skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
ναι αποδοση 1,15
οχι αποδοση 1,40
το βλεπες, τοπαιξες?
Μέμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
κόλλησα με τα Ρωσσίδια, δεν μπορώ να ξαναπάω με ελλεεινίδα...
ναι αποδοση 1,15
οχι αποδοση 1,40
το βλεπες, τοπαιξες?
ασε να τον ψαρώσω.....
αααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχααχχααχχα
υγ.
βάρε στην κύπρο κάθε χρόνο οι επίστρατοι λενε στη γυναίκα τους γυναίκα φιάσε το λουκάνικο αύριο φεύγω για άσκηση ...........
24 μήνες υποψρεωτική απ τα 18 με υποχρέωση εφεδρείας μέχρι τα 50.Υποχρεωτικότατη και πολυμηνότατη.
Μέμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
κόλλησα με τα Ρωσσίδια, δεν μπορώ να ξαναπάω με ελλεεινίδα...
Ατάκα ΕΛΔΥΚαρίων προς Εθνοφρουρίτες:
Έεεελααα Πάμπο... πότεν απολύεσαιν? Πόοοοοοοτεν? Ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα
τυπε, τωρα που ανοιξαν τα ματια σου, του χρονου σε βλεπω να γαμας την αριστερα κι εσυ
τυπε, τωρα που ανοιξαν τα ματια σου, του χρονου σε βλεπω να γαμας την αριστερα κι εσυ
Ρε παπάρα, ξέρεις πόσα χρόνια γαμώ εγώ την αριστερά παλάμη?
πασσύ πασσύ ένει.Ρε πουστράκι, αφού λέγαμε και για ρωσίδια, τί γίνεται με το δάνειο των 2,5 από την αρκούδα?
Κάποιοι λένε ότι είναι χοντρό το μούσμουλο...
πασσύ πασσύ ένει.
Για πες μου τώρα και το άλλο...
πώς γίνεται ρε μάγκα η τράπεζα κύπρου (στο ελλάντα) να εμφανίζει υψηλότερη κεφαλαιοποίηση από την ενοποιημένη (και καλά ) Άλφα - Ευρωμπάνκ?
έλα ντε;
η λίμιτεδ κάνει τέτοια κόλπα στις ΑΕ;
αααααααααααααααχαχχαχαχαχααχαχχαα
αισμε ησυχο ρε γερόπορνεΠόσαν ηξεύρει ο πούτος σου...
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αισμε ησυχο ρε γερόπορνε
πουστοκιλίριτζε με ούλα ασχολείσαι.Είναι προφανές ότι η AlphaEurobank έχουν απορροφήσει και υποστεί το οικονομικό αδιέξοδο της ελληνική οικονομίας αλλά και πάλι η αποτίμηση της Κύπρου διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.
Η διατήρηση της αποτίμησης της Κύπρου σε υψηλά επίπεδα συγκριτικά πάντα με τις άλλες τράπεζες θα μπορούσε να αποδοθεί σε πλείστους λόγους όπως π.χ. στην κερδοφορία που εμφανίζει η τράπεζα, στην μικρότερη έκθεση στην Ελλάδα κ.ο.κ.
Όμως οι λόγοι αυτοί αποτελούν μάλλον την πεπατημένη προσέγγιση για να δικαιολογήσουν την σημερινή αποτίμηση της Κύπρου.
Ένας εκ των βασικών λόγων που η αποτίμηση παραμένει σε υψηλά επίπεδα αναλογικά με τις άλλες τράπεζες είναι η μετοχική δομή της τράπεζας.
Οι Κύπριοι μικρομέτοχοι από την μια πλευρά με μεγάλο ποσοστό και από την άλλη ξένοι επενδυτές όπως o Ρώσος Rybolovlev, η Εκκλησία της Κύπρου και άλλοι οι οποίοι έχουν στηρίξει την μετοχή.
Σημειώνεται ότι ο μεγαλύτερος μέτοχος της τράπεζας Κύπρου είναι η εταιρεία Odella Resources η οποία ελέγχεται από το Ρώσο επιχειρηματία Dmitry Rybolovlev με ποσοστό 9,99% ή 89 εκατ μετοχές.
πουστοκιλίριτζε με ούλα ασχολείσαι.
πληροφοριακά αρχηγός της ΕΦ κατά την τραγωδία στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ήταν Ελληνας.καλα θα σας φτιαξω εσας εδω
δε ξεχναω
θελατε να παιξετε μαζι μου ε
ειπα και εγω ειναι μαλακες οι κυπριοι
αλλα δε περιμενα και τοσο μαλακες