Νέα

Τουρκία vs Ισραήλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Reggae23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα αυτό λέω...Πως η γενική σύρραξη δε συμφαίρει κανέναν, γιατί η Ανατολική Μεσόγειος και τα Βαλκάνια θα γίνουν πουτάνα με τραγικές συνέπειες (σε ανθρώπινες ζωές, σε οικονομικό επίπεδο κτλπ) για όλες τις εμπλεκόμενες χώρες. Και το μόνο που θα έχει κερδίσει ο νικητής θα είναι γόητρο και τίποτε άλλο. Συν που ο χαμένος (ειδικά αν είναι ο Τούρκος ή ο Εβραίος -ΑΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ το 2ο ) θα ψάχνει για εκδίκηση

Υ.Γ Έχω κάνει και έντιτ στο ποστ μου που παράθεσες γιατί όταν το ξαναδιάβασα φρίκαρα εγώ ο ίδιος με αυτό που έγραψα.

νταξ γράφουμε διάφορα τραγικά κατά καιρούε και γω μπορεί το ίδιο.
ενδεχομένως να είμαι φάουλ που τα χωσα τρελλά στον κλώνοπύργκαβλο παρόλα αυτά είναι τραγικό να αντιμετωπίζεται μια σύρραξη μόνο ως στρατέγκο.
στην κύπρο που είχαν πόλεμο για κάνα δυό μήνες ακόμα υπάροχυν οικογένειες που κουβαλάνε προβλήματα ψυχολογικά και τραγωδίες μετά απο 30 τόσα χρόνια.
το να λέμε όμως κωλοπαίδια αυτούς που σπάνε μάρμαρα στο σύνταγμα και να αντιμετωπίζουμε κανα δυό νησιά σαν τυρόπιτες και μάλιστα ξερες χωρίς ανθρώπους είναι σαφώς τραγικό.
όχι απλά τραγικό
απολίτιστο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε συ τώρα... είναι λογικό σε χώρες με υψηλό βιοτικό επίπεδο και καταναλωτική έξαρση να μην υπαρχει τέτοιο πράγμα.
ας πούμε τι σκατά φρόνημα να έχει σε πόλεμο ο μπεργκεράς της καλιφόρνια;
δεν είναι τυχαίο ότι η κατάταξη στις Ενοπλες στην Αμερική είναι εθελοντική και τα κίνητρα είναι αμιγώς οικονομικά.
ο τύπος πάει αφγανιστάν και γαμάει κώλους γιατί πληρώνεται αδρά.
λογικό σε κοινωνία καταναλωτική χωρίς πολλά ζόρια.
οπότε γιατί ο ΦΠ εγκαλείται;
νομίζεις οτι ο Μαρίν της Αμερικής έχει διαφορετική γνώμη για τον μέσο αμερικανό απ ότι ο ΦΠ για τον έλληνα;
τι ακριβώς μας πειράζει εδω;
η δήλωση απο έναν ουκα λχ ή εάν αυτό είναι πραγματικότητα;
και εφόσον είναι η πραγματικότητα γιατί μας πειράζει τόσο πολύ;

αν εχει φρονημα λεει????

το φρονημα των Αμερικανικων Ενοπλων Δυναμεων σε συνεχη μετωπα απο το 1916-17 και μετα,απο
 την Φλανδρα,τον Β'Π.Π. και Κορεα-Βιετναμ και λοιπα ειναι υψηλοτατο και η αποδοση τους γενικα
 ικανοποιητικοτατη,ασχετα αν σε καποια θεατρα μαχων,εχασαν...Εμαθαν ομως απο αυτα και ανασυνταχτηκαν-αναδιοργανωθηκαν

και ναι ο μπεργκερας ΘΑ ΕΧΕΙ υψηλο φρονημα,ειτε παει μετωπο ειτε οχι...
 γιατι ετσι μεγαλωνουν απο μικρα,και ετσι εκπαιδευονται απο την αρχη οταν μπανουν σε υπηρεσια
 απο καθηγητες πανεπιστημιου μεχρι χασικλακια της τελευταιας σειρας,ειναι δεμενοι σαν ομαδα
 και γινονται συνολο,γινονται στρατιωτες,ξεχνωντας τι ηταν ο καθενας στην ιδιωτικη ζωη..

Οι αμερικανοι το εχουν πετυχει αυτο,εμεις οχι ...
 αλλα δεν πρεπει να ξεχνουμε οτι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ εχουμε την δυνατοτητα να το πραξουμε,εαν χρειαστει
 απλα χρειαζεται .....εκεινο που μας λειπει,ξερεις τι λεω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαβάζετε όλοι έτσι; ;) ;)

Δε συνεχίζω καμία μαλακία - μου αρκεί αυτό και πάω να κάνω καφέ. :coffee:

πραγματικά με έκανες ρόμπα τώρα.
και ουσιαστικά μου αφαίρεσες κάθε δικαίωμα να ομιλώ για την ελλάδα και τις σχέσεις με την τουρκία.
τ αφήνω όλα πάνω σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  αν εχει φρονημα λεει????

το φρονημα των Αμερικανικων Ενοπλων Δυναμεων σε συνεχη μετωπα απο το 1916-17 και μετα,απο
  την Φλανδρα,τον Β'Π.Π. και Κορεα-Βιετναμ και λοιπα ειναι υψηλοτατο και η αποδοση τους γενικα
  ικανοποιητικοτατη,ασχετα αν σε καποια θεατρα μαχων,εχασαν...Εμαθαν ομως απο αυτα και ανασυνταχτηκαν-αναδιοργανωθηκαν

γιατι ετσι μεγαλωνουν απο μικρα,και ετσι εκπαιδευονται απο την αρχη οταν μπανουν σε υπηρεσια
  απο καθηγητες πανεπιστημιου μεχρι χασικλακια της τελευταιας σειρας,ειναι δεμενοι σαν ομαδα
  και γινονται συνολο,γινονται στρατιωτες,ξεχνωντας τι ηταν ο καθενας στην ιδιωτικη ζωη..

αλλα δεν πρεπει να ξεχνουμε οτι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ εχουμε την δυνατοτητα να το πραξουμε,εαν χρειαστει
τι λες ρε;
αστο για αμερική θα τα πούμε απο κοντά.
είσαι τελείως εκτος.
ο αμερικάνος τους γουεστ και του ιστ κοαστ ειναι πιο ταραμάς απ τον έλληνα η κατάταση είναι διαφορετική σε τσιφλικοπεριοχές τύπου τέξας και κολοράντο κλπ όπου επιτρέπεται και η οπλοφορία.
κατά τα λοιπά στο σύνολο του το αμερικαν μποι είναι τραγικότερο απ τον έλληνα.
φαντάρια πάνε επι πληρωμή κάτι μαυρόπουλα με ψυχολογικά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα για οικονομική αποκατάσταση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ναι ειναι απαραδεκτη. δεν υπαρχει τετοια αληθεια. η αληθεια ειναι οτι το μυαλο δινει την εντολη και το σωμα ακολουθει. αν εισαι αρρωστος και νιωθεις αρρωστος δε θα σηκωθεις ποτε απο το κρεββατι. αν σου λενε ολοι οτι εισαι αρρωστος και τους ακους δε θα σηκωθεις ποτε απο το κρεββατι. ανθρωποι κουτσοι στραβοι και αναπηροι εχουν κανει αδιανοητα για τους γυρω τους πραματα επειδη δε καθηλωθηκαν στο πνευμα.
ο μπουλης ειναι εν δυναμει μαγκας και ο μαγκας εν δυναμει μπουλης. Ο σημαντικοτερος κανονας που πρεπει να κατανοησεις στις ειδικες δυναμεις ειναι οτι ολα ειναι δυνατα. το μυαλο κινει το σωμα. σε αυτο το μαθημα ο ΦΠ προφανως κοιμοταν, γιαυτο και του το χρεωνω καθοτι εχει δηλωσει πεζοναυτης. τα μουσκουλα ειναι δευτερευοντα. υπαρχουν εκπαιδευτες και σχολαρχοι που σωματικα ειναι σπιγνκοι. υπαρχουν ατομακια 70 κιλα που σε συνθηκες δρομου καθηλωσαν μονοι τους μεγαλυτερη ομαδα ατομων, καθαρα επειδη τους επεισαν με τη σταση τους οτι θα τους γαμησουν τα ραματα.

και για να κλεισω, ο ΦΠ ειναι συμπαθητικο ατομακι και χαμηλων τονων. αλλα σε συνθηκες πολεμου δε τον θελω κοντα μου. γιατι αν αντιληφθω οτι σε κανα πηγαδακι εχει πιασει τετοια κουβεντα και λεει αυτα που πιστευει, θα φαει κοντακια στη μουρη. απλα πραματα. αντιθετως, θα ηθελα διπλα μου νατσο-σκασκαδες και γκαμπαντουδες για λογους που δε θα κατανοησει σε πρωτη σκεψη ο καθε ΦΠ. απλα πραγματα.

Όπως έλεγε και ο μόνος άνθρωπος που έχει δείρει τον τσακ νόρις, έστω σε ταινία ,
[size=10pt][size=10pt]“Defeat is a state of mind; no one is ever defeated until defeat has been accepted as a reality.” [/size][/size]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νταξ γράφουμε διάφορα τραγικά κατά καιρούε και γω μπορεί το ίδιο.
ενδεχομένως να είμαι φάουλ που τα χωσα τρελλά στον κλώνοπύργκαβλο παρόλα αυτά είναι τραγικό να αντιμετωπίζεται μια σύρραξη μόνο ως στρατέγκο.
στην κύπρο που είχαν πόλεμο για κάνα δυό μήνες ακόμα υπάροχυν οικογένειες που κουβαλάνε προβλήματα ψυχολογικά και τραγωδίες μετά απο 30 τόσα χρόνια.
το να λέμε όμως κωλοπαίδια αυτούς που σπάνε μάρμαρα στο σύνταγμα και να αντιμετωπίζουμε κανα δυό νησιά σαν τυρόπιτες και μάλιστα ξερες χωρίς ανθρώπους είναι σαφώς τραγικό.
όχι απλά τραγικό
απολίτιστο.

το τραγικο που λες ειναι απλα μια αναγκαια πραγματικοτητα. καποιος θα πρεπει να παιξει στρατεγκο οταν ερθει εκεινη η ωρα. το τραγικο ειναι να ειναι στα χερια ηλιθιου ο ρολος να παιξει το στρατεγκο. το ευτυχημα ειναι οτι δεν ειναι στα δικα μας χερια (εμας τους απλους εννοω) να καψουμε κορμια στο βωμο της νικης στο στρατεγκο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 αν εχει φρονημα λεει????

πολυ μακρια απο αληθεια αυτο. ο αμερικανος στρατιωτης ειναι πιλαφι απο τα σπανια πιλαφια. ειναι η πραγματικοτητα και δεν εχει καμια σχεση με τις ταινιες.  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ειναι απαραδεκτη. δεν υπαρχει τετοια αληθεια. η αληθεια ειναι οτι το μυαλο δινει την εντολη και το σωμα ακολουθει. αν εισαι αρρωστος και νιωθεις αρρωστος δε θα σηκωθεις ποτε απο το κρεββατι. αν σου λενε ολοι οτι εισαι αρρωστος και τους ακους δε θα σηκωθεις ποτε απο το κρεββατι. ανθρωποι κουτσοι στραβοι και αναπηροι εχουν κανει αδιανοητα για τους γυρω τους πραματα επειδη δε καθηλωθηκαν στο πνευμα.
ο μπουλης ειναι εν δυναμει μαγκας και ο μαγκας εν δυναμει μπουλης. Ο σημαντικοτερος κανονας που πρεπει να κατανοησεις στις ειδικες δυναμεις ειναι οτι ολα ειναι δυνατα. το μυαλο κινει το σωμα. σε αυτο το μαθημα ο ΦΠ προφανως κοιμοταν, γιαυτο και του το χρεωνω καθοτι εχει δηλωσει πεζοναυτης. τα μουσκουλα ειναι δευτερευοντα. υπαρχουν εκπαιδευτες και σχολαρχοι που σωματικα ειναι σπιγνκοι. υπαρχουν ατομακια 70 κιλα που σε συνθηκες δρομου καθηλωσαν μονοι τους μεγαλυτερη ομαδα ατομων, καθαρα επειδη τους επεισαν με τη σταση τους οτι θα τους γαμησουν τα ραματα.

και για να κλεισω, ο ΦΠ ειναι συμπαθητικο ατομακι και χαμηλων τονων. αλλα σε συνθηκες πολεμου δε τον θελω κοντα μου. γιατι αν αντιληφθω οτι σε κανα πηγαδακι εχει πιασει τετοια κουβεντα και λεει αυτα που πιστευει, θα φαει κοντακια στη μουρη. απλα πραματα. αντιθετως, θα ηθελα διπλα μου νατσο-σκασκαδες και γκαμπαντουδες για λογους που δε θα κατανοησει σε πρωτη σκεψη ο καθε ΦΠ. απλα πραγματα.

διαφωνώ και κάθετα και οριζόντια.
είμαι εναντίον των όπλων και μου τη σπάει ακόμα και ο κυνηγός που σκοτώνει πουλάκια όπως ο γκάμπα.
μπορεί και να τσακωθώ αμα το δω απο κοντά.  απο την άλλη τον γκάμπα τον σέβομαι για άλλα.
στ αρχίδια μου γράφω το φρόνημα που υπαγορεύει ο κοιλαράς δίκας που με έχει για οδηγό τηε γυναίκας του. ποτέ δεν θα πολεμήσω γι αυτόν.
εάν ομως μου πειράξεις την οικογένεια θα σε περάσω με το αυτοκίνητο απο πάνω.

υπάρχει το κοινωνικό φρόνημα και το πολεμικό φρόνημα.
εγώ προσωπικά δε μπορώ να σκοτώσω κάποιον που δεν μου έχει κάνει προσωπικά κάτι.
εσύ μπορεί να εκπαιδεύεσαι να εκτελείς όποιον βρεις μπροστά σου και να κάθεσαι σούζα μπροστά στον πολιτικό που σου γαμάει την οικογενειακή γαλήνη γιατί είναι ανώτερός σου.
εγώ απ την άλλη λειτουργώ αντίστροφα.
όσο για τον ΦΠ δεν χρειάζονται μόνο εκτελεστές σε μια τέτοια κατάσταση αλλά και νηφάλια μυαλά που έχουν τη λογική και την ηρεμία να ανταπεξέλθουν σε μια κρίσιμη κατάσταση.
εγώ ας πούμε μπορεί να τα κάνω πουτάνα και να περάσω απο πάνω σου επειδή πείραξες τον κολλητό μου.
μετά βέβαια θα το μετανιώσω. δε σημαίνει ότι αυτό είναι και καλύτεορ απο την αντιμετώπιση του ΦΠ.

ο κοεμτζής καθάρισε μισό μαγαζί και μετά το μετάνιωνε για μια ζωή.
σαφώς και είχε φρόνημα και ένιωθε γαμιάς όταν το έπραξε.
αυτό δε σημαίνει ότι η πράξη του έκανε καλό σε αυτόν τουε γύρω του και το περιβάλλον του γενικότερα.
κάνε τις αναγωγές σου.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
να πιασουμε γλύψιμο τον Αδμιραλ , να είμαστε σε μια μονάδα κρούσης όλοι του Μπού   :rockon: :2funny: :ak: :ak: :ak:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
διαφωνώ και κάθετα και οριζόντια.
είμαι εναντίον των όπλων και μου τη σπάει ακόμα και ο κυνηγός που σκοτώνει πουλάκια όπως ο γκάμπα.
μπορεί και να τσακωθώ αμα το δω απο κοντά.  απο την άλλη τον γκάμπα τον σέβομαι για άλλα.
στ αρχίδια μου γράφω το φρόνημα που υπαγορεύει ο κοιλαράς δίκας που με έχει για οδηγό τηε γυναίκας του. ποτέ δεν θα πολεμήσω γι αυτόν.
εάν ομως μου πειράξεις την οικογένεια θα σε περάσω με το αυτοκίνητο απο πάνω.

υπάρχει το κοινωνικό φρόνημα και το πολεμικό φρόνημα.
εγώ προσωπικά δε μπορώ να σκοτώσω κάποιον που δεν μου έχει κάνει προσωπικά κάτι.
εσύ μπορεί να εκπαιδεύεσαι να εκτελείς όποιον βρεις μπροστά σου και να κάθεσαι σούζα μπροστά στον πολιτικό που σου γαμάει την οικογενειακή γαλήνη γιατί είναι ανώτερός σου.
εγώ απ την άλλη λειτουργώ αντίστροφα.
όσο για τον ΦΠ δεν χρειάζονται μόνο εκτελεστές σε μια τέτοια κατάσταση αλλά και νηφάλια μυαλά που έχουν τη λογική και την ηρεμία να ανταπεξέλθουν σε μια κρίσιμη κατάσταση.
εγώ ας πούμε μπορεί να τα κάνω πουτάνα και να περάσω απο πάνω σου επειδή πείραξες τον κολλητό μου.
μετά βέβαια θα το μετανιώσω. δε σημαίνει ότι αυτό είναι και καλύτεορ απο την αντιμετώπιση του ΦΠ.

ο κοεμτζής καθάρισε μισό μαγαζί και μετά το μετάνιωνε για μια ζωή.
σαφώς και είχε φρόνημα και ένιωθε γαμιάς όταν το έπραξε.
αυτό δε σημαίνει ότι η πράξη του έκανε καλό σε αυτόν τουε γύρω του και το περιβάλλον του γενικότερα.
κάνε τις αναγωγές σου.

δε καταλαβαινεις τι λεω καλα σου ειπε ο γκαμπα. απαντας σε διαφορετικα πραματα απο αυτα που λεω εγω. ή αυτα που εχω στο μυαλο μου και δε τα διατυπωνω σωστα ενδεχομενως.
τσιου φιλακια λαττρεια  :-*

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Έκτωρ, έχεις παρανοήσει κάτι. Αλλά πολύ βασικό.

Μιλάω γενικώς για το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτό το πράγμα που θα δώσει στο μυαλό την εντολή. Μιλάω για το ΛΑΟ όλο. Μιλάω εν γένει. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ. Το βλέπεις πουθενα γύρω σου αυτό; Έχουμε ηθικό ακμαιότατο και δεν μου το έχουν πει ακόμη; Βλέπεις ομοψυχία και ομόνοια γύρω σου. Εάν ναι, ΠΟΥ ΖΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ να έλθω κι εγώ να περνάμε ωραία δλδ.

Καλός Πεζοναύτης ήταν μεν αυτός που ήξερε να οπλίζει αθόρυβα τη νύχτα, ήξερε καλή κάλυψη και απόκρυψη, ήξερε να κινείται αθόρυβα και να χρησιμοποιεί το σώμα του όπως έπρεπε ήξερε να λύνει και να δένει το όπλο του με δεμένα τα μάτια. Και ένα κάρο άλλα πράγματα. ΠΟΤΕ δεν κατάφερα δυναμική στο σχοινί. Υπήρχαν τα ατομάκια 70 κιλά που λες που δεν τα έπιανε το μάτι σου που το έκαναν. Εγώ το έκανα μόνο επειδή το είχα κάνει 500 φορές.

Εάν ήσουν από αυτούς που την ώρα που ο λοχαγός έλεγε για πρώτες βοήθειες σχεδίαζες το πώς θα φύγεις στις 02:00 και ρωτούσες ποιός σκοπός φυλάει τότε στην τάδε σκοπιά δεν θα σε ήθελα κι εγώ. Ομοίως και εάν ήσουν  από αυτούς που έφτυναν στην ώρα της αναφοράς στο χώρο που δεν πρέπει να υπάρχει ούτε φύλλο και μετά κρυβόταν στο πλήθος ταλαιπωρώντας τους διπλανούς τους για να μην την φάνε στον κώλο. Ομοίως και εάν φθάναμε στη Λέσβο και μόλις ξεπρόβαλε το νησί στον ορίζοντα φώναζες ότι και αυτό Τουρκία είναι διότι έιχες ταλαιπωρηθεί από το ταξίδι. And for a bunch of other reasons...

Και κάτι άλλο. Μη σε ενοχλεί η αλήθεια. Την ξέρεις κι εσύ. Μη θίγεται το εθνικό σου φρόνημα λόγω της αλήθειας. Της πικρής αλήθειας.

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ΜΗ ΜΠΟΥΛΗ. Κι εγώ παιδί της πόλης είμαι άλλωστε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε καταλαβαινεις τι λεω καλα σου ειπε ο γκαμπα. απαντας σε διαφορετικα πραματα απο αυτα που λεω εγω. ή αυτα που εχω στο μυαλο μου και δε τα διατυπωνω σωστα ενδεχομενως.
τσιου φιλακια λαττρεια  :-*
θα τα ξαναδιαβάσω.
καταλαβάινω μάλλον την ουσία αλλά έχουμε τελείως διαφορετικό πρίσμα διύλυσης.
κάποτε θεωρούσα κακό το 1+1=2 των ΟΥΚΑΔΩΝ.
ενδεχομένως να μην αντέχουν τα τριπλα ολοκληρώματα και για να μην τρελλαθούν ακολουθούν το "πιστεύω εις ένα θεό"
αυτό ας πούμε άλλοτε είναι καλό και άλλοτε τραγικό.
ενδεχομένως να είναι καλό για 1 μήνα μια ενδεχόμενης σύρραξης
για την υπόλοιπη ζωή τους αυτών και των γύρω τους όμως;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πολυ μακρια απο αληθεια αυτο. ο αμερικανος στρατιωτης ειναι πιλαφι απο τα σπανια πιλαφια. ειναι η πραγματικοτητα και δεν εχει καμια σχεση με τις ταινιες.  ;)

μπορει να ειναι και ετσι,δεν αντιλεγω
 εκεινο ομως που μετραει ειναι οτι εχει την πεποιθηση οτι θα τα καταφερει,οπου και αν εμπλακει
 πιστευει οτι θα τα καταφερει,και προσπαθει γιαυτο
 το αποδεικνυει αυτο τα αποτελεσματα τους ως Λαου (σε εμπολεμη κατασταση)
 απο τις οποιες επιτυχιες,εως τις παραγωγικες δυνατοτητες της βιομηχανιας τους,οταν κυριες
 με κοκκινα νυχια και ρουζ στα μαγουλα συναρμολογουσαν Σερμαν για να τα στειλουν στο μετωπο...

και οσο για τον περσονα,μπορει να εχουν τα φυλετικα τους,αλλα επι μερους το φρονημα
 των μαυρων,των λατινων ακομα και των Ναβαχο που λεει ο λογος ειναι υψηλο,ασχετα απο την
 αποδοχη και την ρατσοσυμπεριφορα....

τεσπα,αεναη κουβεντα αυτη

αυτο που ειπε ο Εκτωρ ειναι το σωστο,το σωμα να υποτασσεται στο πνευμα και το πνευμα πρεπει
 να ειναι αδαμαστο (σε τετοιες περιστασεις...)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φυλήσυχε μας πήρε 7907 ποστς και ένα παλαιότερο πιεμ για να κερδίσεις τον σεβασμό μου.
κανονίσου με τον γκάμπα για σουαρέ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  μπορει να ειναι και ετσι,δεν αντιλεγω
  εκεινο ομως που μετραει ειναι οτι εχει την πεποιθηση οτι θα τα καταφερει,οπου και αν εμπλακει
  πιστευει οτι θα τα καταφερει,και προσπαθει γιαυτο
  το αποδεικνυει αυτο τα αποτελεσματα τους ως Λαου (σε εμπολεμη κατασταση)
  απο τις οποιες επιτυχιες,εως τις παραγωγικες δυνατοτητες της βιομηχανιας τους,οταν κυριες
  με κοκκινα νυχια και ρουζ στα μαγουλα συναρμολογουσαν Σερμαν για να τα στειλουν στο μετωπο...

και οσο για τον περσονα,μπορει να εχουν τα φυλετικα τους,αλλα επι μερους το φρονημα
  των μαυρων,των λατινων ακομα και των Ναβαχο που λεει ο λογος ειναι υψηλο,ασχετα απο την
  αποδοχη και την ρατσοσυμπεριφορα....

τεσπα,αεναη κουβεντα αυτη

αυτο που ειπε ο Εκτωρ ειναι το σωστο,το σωμα να υποτασσεται στο πνευμα και το πνευμα πρεπει
  να ειναι αδαμαστο (σε τετοιες περιστασεις...)

εδώ είναι η διαφωνία μου.
εγώ πιστεύω ότι το πνεύμα έχει μεγαλύτερη αξία εάν είναι αδάμαστο εκτός τέτοιων περιστάσεων.
ο Ρήγας Φερραίος μπούλης δεν ήταν; 
όπλα κουβαλούσε;
ο Υψηλάντης πώς μεγάλωσε;
τυχαία μου ρθαν αυτά στην κεφάλα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εντάξυ αφού βάλαμε και τον Αμερικάνο στρατιώτη στη κουβέντα, ο οποίος είναι ΚΑΘΑΡΑ επαγγελματίας και τον βγάλαμε και από πιλάφι κιόλας, τι να πω!!! ΔΕ μιλάω για τον μπεργκερά της Καλιφόρνιας ή του Μίτσιγκαν (αυτός δε θα πάει ποτέ στρατό και ΑΝ ποτέ βρεθεί στην ανάγκη να πολεμήσει δε θα αντέξει για πάνω από 10δεύτερα). Μιλάω γι αυτόν που πριν πάει να γίνει επαγγελματίας δεν είχε στον ήλιο μοίρα και ο οποίος παίρνει ένα καλό μισθό (δε ξέρω πόσα) και ξέρει πως ΕΠΕΙΔΗ είναι στρατιώτης η οικογένεια του θα έχει περίθαλψη και στέγη και πως αν σηκωθεί και φύγει θα γυρίσει στα παλιά. Αυτό και μόνο αρκεί για να έχει θέληση.

Υ.Γ Έτσι όπως το πάτε θα βγάλετε όλους τους στρατούς του κόσμου μπούληδες και πιλάφιδες.

Υ.Γ2 Από τη θητεία μου στο στρατό και στα 2 νησιά που πήγα οι Ικαριώτες μου φάνηκαν πως είχαν υψηλότερο φρόνημα για την υπεράσπιση του νησιού τους (και ας έκαναν λούφα και παραλλαγή συνέχεια) και ας είναι "ανθέλληνες", αφού η πλειοψηφία του νησιού είναι αριστεροί, από ότι οι Σαμιώτες που στα λόγια έκτιζαν ανώγια και κατώγια αλλά με το που έσκασε μια γενική άσκηση στο νησί οι μισοί και πλέον από το στρατόπεδό μου δήλωσαν άρρωστοι, τυφλοί, κουφοί και κουτσοί.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εδώ είναι η διαφωνία μου.
εγώ πιστεύω ότι το πνεύμα έχει μεγαλύτερη αξία εάν είναι αδάμαστο εκτός τέτοιων περιστάσεων.
ο Ρήγας Φερραίος μπούλης δεν ήταν; 
όπλα κουβαλούσε;
ο Υψηλάντης πώς μεγάλωσε;
τυχαία μου ρθαν αυτά στην κεφάλα.

ρε συ αλλο πραμα λετε μεταξυ σας

εσυ λες για τον προσωπικο κωδικα αξιων και τιμης που σε ακολουθει ή οχι ΚΑΙ σε ολη την ζωη σου
  ΟΧΙ μονο σε εμπολεμες φασεις

Ο  Εκτωρ μιλαει για την  καταπνιξη του ΕΓΩ  και για την  υπαγωγη σε ενα
  συνολο ή ομαδα της οποιας το (οποιο) φρονημα
  ειναι ικανο να καταπνιξει τις αντοχες του σωματος,ακομα και περα απο αυτες...
  Για την κυριαρχια ενος αδαμαστου πνευματος εναντι οποιυδηποτε σωματος,σε οποια κατασταση και αν
  ειναι αυτο,ειτε ειναι μπουλης ειτε μπρατσαρας

Το ενα δεν αποκλειει το αλλο.ιδανικο θα ειναι να συνυπαρχουν

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Υ.Γ2 Από τη θητεία μου στο στρατό και στα 2 νησιά που πήγα οι Ικαριώτες μου φάνηκαν πως είχαν υψηλότερο φρόνημα για την υπεράσπιση του νησιού τους (και ας έκαναν λούφα και παραλλαγή συνέχεια) και ας είναι "ανθέλληνες", αφού η πλειοψηφία του νησιού είναι αριστεροί, από ότι οι Σαμιώτες που στα λόγια έκτιζαν ανώγια και κατώγια αλλά με το που έσκασε μια γενική άσκηση στο νησί οι μισοί και πλέον από το στρατόπεδό μου δήλωσαν άρρωστοι, τυφλοί, κουφοί και κουτσοί.

σε άσκήσεις όντως ,αυτά συμβαίνουν, σε πραγματικό κίνδυνο πιστεύω οτι θα είναι διαφορετικά . ;)

Επισκέπτης
Δε γαμείτε στάλα δω μέσα, έτσι?
Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom