Νέα

'Τουρκια-Συρια-Ιρακ-Εξελιξεις-

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Έχει ήδη τους Δημοκρατικούς να τη χαρακτηρίζουν συμφωνία απάτη σε επίσημη ανακοίνωση, δύο ψηφοφορίες σε Κογκρέσο, Γερουσία με πολύ σκληρές κυρώσεις κατά Τουρκίας, Ισραήλ και AJC απέναντι και Πούτιν Άσαντ να του κάνουν πλάκα. Εν τω μεταξύ ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Τουρκία βρίσκονται στρατιωτικά στη Λωρίδα γης που έβαλαν στη Συμφωνία. Να γελάς και να κλαίς
Οι γελοιοτητες εχουν αγγιξει πλεον τετοιο επιπεδο, ωστε αναρωτιεμαι μηπως τελικα υπαρχει κατι που δεν βλεπουμε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606

closer,
αντιλαμβανεσαι βεβαιως βεβαιως οτι font σε μεγεθος 2*10^6 (σαν το κεφαλι σου)
(και μαλιστα κατ επαναληψη)
ΔΕΝ εντυπωνει ΠΙΟ πολυ τα γραφομενα σου
Βανε ενα απλο bold και χρωμα και θασαι τζάμι. Ολοι (όσοι) θα παρουν το μηνυμα.
Οι υπολοιποι ετσι κι αλλιως δεν θα συμφωνουσανε ποτε μαζι σου

(παρεπιπτοντως ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι πραγματικα πρεσβευσες με τα γραφομενα σου
- αλλα αυτο δεν εχει καμμια απολυτως σημασια ...ή μηπως εχει?
αααχχχχχ...τελσοπαντων)

....τι εννοεις...πρεπει να τα σπασω σε πενηνταρικα,δεν ειμαι αρκετα σαφης....?ωραια!ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ και ΕΕ (γερμανια δηλαδη) κανουνε φουλ δουλειες δις με τον ταγιπ σε ανοικτη γραμμη.......ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ,ΘΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝΕ ΑΠΟ 150 ΜΕΡΙΕΣ.......Ενα προσφατο παραδειγμα στη γειτονια μας το κοσοβο...Στησανε τσαμπουκα ενα κρατιδιο παρια και δεν τρεχει μια...ΚΟΥΡΔΙΚΟ κρατος ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ δεν θα αφησουν να συμβει ποτε...Ψευδοκρατος στην Κυπρο στημενο απο το 1974 -μουγγα ολοι...την σερβια την κανανε οικοπεδο προς γνωση και συμμορφωση,αλλα ο ταγιπ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ......
Στην τελικη ας ηταν ολοι μαγκες και ας κανανε τα κουμαντα τους θα μου πεις...πασο,αλλα μαντεψε ποια χωρα εχει συνορα με αυτον τον ψυχανωμαλο δικτατορισκο που χει ελευθερας????

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
....τι εννοεις...πρεπει να τα σπασω σε πενηνταρικα,δεν ειμαι αρκετα σαφης....?ωραια!ΡΩΣΙΑ ΗΠΑ και ΕΕ (γερμανια δηλαδη) κανουνε φουλ δουλειες δις με τον ταγιπ σε ανοικτη γραμμη.......ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ,ΘΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝΕ ΑΠΟ 150 ΜΕΡΙΕΣ.......Ενα προσφατο παραδειγμα στη γειτονια μας το κοσοβο...Στησανε τσαμπουκα ενα κρατιδιο παρια και δεν τρεχει μια...ΚΟΥΡΔΙΚΟ κρατος ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ δεν θα αφησουν να συμβει ποτε...Ψευδοκρατος στην Κυπρο στημενο απο το 1974 -μουγγα ολοι...την σερβια την κανανε οικοπεδο προς γνωση και συμμορφωση,αλλα ο ταγιπ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ......
Στην τελικη ας ηταν ολοι μαγκες και ας κανανε τα κουμαντα τους θα μου πεις...πασο,αλλα μαντεψε ποια χωρα εχει συνορα με αυτον τον ψυχανωμαλο δικτατορισκο που χει ελευθερας????

no offense!
απλα δεν ειχα διαβασει τι ελεγες ...εμεινα στο γεγονος οτι το να βαζεις [size=48pt]ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ FONTS[/size] μαλλον τελικα χανεις και το (οποιο) δικιο σου.
Και ΕΧΕΙΣ δικιο και σε αυτα που γραφεις!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Επισης ,χωρις να εχει σχεση  αμεσα με το θεμα,διακρινω μια τεραστια χαλαροτητα απεναντι στην τουρκια ,του στυλ ελα μωρε με τους πουθεναδες,σιγα τα μεμετια,θα μας κλασουν μια μαντρα....και αυτοι οι πουστηδες σιγα σιγα μεθοδικα και με επιμονη εχουν φτασει να εξαγουν στρατιωτικο υλικο εκατονταδων εκατομυριων καθε χρονο,να παραγουν δικα τους uav και ucav,δικα τους θωρακισμενα οχηματα,δικους τους πυραυλους,πηραν S400 , ετοιμαζονται να παραγουν δικο τους μαχητικο αεροπλανο και ειναι ετοιμοι να στησουν πυρηνικους σταθμους με την βοηθεια των ρωσων...Eνω πλεον ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.....
-ελα μωρε σιγα τα μεμετια...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Έχει ήδη τους Δημοκρατικούς να τη χαρακτηρίζουν συμφωνία απάτη σε επίσημη ανακοίνωση, δύο ψηφοφορίες σε Κογκρέσο, Γερουσία με πολύ σκληρές κυρώσεις κατά Τουρκίας, Ισραήλ και AJC απέναντι και Πούτιν Άσαντ να του κάνουν πλάκα. Εν τω μεταξύ ούτε οι ΗΠΑ ούτε η Τουρκία βρίσκονται στρατιωτικά στη Λωρίδα γης που έβαλαν στη Συμφωνία. Να γελάς και να κλαίς

Οι ξένοι απλοί άνθρωποι παρατηρούμε το σκηνικό και σχολιάζουμε τις εντυπωσιακά τραγικές αντιφάσεις τους υποκειμενικά μεν αλλά χωρίς κέρδος η πάθος δε.

Μέσα στην Αμερική θα υπάρξει το Διάβολος και το Άγιος. Τίποτα ενδιάμεσο, είναι παρατάξεις που μάχονται γιατί θέλουν αλλιώς το μέλλον της χώρας μετά την οικονομική καταστροφή του 2008.

Στην ουσία πρόκειται για ένα πολιτικό πόλεμο παλιάς και νέας κοπής χρήματος στην Αμερική. Είναι φανερό ότι η υπερδύναμη αυτή δεν χαράσσει πλέον μακροπρόθεσμη εξωτερική πολιτική όπως την γνωρίζαμε. Μέχρι να λυθεί το που τελικά θα πάνε εσωτερικά.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36

Σήκωσε το κεφάλι σου ρεεεεε

Δημήτρης Δανίκας
18/10/2019, 07:08 7
Δουλειά δεν έχει ο τηλε-διάβολος τρομοκρατεί τους θεατές του. Τα κανάλια έχουν εξαπολύσει τρομολαγνεία άνευ ορίων. Ο ανταγωνισμός, μεταξύ τους, γίνεται με όρους ενός απίστευτου, ανεξέλεγκτου τρόμου. Προφανώς για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη θεαματικότητ
Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η εξακρίβωση των πληροφοριών από το μέτωπο της Συρίας. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αν οι εγκατεστημένοι εν Ελλάδι πράκτορες του ψευτοσουλτάνου, αποστέλλουν καθημερινά δελτία τρόμου των Ελλήνων. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η κάμψη του φρονήματος των Ελλήνων. Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αν κι αυτοί, με την τρομολαγνεία τους, μετέχουν ως ηθικοί συνεργοί σ αυτή την πολεμική γενοκτονία των Τούρκων Μουσουλμάνων

Οσο περισσότερο τρόμο σκορπάμε στις τραυματισμένες ψυχούλες των πολιτών, τόσο μεγαλύτερη θεαματικότητα, τόσο περισσότερες διαφημίσεις, τόσο περισσότερα έσοδα

Η εικόνα που εκπέμπουν. Τα σχόλια που συνοδεύουν. Και οι εκτιμήσεις αναλυτών, ειδικών και πάσης φύσεως επαιόντων, όλα καταλήγουν στο εξής: Ο Ερντογάν είναι παρανοικός. Ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος για όλα. Ο Ερντογάν διαθέτει εξαιρετικό οπλισμό. Ο Ερντογάν είναι ολοσχερώς κυνικός. Ο Ερντογάν είναι βρυκόλακας. Ο Ερντογάν, θα ρουφήξει αίμα ελληνικό. Οπου να ναι έρχεται και η σειρά μας!

Επομένως τρόμος. Επομένως λοβοτομή στο σθένος και το ηθικό των Ελλήνων. Επομένως έτσι και συμβεί θερμό επεισόδιο τη βάψαμε για τα καλά. Επομένως «σκάσε και κολύμπα»

Μερικά λογάκια θέλω να τους πως. Ενα λοιπόν. Ο πόλεμος αυτός, προφανώς, δεν είναι «επιχείρηση» ούτε «παιχνίδι» μεγάλων παικτών. Είναι γενοκτονία αγαπητοί συνάδελφοι της μικρής οθόνης Σκέψου δηλαδή να ήσουν εκεί, να σου σφάζανε γυναίκα και παιδί και από κάποια τηλεοπτική πηγή να άκουγες Ελληνα τηλεοπτικό αστέρα να σου μιλάει για «παιχνίδι» και «επιχείρηση»

Δύο λοιπόν. Ο Ερντογάν δεν είναι παρανοικός ούτε απρόβλεπτος. Ο Ερντογάν, όπως κάθε Τούρκος πολιτικός, πορεύεται βάσει σχεδίου που εχει εκπονηθεί πολύ καιρό πριν

Τρία λοιπόν. «Απειρες» φορές οι δικοί μας πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας έχουν διακριθεί ως πρωτοκλασάτοι σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ. ΟΙ δικοί του οι αξιόμαχοι έχουν «σφραγιστεί» πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Τέσσερα λοιπόν. Η ναυτοσύνη των Ελλήνων, μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις όλων των χωρών του πλανήτη

Πέντε λοιπόν. Ο χαρακτήρας του Ελληνα είναι γνωστός. Δηλαδή αντιφατικός. Τη μια στιγμή νομίζεις πως αρέσκεται στον χαβαλέ και την άλλη έτσι και τον πειράξεις και τον πιάσει το φιλότιμο, είναι ικανός να ταυτιστεί με του Γεωργίου Καραισκάκη την απάντηση την μεγάλη προς τον Μαχμούτ πασά: «Λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ, πασά μου, ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»!

Με απλά λόγια. Ορθά κοφτά. Κλείστε το χαζοκούτι. Σταματήστε να τραγουδάτε ¨ω τι κουτοί, κουτοί”. Σκεφτείτε πως ο φόβος και ο τρόμος οι καλύτεροι σύμμαχοι του εχθρού. Και τέλος σηκώστε το κεφάλι ρεεεε!

Αν του κοτάει του άθλιου εγκληματία πολέμου να κοπιάσει, ας το κάνει. Και τότε με μια φωνή Fuck you Tayyip Erdogan. Με την επωδό του Καραισκάκη «Λέγεις να προσκυνήσω. Κι εγώ πασά μου ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω». Αν σου βαστάει έλα και τότε θα σε λιανίσω!

παρτε και ενα απο τα σχολια απο κατω (εχει κι αλλα να διαβασετε)

χμμμμ
18/10/2019, 10:13

Διάβασα το άρθρο και μπορώ να πω ότι η πλειοψηφία κάπως έτσι σκέφτεται. Αυτό που δεν πίστευα ήταν το ποιος έγραψε τέτοιο άρθρο καθαρά πατριωτικό. Το διπλοτσέκαρα και το έχω πει αρκετές φορές αλλά φτάνω να συμφωνώ με τον κ. Δανίκα αρκετές φορές τελευταία χωρίς να θέλω να θίξω τον αρθρογράφο. Ίσως αυτό είναι η φωνή της πατριωτικής αριστεράς;! Όταν ήμουν ακόμα φοιτητής είχα ένα συμφοιτητή αναρχικό και άλλο ένα κομουνιστή όπου ακόμα και σήμερα διαφωνούμε σε πολλά πράγματα. Θυμάμαι καθαρά ένα περιστατικό όπου αυτό θα ήθελα να είναι το πρόσωπο της αριστεράς. Λοιπόν, ήταν στο ποδόσφαιρο Euro και η Ελλάδα ήταν αντιμέτωπη με την Ισπανία για να περάσει στην επόμενη φάση και είχαμε μαζευτεί σπίτι μου να δούμε τον αγώνα. Μπαίνει το πρώτο γκόλ από την Ισπανία και ακούς από την απέναντι πολυκατοικία πανηγύρια!; Με ρωτάει ο αναρχικός φίλος μου αν μένει κανένας Ισπανός δίπλα μου και του λέω πως είναι ένας Αλβανός μουσουλμάνος που είχα ψηλοτσακωθεί γιατί έφτυνε την σέλα από την μηχανή μου που πάρκαρα στο σοκάκι κάτω από το σπίτι μου. Δεν λέει τίποτα. Μπαίνει δεύτερο γκολ από Ισπανία. Ο Αλβανός πανηγύρια και χαρές και οι φίλοι μου άρχισαν να τα νευριάζουν. Ε στο τέταρτο είχαν βγει στο μπαλκόνι και τον έβριζαν. Τι θέλω να πω. Αν ο Τσίπρας και η κλίκα του ήταν σε ανάλογη θέση χωρίς το ρίσκο και την αναγνωρισιμότητα που έχουν σήμερα θα έκαναν την πάπια, ο κ. Δανίκας πιστεύω όχι και δεν λέω ότι θα έβγαινε να βρίσει αλλά σίγουρα θα ήταν εκνευρισμένος όπως ήμουν και εγώ... και είναι και οι δυο αριστεροί απλά υπάρχει η ειδοποιός διαφορά του πατριώτη....

lostos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
8
Πόντοι
0
η διαφορά με τις προηγούμενες δεκαετίες είναι ότι για πρώτη φορά οι ΗΠΑ έχουν πρόεδρο αρχιδάτο που μπορεί και επιβάλλει τη δική του προσωπική γραμμή στα γεωπολιτικά, με γνώμονα και όπλο την οικονομία

λάθος ή όχι οι χειρισμοί του θα δείξει, σίγουρα όμως είναι ξεκάθαρα παρεμβατικός και αποφασιστικός στην εξωτερική πολιτική της χώρας του, καμία σχέση με γλάστρες τύπου ομπάμα

τα ελληνοτουρκικά δεν πρόκειται να επιλυθούν ποτέ δια παντός (πχ με διαμελισμό τουρκίας όπως ονειρεύονται πολλοί), κανενας μεγάλος δεν θέλει να είμαστε είτε εμείς είτε οι απέναντι απερίσπαστοι και να μην έχουμε την ανάγκη τους (πολιτικά, εξοπλιστικά κλπ)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οι γελοιοτητες εχουν αγγιξει πλεον τετοιο επιπεδο, ωστε αναρωτιεμαι μηπως τελικα υπαρχει κατι που δεν βλεπουμε
Xθες παραιτήθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, τον ευχαρίστησε ο Τράμπας γιατί κάθησε λέει πολύ σε αυτή τη θέση και καιρός να αναλάβει άλλος, αλλά το ότι χθες ήταν η τελευταία ημέρα της προθεσμίας που του εδωσε η Βουλή να καταθέσει έγγραφα σχετικά με τις μαλακίες Τράμπα στην Ουκρανία το έκανε γαργάρα ο βαψομαλλιάς.
Προφανώς και κάπως τον ελέγχουν Πουτιν, Ερντογαν. Να είναι ότι έχουν στοιχεία για παγαποντιές του; Να είναι το τεράστιο συμβόλαιο της Τurkish για τα Boeing; Να είναι κάτι άλλο; Άγνωστο. Πάντως θεωρώ ότι δε μπορεί να είναι το βίντεο με τη "χρυσή βροχή" που λέγεται ευρέως ότι έχουν οι Ρώσοι. Και σημείο κλειδί της συμφωνίας ήταν η Χαλκμπανκ, που ο Τράμπας δεν κατάφερε να πείσει τον τοπικό εισαγγελέα και αυτός τη σφύριξε στους Τούρκους. Ρωτήθηκε και ο Πενς στη συνέντευξη τύπου και το απέκλεισε ότι θα είναι μέρος όποιας συμφωνίας. Μιλάμε για κρατική Τράπεζα κι αν πέσει κανένα πρόστιμο μερικών δις υπάρχει σοβαρό θέμα. Το Τουρκικό Χρηματιστήριο ανέστειλε τη διαπραγμάτευση τραπεζικών μετοχών μόλις ασκήθηκε δίωξη.
Θα δούμε πολλά επεισόδια ακόμα. Να σκεφθείς ότι το νομοσχέδιο κυρώσεων που εισήχθη χθες στη Βουλή των Αντιπροσώπων, έχει και τις παραβιάσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ μέσα. Και ΝΑΤΟικες παραμέτρους.
Ο Γκράχαμ παρά τις πιέσεις που δέχθηκε μετά την ανακοίνωση της Συμφωνίας, δήλωσε πως δεν πρόκειται να αποσύρει το νομοσχέδιο κυρώσεων απο τη Γερουσία και η ψηφοφορία θα γίνει κανονικά. Και μιλάμε για προσωπικό φίλο του Τραμπ και από τις κεφαλές των Ρεπουμπλικάνων. Από όσα γράφονται μέχρι στιγμής, παρά το ισχυρό πρεςς του Λ.Οίκου, ελάχιστοι Ρεπουμπλικάνοι δέχθηκαν να περιμένουν αυτές τις 120 ώρες να δουν τη συμπεριφορά της Άγκυρας. Οι υπόλοιποι θα μείνουν σταθεροί στην ψήφιση των κυρώσεων. Και αν υπάρξει πλειοψηφία στα δύο Σώματα ούτε βέτο δε μπορεί να προβάλει ο Τράμπας.
Αναμένουμε λοιπόν. Η επόμενη εβδομάδα θα έχει πολύ παρασκήνιο.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
η διαφορά με τις προηγούμενες δεκαετίες είναι ότι για πρώτη φορά οι ΗΠΑ έχουν πρόεδρο αρχιδάτο που μπορεί και επιβάλλει τη δική του προσωπική γραμμή στα γεωπολιτικά, με γνώμονα και όπλο την οικονομία

λάθος ή όχι οι χειρισμοί του θα δείξει, σίγουρα όμως είναι ξεκάθαρα παρεμβατικός και αποφασιστικός στην εξωτερική πολιτική της χώρας του, καμία σχέση με γλάστρες τύπου ομπάμα

τα ελληνοτουρκικά δεν πρόκειται να επιλυθούν ποτέ δια παντός (πχ με διαμελισμό τουρκίας όπως ονειρεύονται πολλοί), κανενας μεγάλος δεν θέλει να είμαστε είτε εμείς είτε οι απέναντι απερίσπαστοι και να μην έχουμε την ανάγκη τους (πολιτικά, εξοπλιστικά κλπ)

Δεν μου φαίνεται να επέβαλε γραμμή αφού την άλλαξε. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι την επέβαλε αν την είχε περάσει στο κόμμα του και στις υπηρεσίες ώστε ήταν πλέον νέα εθνική γεωπολιτική γραμμή με φανερά μελετημένα βήματα.

Παρορμητικός και ανοργάνωτος λέει η σειρά τον γεγονότων πριν κάθε άλλη σκοπιά. Το παρεμβατικός και αποφασιστικός ισχύει. Αλλά εις μάτην. 

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

o brabus67 καλα τα λεει...τουλαχιστον "οσο καλα" και ολοι εσεις (εμεις) οι αλλοι.
απλα δεν ανηκει σε καποια κλικα εδω μεσα.
οποτε, ευκαιρια να την σχολιασετε σοβαρα την (τρολο)υπογραφη του. αμεσως.

Για την υπογραφή Τραμπ μιλάμε. Αυτή που έβαλε στο γράμμα προς Ερντογαν. Δε σχολιάζουμε τον brabus

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Η υπογραφή του Τράμπα είναι όσο loud n' fuzzy όσο και ό ίδιος. Ε, πως με είδες, καλός στην Αμερικανιά; :grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Επίσης το Τράμπας μου ήρθε διότι και Τούρκικο είναι και έχει να κάνει με ανταλλαγές. :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί είναι προσαρμογή του Τρόμπας, που είναι μεγάλος το διάστημα που ασκεί καθήκοντα Προέδρου.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί είναι προσαρμογή του Τρόμπας, που είναι μεγάλος το διάστημα που ασκεί καθήκοντα Προέδρου.

Το νόημα πίσω από τις λέξεις των μελών του Bou είναι πάντα αμφίσημο και λογοτεχνικό. Ισάξιο συγγραφής καυλόσπυρου (Σαίξπηρ) :grin:

OP
OP
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
οι εποχες που εμπαιναν οι ΗΠΑ στρατιωτικα σε χωρες και τις διελυαν παρηλθαν,τουλαχιστον προς το παρων.
εχουν παρει το μαθημα απο το Ιρακ και την Λιβυη.
εδω καναν μεχρι προσφατα επισημες συνομιλιες με τους Ταλιμπαν,επισημες,οχι μυστικες και ετσι.
με ποιους,τους Ταλιμπαν,τα φανατικα μουσλιμια που φιλοξενουσαν την Αλ Καιντα που εριξε τους διδυμους Πυργους.
δρομολογειται αποχωρηση και απο Αφγανισταν.
εκει να δεις,οποιος παει σχολειο ,ακουει μουσικη και δεν εχει γενια θα αποκεφαλιζεται.
οτι θα γινει και στην Ελλαδα δηλαδη σε λιγα χρονια με τα τζιχαντια που μας κουβαλαει ο Κουλης :S :S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μάλλον τα ψωμιά του Τραμπα είναι λίγα. Σύσσωμο το deep state τον έχει στοχοποιήσει. Η ηγεσία των Ρεπουμπλικάνων, οι ενώσεις αποστράτων και βετεράνων, ο πρώην ΥΕΘΑ Ματις εξαπολύουν μύδρους εναντίον του με άρθρα, δηλώσεις, σοσιαλ. Ειδικά ο τελευταίος με τη δήλωση για το χαρτί γιατρού που χρησιμοποίησε ο Τραμπ να γλιτώσει τη θητεία τον ξεφτιλισε. Δεν του πάει και η ανακωχή, τον γράφουν στα αρχιδια τους και οι Κούρδοι, με τους οποίους πλέον συνομιλεί επισήμως ο Γκρέιχαμ παρακάμπτοντας τον Τραμπα, όλα ένα πανηγύρι. Μάλλον θα συνεργαστούν και οι Ρεπουμπλικάνοι και θα τον αποπεμψουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom