Επισκέπτης
Τρελο σωου,μπορει να στηθει κατι αναλογο στον Εβρο?και ειναι και τρομακτικος
Τρελο σωου,μπορει να στηθει κατι αναλογο στον Εβρο?και ειναι και τρομακτικος
A μπα δε γαμεί καθόλου... Έχουν τρελό ανταγωνισμό εξοπλισμών με την Ινδία... Και από τις πρώτες χώρες σε αγορές πολεμικού υλικού. Για κοίτα καλύτερα.
τα καλύτερα πελατάκια κι αυτοί οι μαλάκες! σαν τους ελληνότουρκους...
καλά πελατάκια κι αυτοί...Ντάξει είναι και άλλοι. Νότια Κορέα, Ταιβάν. Αλλά η Σ. Αραβία τους ανταγωνίζεται επάξια ( 60 δις (!) παραγγελία έκανε από τις ΗΠΑ )
Αν γαμούσαν και έδερναν τους Αβγανούς θα τους είχαν κάνει μια μπουκία....A μπα δε γαμεί καθόλου... Έχουν τρελό ανταγωνισμό εξοπλισμών με την Ινδία... Και από τις πρώτες χώρες σε αγορές πολεμικού υλικού. Για κοίτα καλύτερα.
Ξέχασες τους Β. Κορεάτες!! (αυτοί αγοράζουν βέβαια από τη Κίνα)Ντάξει είναι και άλλοι. Νότια Κορέα, Ταιβάν. Αλλά η Σ. Αραβία τους ανταγωνίζεται επάξια ( 60 δις (!) παραγγελία έκανε από τις ΗΠΑ )
τώρα όντως παραδίνομαι.εγω δε δεχομαι τις στατιστικες του μετριου αντρα. ουτε και συ τις δεχεσαι, απλα στη συγκεκριμμενη κουβεντα εχεις παρει τετοια θεση. τι θελω να πω. αν επαιζες με στατιστικες και ασφαλειες στη ζωη σου, θα καθοσουνα ελλαδιτσα σε μια θεση στο δημοσιο που εχεις και τα κονε. αλλος ξεκιναει μια εταιριουλα να μπει στον πολεμο της αγορας και ολοι του λενε που πας ρε να πολεμησεις με τα θηρια τους εδραιωμενους και τις πολυεθνικες κλπ. αλλος ανοιγει ενα μαγαζακι και του λενε που πας ρε μητρο με τα θηρια και παει λεγοντας...
οποιος παει με τις στατιστικες και τη ζυγαρια ας πεσει να κοιμαται. κανεις δε προκοψε με τη σιγουρη και την ασφαλη λυση.
τώρα όντως παραδίνομαι.
Ππσσσσσσ, θα το δούμε και αυτό το έργο: Ο Πέρσυ εξερευνητής στον Αμαζόνιο. Ο Πέρσυ χρυσοθήρας στην Παταγωνία. Ο Πέρσυ κυνηγός διαμαντιών στην Μποτσουάνα.
(Ε βέβαια, χρειάζεται τεράστιο θάρρος να πας να ζήσεις στο Χαλουμόνησο. )
στεγνά τα μουνιά στον Αντώνη μετά τις εκλογές.Αστα αυτά μαλέα και τράβα χώσε τα στους νατσοκοιλιάδες!
κουρασηηηηηηηηη. ποσες φορες θα το πω? σταρχιδια μου τετοια ερωτηματικα. δε θα πρεπει να μας απασχολουνε οταν ερθει η ωρα. οποιος νιωθει να τρωει γκολ απο τα αποδυτηρια καλυτερα να παει στο παρκινγκ και να μη δει ουτε τον αγωνα.
Όλα αυτά τα γεωπολιτικά θέματα τα έχετε μελετήσει τόσο διεξοδικά ή τα γκουγκλάρετε?Εχω διαβάσει απίστευτες πολιτικές αναλύσεις εδώ μέσα .Εχω εντυπωσιαστει!!!
Πολύ κίνηση στην Ευρώπη τύπε - όπως στην Ποσειδώνος Σάββατο βράδυ ένα πράμα.
Δε θα κρυφτούν απαραίτητα, αλλά το χέσιμο θα πάει σύννεφο. Οι επίλεκτες δυνάμεις είναι ο αφρός - οι ΥΠΑΞ κλπ είναι μπλέμπα.Αν γινει ενα ντου απο τους Τουρκους , αυτα τα ατομα τα οποια μπηκαν στο στρατο για να εχουν γρηγορη και μονιμη δουλεια και γρηγορη συνταξη κινουμενα καθαρα οπουρτουνιστικα , θα κατσουν να υπερασπιστουν την πατριδα ή θα χεστουν πανω τους και θα τρεξουν να κρυφτουν σε κανα λαγουμι?
Δεν ξερω τι λετε , αλλα εγω πιστευω ακραδαντα την δευτερη εκδοχη