Νέα

Τραγικό τροχαίο στο Μοσχάτο: ΙΧ σκότωσε πεζή μητέρα με το παιδί της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agios69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Και για να μην τα πολυλογουμε το ποδηλατο είναι η για αθληση η για μετακινηση.
Στη πρωτη περιπτωση στα παπαρια μου να πας σε ποδηλατοδρομο οπου υπαρχει να αθληθεις η σε προφυλαγμενο χωρο. Κ εγω γουστάρω να αθλούμαι αλλα δεν πεφτω για καμψεις στην Ποσειδωνος...
Στην δευτερη περιπτωση από τη στιγμη που επιτρεπεται το ποδηλατο σε μετρο και τραμ, να τσακιστείς να πας να τα χρησιμοποιησεις και να μην βγαινεις σε μεγαλους δρομους. Και αν χρειαζεται να κυκλοφορισεις σε καποιον τετοιο δρομο γιατι δεν γινεται αλλιως θα καθεσαι κλαρινο, τερμα δεξια και θα σεβεσαι τον ΚΟΚ.
Αδεια ποδηλατου και πινακιδα σε ολους!

:rockon:

Κλαίω με τις κάμψεις στην Ποσειδώνος.

Επισκέπτης
Και για να μην τα πολυλογουμε το ποδηλατο είναι η για αθληση η για μετακινηση.
Στη πρωτη περιπτωση στα παπαρια μου να πας σε ποδηλατοδρομο οπου υπαρχει να αθληθεις η σε προφυλαγμενο χωρο. Κ εγω γουστάρω να αθλούμαι αλλα δεν πεφτω για καμψεις στην Ποσειδωνος...
Στην δευτερη περιπτωση από τη στιγμη που επιτρεπεται το ποδηλατο σε μετρο και τραμ, να τσακιστείς να πας να τα χρησιμοποιησεις και να μην βγαινεις σε μεγαλους δρομους. Και αν χρειαζεται να κυκλοφορισεις σε καποιον τετοιο δρομο γιατι δεν γινεται αλλιως θα καθεσαι κλαρινο, τερμα δεξια και θα σεβεσαι τον ΚΟΚ.
Αδεια ποδηλατου και πινακιδα σε ολους!
:2funny: :2funny: :2funny:

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου

bouboukixxx

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τι αλλο θα ακουσουμε Θεε μου

Μην δίνεις σημασία εδώ μέσα έχει πολλούς κομπλεξικούς. Εγώ στις πορείες με το ποδήλατο έχω γνωρίσει και γαμήσει τα καλύτερα γκομενάκια με κάτι σφιχτά μπούτια σαν ρουκέτες!Εδώ μέσα μερικοί μερικοί το παίζουν μαγκιά γιατί μόνο εδώ μέσα μπορούν...όταν όμως είναι στον δρόμο μέσα στο αυτοκινητάκι τους και μας συναντάνε να ερχόμαστε μπουλούκια  :grouphug: τότε δεν λένε κουβέντα κλάνουν επάνω τους... :knuppel:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.581
Πόντοι
1.706
Μην δίνεις σημασία εδώ μέσα έχει πολλούς κομπλεξικούς. Εγώ στις πορείες με το ποδήλατο έχω γνωρίσει και γαμήσει τα καλύτερα γκομενάκια με κάτι σφιχτά μπούτια σαν ρουκέτες!Εδώ μέσα μερικοί μερικοί το παίζουν μαγκιά γιατί μόνο εδώ μέσα μπορούν...όταν όμως είναι στον δρόμο μέσα στο αυτοκινητάκι τους και μας συναντάνε να ερχόμαστε μπουλούκια  :grouphug: τότε δεν λένε κουβέντα κλάνουν επάνω τους... :knuppel:

Δεν θα θελες να με συναντησεις, ουτε μεσα στο αυτοκινητο μου ουτε πανω στο ποδηλατο μου.............ακυρε  :vomit:

bouboukixxx

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα θελες να με συναντησεις, ουτε μεσα στο αυτοκινητο μου ουτε πανω στο ποδηλατο μου.............ακυρε  :vomit:

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....Πρώτα πάρε καμιά πρωτεΐνη μπας και δέσει το κορμάκι σου και μετά έλα..........Τζαμπατζή  :2funny:

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Το ποιος εχει τη λογικη του μαλακοελληνα φαινεται απο τα λεγομενα σου. Δεν απορω καθολου πραγματικα, οι πιο πολλοι ελληνες αλλωστε οπως ειπα και πιο πανω κοιτανε να γαμησουν ολους τους υπολοιπους και να μην τους πειραξεις ουτε τριχα, δηλαδη μονο την ανεση τους και στ'αρχιδια τους οι υπολοιποι. Δεν ειναι κακο να κανετε και αυτοκριτικη καμια φορα. Δεν εχετε παραπανω δικαιωματα ουτε στο δρομο ουτε πουθενα. Κι οσο για τις μαλακιες που ελεγες πριν να πατησουν κανεναν με ποδηλάτο για να φοβηθουν οι αλλοι, ευχομαι να το παθεις εσυ οχι απαραιτητα με ποδηλατο να δεις τι ωραια που ειναι μαλακιστηρι  :rockon:
Βρε παλιομαλακα , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ. τι σκατα δεν καταλαβαινεις? εκει ομως, εσυ θελεις να πας με το ποδηλατο σου μεσα στην μεση , εμποδιζοντας ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , επειδη ΕΣΥ ετσι γουσταρεις.ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΑ

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.115
Πόντοι
736
βρε μαλακιστηρι, δεν κατεβηκα μολις απο τον αρη, οδηγω και αυτοκινητο εκτος απο ποδηλατο, και καταλαβαινω πολυ καλα τη μαλακια που σε δερνει, υπαρχει μια παροιμια για την παρτη σου εσενα και αρκετων ακομα, τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας, οποτε παρε τ'αρχιδια μου, δεν ασχολουμαι παλι. Ετσι ποδηλατο για να σας μπαινουμε στο ματι μουνια  :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
επειδή  βλεπω πολύ γκρινια... κ ακραιες.... τοποθετήσεις θελω να πω 2 περιστατικα που μουετυχαν φετος το καλοκαιρι....

πρωτα να πω ότι κανω ποδηλατο κ βγαινω σε επαρχιακο δρομο
από την μια πολη-χωριο στην/στο  άλλη/ο
παντα δεξεια παντα ακρη κ παντα ο ενας πισω από τον άλλο....

οταν εισαι σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας
ειτε είναι λεοφωρος
ειται αυτοκινητόδρομος
θα πρεπει να ξερουμε ότι περα από το ανωτατο οριο ταχύτητας
υπαρχει κ το κατωτατο οριο ταχητας
καθως είναι κ παραβαση του κοκ εάν κινησε κατω του οριου σαν αιτια πρόκλησης ατυχηματος

οποτε κ οι ποδήλατες εχουν κάνονες κ νομους ασχετα αν οι μπατσοι δεν τους ξερουν η δεν ασχολούνται....

στο θεμα μας
φέτος το καλοκαίρι πήγαινα από την γειτονική πόλη στην δικια μου από παραλιακή
μια ομάδα ποδηλάτες 11 στον αριθμό
από αυτούς τους οργανωμένους με σορτσάκια κράνη κ τέτοια
κ όπως αποδείχτηκε στην πορεία Αθηναίοι
είχαν πιάσει όλο το ρεύμα μου
δεν έκαναν στην Άκρη παρόλο που πηγαίναν με μια ταχύτητα στα 30χλμ
αφου κορναρα κ δεν μαζευόντουσαν εμεινα πισω τους από φοβο μην γινει μαλακια κ εβριζα γιατι με ειχαν σε ρυθμο χελώνας
οι τρεις πρωτοι εκαναν κατι σαν κοντρα με ορθοπεταλιές κ τα ποδήλατα τα επαιζαν αριστερα δεξεια
σε μια φαση δεν  ξερω πως επεσαν οι 2
μαλλον χτυπησαν μεταξι τους με τις μαλακίες που εκαναν
κ επεσαν αλλοι 5 πανω τους(ολοι μπουλουκι κανενα κενο :jerking: )
παταω φρενο κ σταματαω στο 1 μετρο από το κεφαλι του ενός
ένας άλλος που ερχοταν στο αντιθετο ρευμα βαρεσε το αμαξι από την μια παντα στην άλλη σε μια μαντρα
κ ρωταω τωρα εγω

ΑΦΟΥ ΕΜΕΙς ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟς ΘΑ ΜΕ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΝ ΤΟΝ ΚΤΥΠΑΓΑ?
ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΧΑΙΑ Κ ΠΗΡΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Ο Άλλος ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕ
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ποιος ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ?

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 2
παραλιακή στο πρωτο φαναρι μετα το σταδιο ειρινης κ φιλιας όπως μπαίνεις από την Κηφισού στην ποσειδωνος
είμαι δευτερο αμαξι μεσαια λωριδα
αναβει πρασινο ακουω ένα γκαπ πισω κοιταω το καθρεφτη κ βλεπω ποδηλατη κατω
ειχε ερθει πισω από το αμάξι δέξια πηγε να το περασει καθετα στην μουρη άναψε το φαναρι κ ο ακριβως πισω μου που του πεταχτηκε τον χτύπησε κ τον έριξε σε μενα κ τον διπλανο μου
ποιος θα μου πληρωσει την γρατζουνια στον προφυλακτήρα?

μονο οι ΙΧιδες φταινε δλδ?

βγαινετε σε λεωφόρο οσοι βριζετε?
ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΑς Κ ΦΩΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΧΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ  ΕΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΡΙΣΤΕ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Παντως αυτη η μαλακια που βγαινουν με τα ποδηλατα στον δρομο καμια κατοσταρια  ποδηλατες και κλεινουν το δρομο ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο και δεν κανουν και γυμναστικη απλα γαμανε τους υπολοιπους! Πρεπει να καταλαβουμε ενα πραγμα ολοι μας η ελευθερια του καθε ενα σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου!ειμαστε δυστυχως πολυ πισω σαν λαος

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
βρε μαλακιστηρι, δεν κατεβηκα μολις απο τον αρη, οδηγω και αυτοκινητο εκτος απο ποδηλατο, και καταλαβαινω πολυ καλα τη μαλακια που σε δερνει, υπαρχει μια παροιμια για την παρτη σου εσενα και αρκετων ακομα, τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας, οποτε παρε τ'αρχιδια μου, δεν ασχολουμαι παλι. Ετσι ποδηλατο για να σας μπαινουμε στο ματι μουνια  :rockon:
τυπε μηπως εισαι κουμουνιστης ?  :think:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.115
Πόντοι
736
δεν υπηρξα ποτε, πως εβγαλες τετοιο πορισμα?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
βρε μαλακιστηρι, δεν κατεβηκα μολις απο τον αρη, οδηγω και αυτοκινητο εκτος απο ποδηλατο, και καταλαβαινω πολυ καλα τη μαλακια που σε δερνει, υπαρχει μια παροιμια για την παρτη σου εσενα και αρκετων ακομα, τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας, οποτε παρε τ'αρχιδια μου, δεν ασχολουμαι παλι. Ετσι ποδηλατο για να σας μπαινουμε στο ματι μουνια :rockon:
Είσαι πολύ επιθετικός,και εύχομαι να βγάζεις τέτοιον χαρακτήρα μόνο στο πληκτρολόγιο για εκτόνωση!Κι εγώ αποκλειστικά μοτοσυκλετιστής είμαι,βγαίνω καθημερινά στον δρόμο με τον φόβο και τον τρόμο ποιόν επικίνδυνο,μεθυσμένο,μαστουρωμένο,κοιμισμένο,κάγκουρα,κλπ θα βρω στον δρόμο μου,έχω κινδυνέψει πολλές φορές,μέχρι στιγμής έχω μόνο ένα ελαφρύ τροχαίο τηρουμένων των αναλογιών,αλλά πάντα φυλάγομαι και δεν προκαλώ,γιατί αν είναι να πάω στον... Άγιο Πέτρο,ή στο ΚΑΤ φασκιωμένος σαν μούμια,το ποιός φταίει θα είναι το τελευταίο που θα έχει σημασία...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.115
Πόντοι
736
φιλαρακι ο καθενας προσεχει τον εαυτο του, δεν ειναι κανενας μαλακας να βλεπει οτι ερχονται αυτοκινητα και να περναει επιτηδες με κοκκινο ετσι για να τους μπει στο ματι. Απλως στη χωρα ολη χρειαζομαστε επειγοντως κατανοηση προς το συνανθρωπο ασεχετα αν ειναι ποδηλατης, μοτοσυκλετιστης πεζος η οτιδηποτε αλλο και να σταματησουμε ο καθενας να κοιταζει μονο το τομαρι του και την ανεση του. Ποτε δεν εχω παθει κατι ουτε με αυτοκινητο ουτε με ποδηλατο γιατι οδηγω σωστα, το ιδιο ευχομαι και για σενα, καλες βολτες  :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.115
Πόντοι
736
οτι πεις μεγαλε, συνεχισε ετσι  :jerking:

bouboukixxx

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παντως αυτη η μαλακια που βγαινουν με τα ποδηλατα στον δρομο καμια κατοσταρια  ποδηλατες και κλεινουν το δρομο ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο και δεν κανουν και γυμναστικη απλα γαμανε τους υπολοιπους! Πρεπει να καταλαβουμε ενα πραγμα ολοι μας η ελευθερια του καθε ενα σταματαει εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου!ειμαστε δυστυχως πολυ πισω σαν λαος

Μου αρέσει που εσύ είσαι και φιλοσοφημένος βλάκας.Ελευθερία δικιά μου είναι να παίρνω το ποδήλατο και να κάνω βόλτα δεν ενοχλώ κανέναν. Τώρα εσύ αν ζηλεύεις γιατί δεν μπορείς να κάνεις ποδήλατο από τα περιττά κιλά σου.Να πιεις ξύδι κ. malakako

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα κανα 2 & διαβαζω που τσακωνεστε για  το ποιος την εχει πιο  μεγαλη
Ενημερωτικα επειδη κανω & εγω ποδηλατο διαφωνω με το οτι ειναι δυσκολο να ξεκουμπωσει το πενταλ.
Σεβασμος στον κοκ απο ολους  χρειαζεται.
Συνηθως το μαλακισμενο το 19 χρονο επειδη του πηρε ο μπαμπας το  σαχο νομιζει οτι θα γαμησει ολο τον κοσμο.
Σταματηστε την αντιπαραθεση  γιατι  ετσι μονο θα υπαρξει βελτιωση.
Επισης να γραψω οτι οσοι οδηγουν Ειχ & κανουν ποδηλατο  εχουν βελτιωσει  τον τροπο οδηγησης .
Μην βγαζουν κομπλεξ ανωτεροτηταας & καλα  εγω οδηγω ειχ & εσυ ποδηλατο (συνηθως φιλε οδηγαει καλυτερο καρο απο το δικο σου )
ατομα που εχουν ποδηλατο ακριβο  εχουν  & ακριβο αμαξι (το εγραψα γιατι μερικοι δεν νιωθουν )
Εχω τσακωθει αρκετες φορες στον δρομο με ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ .
Πλεον ηρεμω σιγα σιγα γιατιη μαλακια ειναι ατελειωτη.
Ειναι κριμα για μαγκια να χανονται ανθρωπινες  ζωες
Με το σκουτερ που ειναι πλεον το καθημερινο μου μεσο  εχω δει 20 χρονια παρα πολλα.
Αλλαγη νοοτροπιας χρειαζεται  & μονο η νεα γενια θα την φερει
Για το τελος να γραψω  κατι .
Ετρεχα  με την μηχανη που ειχα πριν κανα 4 χρονια & στο φαναρι διπλα στο 3ο νεκροταφειο μου μιλαει ενας παππους  & μου λεει γιατι τρεχεις ετσι  ?.
βιαζομαι παππου του λεω &μου απαντα οτι ετσι βιαζονταν &καποιοι που ειναι μεσα στο νεκροταφειο .
καλα μυαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom