ναι ειναι απαραδεκτη. δεν υπαρχει τετοια αληθεια. η αληθεια ειναι οτι το μυαλο δινει την εντολη και το σωμα ακολουθει. αν εισαι αρρωστος και νιωθεις αρρωστος δε θα σηκωθεις ποτε απο το κρεββατι. αν σου λενε ολοι οτι εισαι αρρωστος και τους ακους δε θα σηκωθεις ποτε απο το κρεββατι. ανθρωποι κουτσοι στραβοι και αναπηροι εχουν κανει αδιανοητα για τους γυρω τους πραματα επειδη δε καθηλωθηκαν στο πνευμα.
ο μπουλης ειναι εν δυναμει μαγκας και ο μαγκας εν δυναμει μπουλης. Ο σημαντικοτερος κανονας που πρεπει να κατανοησεις στις ειδικες δυναμεις ειναι οτι ολα ειναι δυνατα. το μυαλο κινει το σωμα. σε αυτο το μαθημα ο ΦΠ προφανως κοιμοταν, γιαυτο και του το χρεωνω καθοτι εχει δηλωσει πεζοναυτης. τα μουσκουλα ειναι δευτερευοντα. υπαρχουν εκπαιδευτες και σχολαρχοι που σωματικα ειναι σπιγνκοι. υπαρχουν ατομακια 70 κιλα που σε συνθηκες δρομου καθηλωσαν μονοι τους μεγαλυτερη ομαδα ατομων, καθαρα επειδη τους επεισαν με τη σταση τους οτι θα τους γαμησουν τα ραματα.
και για να κλεισω, ο ΦΠ ειναι συμπαθητικο ατομακι και χαμηλων τονων. αλλα σε συνθηκες πολεμου δε τον θελω κοντα μου. γιατι αν αντιληφθω οτι σε κανα πηγαδακι εχει πιασει τετοια κουβεντα και λεει αυτα που πιστευει, θα φαει κοντακια στη μουρη. απλα πραματα. αντιθετως, θα ηθελα διπλα μου νατσο-σκασκαδες και γκαμπαντουδες για λογους που δε θα κατανοησει σε πρωτη σκεψη ο καθε ΦΠ. απλα πραγματα.
διαφωνώ και κάθετα και οριζόντια.
είμαι εναντίον των όπλων και μου τη σπάει ακόμα και ο κυνηγός που σκοτώνει πουλάκια όπως ο γκάμπα.
μπορεί και να τσακωθώ αμα το δω απο κοντά. απο την άλλη τον γκάμπα τον σέβομαι για άλλα.
στ αρχίδια μου γράφω το φρόνημα που υπαγορεύει ο κοιλαράς δίκας που με έχει για οδηγό τηε γυναίκας του. ποτέ δεν θα πολεμήσω γι αυτόν.
εάν ομως μου πειράξεις την οικογένεια θα σε περάσω με το αυτοκίνητο απο πάνω.
υπάρχει το κοινωνικό φρόνημα και το πολεμικό φρόνημα.
εγώ προσωπικά δε μπορώ να σκοτώσω κάποιον που δεν μου έχει κάνει προσωπικά κάτι.
εσύ μπορεί να εκπαιδεύεσαι να εκτελείς όποιον βρεις μπροστά σου και να κάθεσαι σούζα μπροστά στον πολιτικό που σου γαμάει την οικογενειακή γαλήνη γιατί είναι ανώτερός σου.
εγώ απ την άλλη λειτουργώ αντίστροφα.
όσο για τον ΦΠ δεν χρειάζονται μόνο εκτελεστές σε μια τέτοια κατάσταση αλλά και νηφάλια μυαλά που έχουν τη λογική και την ηρεμία να ανταπεξέλθουν σε μια κρίσιμη κατάσταση.
εγώ ας πούμε μπορεί να τα κάνω πουτάνα και να περάσω απο πάνω σου επειδή πείραξες τον κολλητό μου.
μετά βέβαια θα το μετανιώσω. δε σημαίνει ότι αυτό είναι και καλύτεορ απο την αντιμετώπιση του ΦΠ.
ο κοεμτζής καθάρισε μισό μαγαζί και μετά το μετάνιωνε για μια ζωή.
σαφώς και είχε φρόνημα και ένιωθε γαμιάς όταν το έπραξε.
αυτό δε σημαίνει ότι η πράξη του έκανε καλό σε αυτόν τουε γύρω του και το περιβάλλον του γενικότερα.
κάνε τις αναγωγές σου.