Νέα

τούρκικα σίριαλ download

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacha_1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
Ρε μάγκες ξέρει κανένας απο που μπορούμε να κατεβάζουμε τα τούρκικα σίριαλ......Τα έχουν εξαφανίσει απο παντού.......Και απο torrents αλλα και απο κατευθείαν κατέβασμα......Τα εξαφανίζει η εταιρεία που έχει τα δικαιώματά τους για dvd εδώ στην Ελλάδα.....Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
γαμω την τουρκια ρε

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
ειδαμε και την Ελλαδα μας αδερφε.......δεν βλεπεις πως μας αγαπαει;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αν δεν τα θες για την...γιαγια σου,τοτε μαλλον πρεπει να το ψαξεις..δεν ξερω ακριβως κατι σε μπουζι,λαδια,συμπιεση,αντε και πολλαπλασιαστης.. :grin: :S

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μη συγκρινεις την ελλαδα με τους πολιτικους της.Η ελλαδα μας αγαπαει,οι πολιτικοι της οχι.

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας......αλλο ενα θέμα που αν δεν ενδιαφέρει εμας τότε καλο ειναι να το γαμησουμε ε;.......μια χαρα......μπραβο σας......για οποιον και να τα θλεω δεν εχει σημασια....αν θελει να βοηθησει καποιος βοηθαει.....αν οχι ισχυει αυτο που ειπα.....δεν τον ενδιαφερει το θεμα και επειδη δεν εχει με τι να ασχοληθει λεει ας το γαμησουμε λιγο μωρε να γελασουμε.....εγω μπορει να τα θελω για την γιαγια μου και τον παππου μου και την προγιαγια μου....εχει σημασια;.....ευχαριστω και παλι.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραια παιδια τα τουρκικα σηριαλ,ειδικα με σουλειμαν ριχναμε και καμια μαλακια με την χουρεμ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας......αλλο ενα θέμα που αν δεν ενδιαφέρει εμας τότε καλο ειναι να το γαμησουμε ε;.......μια χαρα......μπραβο σας......για οποιον και να τα θλεω δεν εχει σημασια....αν θελει να βοηθησει καποιος βοηθαει.....αν οχι ισχυει αυτο που ειπα.....δεν τον ενδιαφερει το θεμα και επειδη δεν εχει με τι να ασχοληθει λεει ας το γαμησουμε λιγο μωρε να γελασουμε.....εγω μπορει να τα θελω για την γιαγια μου και τον παππου μου και την προγιαγια μου....εχει σημασια;.....ευχαριστω και παλι.....

τυπε εχω τον σουλειμαν το εζελ και το κισμετ σε ντιβιντι(τα χα κατεβασει για τη θεια μου)
αν θες στα πουλαω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ωραια παιδια τα τουρκικα σηριαλ,ειδικα με σουλειμαν ριχναμε και καμια μαλακια με την χουρεμ

η παντρεμενη η ψηλη που πηγαινε με τον κοντο στο κισμετ ηταν καλο εργαλειο

http://[URL unfurl="true"]www.goodluck.com.tr/Upload/Normal/59738-1-2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.jeyyu.com/wp-content/uploads/2014/03/gozde-kansu.jpg[/img[/URL]]

;D ;D

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε εισαι πολυ προχω
και πολλες φιλες μου τριβαν το μουνακι τους με αυτον απο οσο μου λεγαν

images

OP
OP
P

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
καποιοι κανετε ωραιο χιουμορ.....καποιοι ειστε πιο τραγικοι και απο τα τουρκικα σιριαλ τα οποια προς ενημερωση σας εννοειται πως δεν βλεπω αλλα τα ψαχνω για στενο οικογενειακο μου προσωπο το οποιο τα παρακολουθει συνεχεια λογω προβληματος να μετακινηθει.....ευχαριστω και παλι ολους σας....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Ρε μάγκες ξέρει κανένας απο που μπορούμε να κατεβάζουμε τα τούρκικα σίριαλ......Τα έχουν εξαφανίσει απο παντού.......Και απο torrents αλλα και απο κατευθείαν κατέβασμα......Τα εξαφανίζει η εταιρεία που έχει τα δικαιώματά τους για dvd εδώ στην Ελλάδα.....Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει....

τα εβλεπε σαν τρελλη η μανα μου και πριν μερικους μηνες της ειχα κατεβασει απο δω.

δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom