Νέα

Τρακαρισμα με ανασφαλιστο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τύπε τον βρίσκεις, τον τσακίζεις και του πηδάς μάνα - κόρη ει δυνατόν γκανγκμπανγκ.

Aν παει να τον βρει μαλλον ο νηματοθετης θα φαει γκανγκμπανκ
Ενα θρασυτατο λαμογιο που οδηγουσε ανασφαλιστος και απροσεκτος
Φαγανε την πουτσα του και δεν καλεσαν καν την αστυνομια
Ας πανε να τον βρουνε να φανε αλλη μια πουτσα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Για να μην έχει ο άλλος ρε φίλε να πληρώσει μια ασφάλεια εσύ λες να έχει να σου φτιάξει εσένα ζημιά 700 ευρώ? Επρεπε να καλέσεις αστυνομία εκείνη την στιγμή.

Έπρεπε να καλέσει την τροχαία. 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.752
Πόντοι
9.931
Τυπε δεν βλέπω να βγάλεις ακρη, μαλλον την πατήσατε! Αν εισαι απο αυτούς που πιστεύουν στο «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» πήγαινε ενα βράδυ και κανε του το αυτοκίνητο καλοκαιρινό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καλησπερα μαγκες. Τρακαρε ο πατερας μου με ανασφαλιστο οχημα. Ο τυπος εφταιγε. Λεει μη καλεσουμε αστυνομια και θα κανει ασφαλεια και δηλωση. Τ
Ειναι γνωστος ξερουμε που μενει και τα σχετικα. Σκεφτηκααμα καλεσω αστυνομια παμε μεσω επικουρικου και ζησε μαη μου . Ενω ειχαν πει αυριο να παμε σε φανοποιο και ασφαλεια σημερα ειναι εξαφανισμενος. Τωρα τι κανω? Αν δεν το βρω και αυριο σκεφτομαι να παω αστυνομια και να,πω οτι μας τρακαρε και εφυγε. Η ζημεια ειναι πανω κτω 500-700 ε. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν?
Τι παει να πει "θα κανει ασφαλεια"? Ακομη κι αν κανει τωρα, δεν καλυπτει το ατυχημα. Ναι, μεσω επικουρικου θα πατε, εκτος αν δεχθει να τα βρειτε εξωδικα. Αν πεις οτι σας τρακαρε και εφυγε, θα εχεις πει ψεματα στην αστυνομια, εισαι σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη λυση?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αν γινεται βάλε ένα φίλο σου με παλιο αυτοκινητο ή κανενα αγροτικο να πει ότι σε τράκαρε αυτός για να σου φτιάξει η ασφάλεια του το αμάξι.Αναλογα το σημείο της ζημιάς σου.Και δώσε 100 ευρώ σε 2 Αλβανους να του σπάσουν τα πόδια.
Μην κανετε ψευτικες δηλωσεις ατυχηματος. Ελεος πια, ουτε 15χρονα δεν σκεφτονται ετσι. Οι ασφαλιστικές τα εχουν παρει χαμπαρι αυτα και τα διακρινουν ευκολα. Και μετα τρεχεις για απατη στα δικαστηρια.
Οσο για τις συμβουλες για Αλβανους, σιγα ρε φιλε, πολυ μοβόρος εισαι, εσυ δηλαδη τις διαφορες σου ετσι τις λυνεις? Σιγα ρε τεραστιε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τύπε τον βρίσκεις, τον τσακίζεις και του πηδάς μάνα - κόρη ει δυνατόν γκανγκμπανγκ.
Αλλος μοβόρος απο δω. Ρε που σας βρηκαμε ολους.

Σκοτωνουν και τσακιζουν για μια ζημια 700 ευρω.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Γιατι ρε παιδια ειστε τοσο αρνητικοι?
Εγω πχ χτυπησα με υπαιτιοτητα δικη μου ενα αυτοκινητο συγχωριανου μου αλλα επειδη η ασφαλεια που ειχα κατα πρωτον εληγε την επομενη και θα αλλαζα εταιρια και κατα δευτερον οταν τους πηρα μου ειπαν να περιμενω καμια ωρα να ερθει πραγματογνωμονας (και οι δυο εντωμεταξυ ειχαμε επειγουσα δουλεια) συνεννοηθηκαμε να κανουμε την δηλωση λιφο αργοτερα, (τα αυτοκινητα και τα δυο ειχαν επιπολαιες ζημιες) οποτε αλλαξα εταιρια και μια βδομαδα αργοτερα καναμε την δηλωση, πηγε ο ανθρωπος το επιδιορθωσε κι ολα καλα. Στην δηλωση εννοειται οτι ως ημερομηνια του συμβαντος ηταν η ιδια που εγινε και η δηλωση ετσι?
Ισως κι αυτος να εκανε ασφαλεια και να δειλιαζει κατευθειαν να δηλωσει οτι προκαλεσε ζημια για να μην δωσει στοχο.
Λεω γω τωρα ενα σεναριο με δεδομενο οτι γνωριζεστε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ρε τύποι δεν πατε καθολου καλα μερικοι, το ξερετε?

Μιλαμε για μια ζημια 500 - 700 ευρω και οι συμβουλες σας ειναι "εξαπατησε, τσάκισε, δειρε"?

Κριμα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Δοξα τω θεω οσα χρονια οδηγω ποτε δεν ειχα ατυχημα.

Μονο στα 17 που ειχα κανει τρικαβαλο με τις φιλες μου η μια ανοιξε τη στεκα και πεσαμε στη στροφη και συρθηκαμε καποια μετρα.

Το μηχανακι πηγε για σκραπ και εμεις τη βγαλαμε με μωλωπες μονο ευτυχωςς

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
Γιατι ρε παιδια ειστε τοσο αρνητικοι?
Εγω πχ χτυπησα με υπαιτιοτητα δικη μου ενα αυτοκινητο συγχωριανου μου αλλα επειδη η ασφαλεια που ειχα κατα πρωτον εληγε την επομενη και θα αλλαζα εταιρια και κατα δευτερον οταν τους πηρα μου ειπαν να περιμενω καμια ωρα να ερθει πραγματογνωμονας (και οι δυο εντωμεταξυ ειχαμε επειγουσα δουλεια) συνεννοηθηκαμε να κανουμε την δηλωση λιφο αργοτερα, (τα αυτοκινητα και τα δυο ειχαν επιπολαιες ζημιες) οποτε αλλαξα εταιρια και μια βδομαδα αργοτερα καναμε την δηλωση, πηγε ο ανθρωπος το επιδιορθωσε κι ολα καλα. Στην δηλωση εννοειται οτι ως ημερομηνια του συμβαντος ηταν η ιδια που εγινε και η δηλωση ετσι?
Ισως κι αυτος να εκανε ασφαλεια και να δειλιαζει κατευθειαν να δηλωσει οτι προκαλεσε ζημια για να μην δωσει στοχο.
Λεω γω τωρα ενα σεναριο με δεδομενο οτι γνωριζεστε....
Που είδες τυπε αρνητικοτητα
Δωσαμε λύσεις με θετική ενεργεια:θα του σπάσουμε τα πόδια θα του γ*μησουμε τ αμάξι νύχτα κτλ
Κι όλα αυτά επειδή είναι γνωστός
Κάνε λίγο Athensvoice και θα προτείνουμε  κι αλλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Μονο στα 17 που ειχα κανει τρικαβαλο με τις φιλες μου η μια ανοιξε τη στεκα και πεσαμε στη στροφη και συρθηκαμε καποια μετρα.

"ανοιξε την στεκα"? δηλαδη?

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες. Τρακαρε ο πατερας μου με ανασφαλιστο οχημα. Ο τυπος εφταιγε. Λεει μη καλεσουμε αστυνομια και θα κανει ασφαλεια και δηλωση. Τ
Ειναι γνωστος ξερουμε που μενει και τα σχετικα. Σκεφτηκααμα καλεσω αστυνομια παμε μεσω επικουρικου και ζησε μαη μου . Ενω ειχαν πει αυριο να παμε σε φανοποιο και ασφαλεια σημερα ειναι εξαφανισμενος. Τωρα τι κανω? Αν δεν το βρω και αυριο σκεφτομαι να παω αστυνομια και να,πω οτι μας τρακαρε και εφυγε. Η ζημεια ειναι πανω κτω 500-700 ε. Εχει τυχει κατι αναλογο σε κανεναν?

Τρέχα γύρευε φίλε η φάση σου, πρέπει να τον μιλήσεις αφού τον γνωρίζεις και να τα βρείτε αφού έχει την ευθύνη. Αλλιώς, έχεις μπλέξιμο και τα θα τα βάλεις από την τσέπη σου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

όχι μονο μώλωπες, να τα λες ολα

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.303
Πόντοι
2.456
:think:

Συνημμένα