Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.944
- Πόντοι
- 446
αυτές τις λαλακίες ακούς και σου χάλασαν το μυαλό?
Άσε αυτά που ξέρεις και φήμες λένε ότι το άκουσες και άρχισες να γδυνεσαιαυτές τις λαλακίες ακούς και σου χάλασαν το μυαλό?
Ιντνίντ...Άσε αυτά που ξέρεις και φήμες λένε ότι το άκουσες και άρχισες να γδυνεσαι
Τώρα τι να σου πω κι εσένα??????
Εγώ είμαι ρομαντική ψυχή James μού, άσχετα αν το σεξ το θέλω άγριο....Τώρα τι να σου πω κι εσένα??????
το ξέρω ότι είσαι ρομαντικιά καθώς επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι το θες άγρια... (ήπιο το άγριο για να σε χαρακτηρίσει!)...Εγώ είμαι ρομαντική ψυχή James μού, άσχετα αν το σεξ το θέλω άγριο....
Θα σου πω εγώ πότε θα την κάνεις έξαλλη κρατήσου...Τώρα τι να σου πω κι εσένα??????
Σιγά σιγά θα τα βάλουμε James μου,τώρα που βρήκαμε φόρουμ να εκφραστούμετο ξέρω ότι είσαι ρομαντικιά καθώς επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι το θες άγρια... (ήπιο το άγριο για να σε χαρακτηρίσει!)...
Έχει όμως πιο ωραία ρομαντικά....ρομαντικιά μου!!
Α Ν Α Μ Ε Ν Ω . . .Θα σου πω εγώ πότε θα την κάνεις έξαλλη κρατήσου...
εγώ πάντως έβαλα ρομαντικό "τραγούδι" αλλά δεν έτυχε της αποδοχής που του άρμοζε!!!!!Σιγά σιγά θα τα βάλουμε James μου,τώρα που βρήκαμε φόρουμ να εκφραστούμε
σιγουρα εχει χαρισει το κορμι του σε καποιο στριπ με αυτο το τραγουδιΆσε αυτά που ξέρεις και φήμες λένε ότι το άκουσες και άρχισες να γδυνεσαι
Βάζουμε τα αγαπημένα μας,όχι να αρέσουν παντού...κάπου θα δούμε και κανένα που δεν το έχουμε ακούσει...εγώ πάντως έβαλα ρομαντικό "τραγούδι" αλλά δεν έτυχε της αποδοχής που του άρμοζε!!!!!
Το νανούρισμαεγώ πάντως έβαλα ρομαντικό "τραγούδι" αλλά δεν έτυχε της αποδοχής που του άρμοζε!!!!!
Βάζουμε τα αγαπημένα μας,όχι να αρέσουν παντού...κάπου θα δούμε και κανένα που δεν το έχουμε ακούσει...
άσχετε!!!!Το νανούρισμα