περισσευει ένα πεντακορισακο για να το φάτε στις αγωγές κτλ,ας το δώσει σε σας.Αλλα μ αυτό φτιάχνει το αμάξι.Μια χαρά γίνονται όλα με τις ψεύτικες δηλωσεις,είπα και ΑΝ γίνεται εξάλλου.Αν ο ασφαλιστής του είναι φίλος του,Θα του πει αυτός τι πρέπει να κάνει.Το βασικό απ όλα που πρέπει να κάνει πάντως είναι οι Αλβανοί.Μην κανετε ψευτικες δηλωσεις ατυχηματος. Ελεος πια, ουτε 15χρονα δεν σκεφτονται ετσι. Οι ασφαλιστικές τα εχουν παρει χαμπαρι αυτα και τα διακρινουν ευκολα. Και μετα τρεχεις για απατη στα δικαστηρια.
Οσο για τις συμβουλες για Αλβανους, σιγα ρε φιλε, πολυ μοβόρος εισαι, εσυ δηλαδη τις διαφορες σου ετσι τις λυνεις? Σιγα ρε τεραστιε.
τυπε,του έδωσα μια λύση άμεση.Αν του περισσευει ένα πεντακορισακο για να το φάτε στις αγωγές κτλ,ας το δώσει σε σας.Αλλα μ αυτό φτιάχνει το αμάξι.Μια χαρά γίνονται όλα με τις ψεύτικες δηλωσεις,είπα και ΑΝ γίνεται εξάλλου.Αν ο ασφαλιστής του είναι φίλος του,Θα του πει αυτός τι πρέπει να κάνει.Το βασικό απ όλα που πρέπει να κάνει πάντως είναι οι Αλβανοί.
το σταντ δεν ειναι ελληνικη λεξη. πες μ πως λεγεται στα ελληνικα
Ορθοστάτης λέγεται στα Ελληνικά.
Ή άντε και πλαγιοστάτης.
Για όλα υπάρχουν Ελληνικές λέξεις και σαφώς θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται.
Και αυτό το λέω εγώ.
Που όταν ακούω ότι κάποιος είναι σε μήτινγκ μου γυρίζει το μάτι.
Και όλα αυτά σταντ, στέκα από το ίσταμαι έλκουν την καταγωγή τους.
Ή δός μοι πᾷ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινήσω.
για την KY με την οποια σε ξεκωλιαζει δεν μιλατεπαντως εγω με το γκομενο μ στο τηλεφωνο δε μιλαω για αλοιφεςς
για να κονομας εσυ κ το συναφι σου τυπε....? :S :S :SΕιπαμε, μονο δικαστικά μπορεις να πας. Τι αλλο δηλαδη?
διαφωνω τυπε.....η κριση εχει χτυπησει κ τα ελληνοπουλα που πρεπει να στηριξουμε....τυπε,του έδωσα μια λύση άμεση.Αν του περισσευει ένα πεντακορισακο για να το φάτε στις αγωγές κτλ,ας το δώσει σε σας.Αλλα μ αυτό φτιάχνει το αμάξι.Μια χαρά γίνονται όλα με τις ψεύτικες δηλωσεις,είπα και ΑΝ γίνεται εξάλλου.Αν ο ασφαλιστής του είναι φίλος του,Θα του πει αυτός τι πρέπει να κάνει.Το βασικό απ όλα που πρέπει να κάνει πάντως είναι οι Αλβανοί.
Καλησπερα καπετανιε...Αν καλουσες τροχαια θα ειχε καταχωρηθει τουλαχιστον το ατυχημα επισημως. Ενω τωρα ολα ειναι στον αερα. Ποιος σου ειπε οτι αν καλεσεις τροχαια, πας αναγκαστικα με τις ασφαλιστικές ή το επικουρικο? Και τότε μπορειτε να τα βρειτε. Απλως αυτος παρακαλουσε για να γλυτωσει την καταγραφη της παραβασης οτι οδηγει ανασφαλιστος. Επιπλεον, δεν "εξαφανιστηκε". Σταματησε, εδωσε στοιχεια και αποχωρησε μετα με την συναινεση σου. Η "εξαφανιση" ειναι αλλο πραγμα.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Εφοσον δεν θελει να σε πληρωσει θα πας δικαστικα. Οι αλλες λυσεις (τσακισμα ποδιων, αλβανοι, δηλωση ψευτικου ατυχηματος με αλλο οχημα) φυσικα απορριπτονται.