Νέα

Τραγωδία για Πιστόριους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 717
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ακομα και το γαμησι μονο σε ντοκιμαντερ το εχεις δει. αυτο ειναι το βασικο σου προβλημα.
Πω πω πωωωωωωωω θεωρεις τωρα οτι μου την ειπες ε ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι εντελλως λαθος και θα στο εξηγησω το γιατι.... ΑΝΟΗΤΕ σοφτεξ !!!!!

Το "γαμησι" ως εννοια και ως πραξη, ΔΕΝ με καιει τυπε μου, ουτε με απασχολει ιδιαιτερα, οποτε και αδιαφορω πληρως γιαυτο ....

Να καταλαβεις δηλαδη οτι αυτο, ειναι το φθηνοτερο πραγμα στον  κοσμο !!!!!!
Το βρισκεις ακομη και με 10-20-30-40-50-100-1000 οσα ευρω θες να ξοδεψεις βαλε !!!!!!!!!

Αυτο το απλο πραγματακι δεν εχετε καταλαβει και εχετε πλακα ......

Αλλα πραγματα ειναι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ (Βαλε το μυαλουδακι σου που φανταζομαι οτι εχεις να σκεφτει) :sunglasses:

Ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ElftexTP να σε ρωτησω κατι απο περιεργια..... Ετσι μωρε..... μιας και χωνεσαι στο ακυρο χωρις να σε εχω παραθεσει πουθενα

Εισαι παντρεμενος ?
Εχεις παιδια ?

Αν θες απαντησε μου σε παρακαλω να καταλαβω με ΤΙ εχω να κανω  :sunglasses:

Μαλλον αστο μην ζοριζεσαι ..... Καταλαβα  :S

Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααα  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ακομα και το γαμησι μονο σε ντοκιμαντερ το εχεις δει. αυτο ειναι το βασικο σου προβλημα.
Χαχαχαχαχαχαχα....πολύ γέλιο! Φεύγω τώρα......πάνω που αρχίζει το show.... :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχαχαχα....πολύ γέλιο! Φεύγω τώρα......πάνω που αρχίζει το show.... :2funny: :2funny: :2funny:
Πηγαινε στις τιτικες διπλα.... ξερεις εσυ !!!!!!

Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Aρχισαν οι διευκολύνσεις  στην  κράτηση-- α λα Τσοχατζό    ...

he magistrate delayed Pistorius's bail hearing until Tuesday and ruled that the 26-year-old would be held at a Pretoria police station until then, despite a likely perception of "preferential treatment", since it would be more common for the accused to be detained in prison.

<<

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Γιατι ?

Απαγορευεται απο καπου να λεμε την γνωμη μας ?

Όχι ρε φίλε,αλλά βλέπεις ότι κάποιοι τρώγονται να στην πούνε, στον όποιον να ΄ναι.Δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις,αλλά γουστάρω να στην πω,να σε βρίσω,να το παίξω μάγκας.. -κρύβομαι πίσω από μια οθόνη. Δεν είναι λοιπόν το τι θα απαντήσω,αλλά απλά το να απαντήσω και να προσβάλω...γιατί είμαι ο μάγκας πίσω απ το πληκτρολόγιο και τους γαμάω όλους κτλ κτλ...Οπότε τι να μιλήσεις? να μπεις σε διαδικασία τσακωμού ?? να μου λες και να σου λέω ??

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Να..βλέπεις τώρα,΄γράφεις μια γνώμη και αντί να παιχτεί διάλογος, γαμάνε το θέμα και η φάση εξελίσεται σε προσωπικές διαμάχες....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να..βλέπεις τώρα,΄γράφεις μια γνώμη και αντί να παιχτεί διάλογος, γαμάνε το θέμα και η φάση εξελίσεται σε προσωπικές διαμάχες....
Οσο δεν γνωριζεις τον αλλον το παιρνεις απλα στην πλακα...

Το θεμα το πραγματικο και λυπηρο συναμα, ειναι οταν γνωριζεις προσωπικα μερικους και στην λενε.....

Οντως ειναι ασκοπο αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα.

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην την περασε για διαρηκτη ηθελε να την σκοτωσει κ βρηκε αυτο ως προφαση

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Tελικα την καθαρισε στεγνα κατα τα φαινομενα  :grin:
20 χρονακια να φαει? That was the story of Pistorius  :priest: :priest: :priest:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πηγαινε στις τιτικες διπλα.... ξερεις εσυ !!!!!!

Αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα

γιατί γελάς ρε μαν :think:

*οι αθλητές σύμβολα του παγκοσμίου αθλητισμού αποκαθηλώνονται σιγά σιγά, βλέπε και λανς άρμστρονγκ :P

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ωπ !....άργησες, που ήσουνα εσύ ??
Δεν ξερεις που ημουνα? Αντε δεν θα σου πω,επειδη μετα θα πας να κανεις φασαρια  ;) :2funny: :2funny: :2funny:
Αντι να βγαλεις το σκασμο για την μαλακια που ειπες -στο κατω κατω και εσενα και εμενα ενα ''βρωμομουνο' μας γεννησε βλακακο- παραμονο προσπαθεις να βγεις κι'απο πανω. Αντι να πεις 'θανατος' και ηλεκτρικη καρεκλα στον καθε σακατη που το παιζει μαγκας πανω σε γυναικες,ριχνεις το φταιξιμο πανω σε μια ανυπερασπιστη γυναικα. ΚΑΝΕΝΑΣ βλακακο δεν εχει το δικαιωμα να παρει ζωη. Δεν σ'αρεσει κατι,φευγεις. Αντε μπραβο με τον καθε φυτουλα που μπαινει στο σαιτ και το παιζει ξερολας για να πεταξει την παπαρια του. Αντε γιατι γεμισαμε ... δημητρακηδες εδω μεσα... Μαγκες μονο στο να δικαιολογειτε δολοφονους και πνευματικα καθυστερημενους τυπου δημητρακη εχετε γινει μερικοι εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom