Νέα

Τρακαρισμα με ανασφαλιστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Και προχθες της τηλεφωνω και της λεω ειμαι στο εβερεστ, παιρνω σαντουιτς.

Α ωραια, τι αλοιφη βαζεις?

Φουσιντιν της λεω για τα τσιμπηματα, αλλά πού κολλαει με το σαντουιτς αυτο?

ετσι καυλωνετε εσεις μετα τα 40 ε?

περαστικα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Να μην με προτιμησεις αν πεσω στην αναγκη σου γλυκια μου.

Τωρα το ποιος θα χασει δεν ξερω.

παντως εγω με το γκομενο μ στο τηλεφωνο δε μιλαω για αλοιφεςς

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
ρε μαγκες εχω μαρτυρες . θα πω στην αστυνομια οτι σηκωθηκε και εφυγε τι να εκανα να τον εδενα?
αυτο ρωταω αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια. θα πω μαε τρακαρε και εξαφανιστηκε τι θα πει ?
ειπα να τον εξυπηρετισω γιατι αν καλουσα τροχαια θα πηαινα μεσω επικουρικου και αντε βγαλε ακρη  σκατα  το ενα σκατα και το αλλο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Καλησπερα μαγκες. Τρακαρε ο πατερας μου με ανασφαλιστο οχημα. Ο τυπος εφταιγε. Λεει μη καλεσουμε αστυνομια και θα κανει ασφαλεια και δηλωση. Τ
Ειναι γνωστος ξερουμε που μενει και τα σχετικα. Σκεφτηκααμα καλεσω αστυνομια παμε μεσω επικουρικου και ζησε μαη μου . Ενω ειχαν πει αυριο να παμε σε φανοποιο και ασφαλεια σημερα ειναι εξαφανισμενος. Τωρα τι κανω? Αν δεν το βρω και αυριο σκεφτομαι να παω αστυνομια και να,πω οτι μας τρακαρε και εφυγε. Η ζημεια ειναι πανω κτω 500-700 ε. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν?
επρεπε να βγαλεις φωτογραφιες στο σημειο του τρακαρίσματος τις πινακίδες σας και να εχεις φωτογραφησει την αδεια κυκλοφοριας διπλωμα οδηγησης κλπ.
γιατι δεν καλεσες τη φροντιδα ατυχήματος?

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
αυτα ειναι δανεικα αγαπη μ
αντε πλυνε κανα πιατο.. εχεις βρει εδω μεσα τα λιγουρια και οτι μαλακια πετας αμεσως να σου πιασουν κουβεντα αντε σεκ αταλαβαμε .. αν δεν ειναι και ψευτικο το προφιλ. εκανα συγκεκριμενο ερωτημα και δεν προσφερεις τιποτα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
αντε πλυνε κανα πιατο.. εχεις βρει εδω μεσα τα λιγουρια και οτι μαλακια πετας αμεσως να σου πιασουν κουβεντα αντε σεκ αταλαβαμε .. αν δεν ειναι και ψευτικο το προφιλ. εκανα συγκεκριμενο ερωτημα και δεν προσφερεις τιποτα

φαλλοκρατικο γουρουνι να πας εσυ να πλυνεις κανα πιατο στον 21ο αιωνα ζουμε..
Οντως δεν εχω εμπειρια στο θεμα σ..

οποτε εχεις δυο επιλογες...η μια ειναι να με αγνοησεις
και η αλλη ειναι να μ ζητησεις ευγενικα να παω αλλου ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ρε μαγκες εχω μαρτυρες . θα πω στην αστυνομια οτι σηκωθηκε και εφυγε τι να εκανα να τον εδενα?
αυτο ρωταω αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια. θα πω μαε τρακαρε και εξαφανιστηκε τι θα πει ?
ειπα να τον εξυπηρετισω γιατι αν καλουσα τροχαια θα πηαινα μεσω επικουρικου και αντε βγαλε ακρη  σκατα  το ενα σκατα και το αλλο
Αν καλουσες τροχαια θα ειχε καταχωρηθει τουλαχιστον το ατυχημα επισημως. Ενω τωρα ολα ειναι στον αερα. Ποιος σου ειπε οτι αν καλεσεις τροχαια, πας αναγκαστικα με τις ασφαλιστικές ή το επικουρικο? Και τότε μπορειτε να τα βρειτε. Απλως αυτος παρακαλουσε για να γλυτωσει την καταγραφη της παραβασης οτι οδηγει ανασφαλιστος. Επιπλεον, δεν "εξαφανιστηκε". Σταματησε, εδωσε στοιχεια και αποχωρησε μετα με την συναινεση σου. Η "εξαφανιση" ειναι αλλο πραγμα.
Τα πραγματα ειναι απλα.
Εφοσον δεν θελει να σε πληρωσει θα πας δικαστικα. Οι αλλες λυσεις (τσακισμα ποδιων, αλβανοι, δηλωση ψευτικου ατυχηματος με αλλο οχημα) φυσικα απορριπτονται.

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
επρεπε να βγαλεις φωτογραφιες στο σημειο του τρακαρίσματος τις πινακίδες σας και να εχεις φωτογραφησει την αδεια κυκλοφοριας διπλωμα οδηγησης κλπ.
γιατι δεν καλεσες τη φροντιδα ατυχήματος?
η φροντιδα απαιτει και τροχαια ! τα ειπαμε. μια φορα που ειχα επιπολαιο ατυχημα και εφταιγε αλλος καναμε φιλικη και τελειωσε το θεμα ουτε τροχαια ουτε τπτ

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520

τι λες μωρη χαρχαλω? πεταγεσαι σε ακυρα θεματα μπας και γεμισεις τη βαρετη ζωουλα σου και σου δωσουμε λιγο σημασια? και θα με πεις και φαλλοκρατη.. αντε βρες κατι χρησιμο να κανεις που θα σου φερθουμε και ευγενικα... βλαμμενη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αν καλουσα τροχαια θα πληρωνε 500 προστιμο.. οποτε λεω ας ο παιξω καλος και λογω γνωριμιας με τον πατερα ( ο πατερας οδηγουσε το αμαξι μου) μπας και παρω τα λεφτα μου. βεβαια δε γλιτωνει γιατι τον ξερουμε ξερουμε που μενει κτλ. το θεμα ειναι αν εχει κανενας ιδια περιπτωση να μου πει τι θα κανω. αν μου κανει τον κινεζο παω στην αστυνομια και λεω το και το 
Δεν εχω καταλάβει γιατι αναφερεις την αστυνομια συνεχεια. Τι θα του κανει η αστυνομια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

αιδοιοκρατικη γουρουνιτσα να εισαι πιο ευγενικη και να μην ταμπελιαζεις

Συνημμένα

• a.png
    a.png
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 52

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom