lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Η συγκεκριμενη τουρκαλα διαμενει στην Τουρκια?Το πιο αντιπολεμικό άρθρο γραμμένο από μια Τουρκάλα την ώρα που το αίμα Κούρδων ρέει.
[move]Το πιο αντιπολεμικό άρθρο γραμμένο από μια Τουρκάλα την ώρα που το αίμα Κούρδων ρέει..[/move]
Ναυτικό έχουν καλό ειδικά υποβρύχια και καλή ΑΑ, με πολλά παθητικά συστήματα και πολύ αποτελεσματικά UAV, τεσταρισμένα κιόλας σε συνθήκες μάχης. Έχουν και τους S300. Eπίσης πολύ καλό δυναμικό έχουν σε στρατηγικούς πυραύλους, αλλά αυτό που γράφεται ότι έχουν κάποιοι βεληνεκές 2,400 km μου φαίνεται μάλλον ΨΕΠ κατά του Ισραήλ. Αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει.Αεροπορια εχουν ανύπαρκτη. Κατι φαντομ δεκσρτιας 70 ασυντηρητα καθως δεν εχουν ανταλλακτικα. Αντιαεροπορικη αμυνα τιποτα (δε ξερω αν εχουν S 300? Η ηταν να παρουν?
Ναυτικο της πλακας κατι δικά τους πλοιαρια για τον κολπο.
Μονό κατι πυραυλους μεσου βεληνεκους που ποιος ξερει που θα πεσουν και που θα ειναι βουτυρο στο ψωμι για τα ισραηλινα arrow και κατι αρματα δικης τους κατασκευης.
Να μη μιλήσουμε για τεχνολογίες επικοινωνιων εντοπισμου καθοδηγησης κλπ.
Απλα αν δεχτεί επιθεση θα ξαμολησει τις διαφορες παραστρατιωτικες proxy ομάδες στο Ισραηλ, σε χώρες της Δυσης να χτυπανε στοχους κλπ τετοιες τακτικές.
Αυτοί λενε ότι αφορά μόνον τις περιοχές που γίνονται μάχες αυτη τη στιγμή δηλαδή μια πολύ μικρή περιοχή
30 χλμ μέσα στην ζώνη λένε οι Τουρκοι ρε τυπε.
Ουσιαστικα με αυτη τη συμφωνια βγαινει κερδισμένη η Τουρκια πέτυχε το σκοπο της.
Μου κανει ετυπωση που οι Κουρδοι δεν λενε στους Αμερικανους τραβατε γαμηθειτε τωρα έχουμε συμμαχους τους Ρωσους.
30 χλμ μέσα στην ζώνη λένε οι Τουρκοι ρε τυπε.
Ουσιαστικα με αυτη τη συμφωνια βγαινει κερδισμένη η Τουρκια πέτυχε το σκοπο της.
Μου κανει ετυπωση που οι Κουρδοι δεν λενε στους Αμερικανους τραβατε γαμηθειτε τωρα έχουμε συμμαχους τους Ρωσους.
ΣυμφωνωΔεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του... Η Τουρκια βασικα λιγουρευοτανε πετρελαια και παιρνει τα παπαρια μου...
Περιμενε μερικες μερες και θα δουμε τι εγινε...
Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του... Η Τουρκια βασικα λιγουρευοτανε πετρελαια και παιρνει τα παπαρια μου...
Περιμενε μερικες μερες και θα δουμε τι εγινε...
Το πρωί ο Τρόμπας τουίταρε οτι οι Κούρδοι δεν είναι και τα πιο καλά παιδιά.30 χλμ μέσα στην ζώνη λένε οι Τουρκοι ρε τυπε.
80.000.000 είναι. Δε μπορεί ο ένας στους δύο να είναι σε στρατεύσιμη ηλικία.Το Ιραν ειναι σοβαρος αντιπαλος... Δεν εχει τους σουπερ εξοπλισμους... Αλλα τι να κανουν τα Φ35 απεναντι σε 40 μυρια στρατο πεζικου?? (σε φουλ επιστρατευση)...
Μην ξεχναμε οτι η Tiger Force που "καθαρισε" στην Συρια ηταν Ιρανοι(Συριοι με Ιρανους Φρουρους)...οπου ετρωγε ζορι ο Συριακος στρατος εστελναν αυτους...
Σε εξοπλισμο ειναι σκατα... αρματα,αεροπλανα σκατα....στο ναυτικο κατι πανε να κανουν με κατι επιθετικα σουπερ ταχυπλοα που εχουν...
Σε φαση πεζικου-ειδικων δυναμεων ειναι μια χαρα...κανεις δεν θα τους ηθελε για αντιπαλους...
Σε πολιτικη φαση ειναι γνωστο το καθεστως εκει... Μπορουν να στειλουν στρατο καπου,χωρις να σκεφτονται το πολιτικο κοστος για νεκρους...στον πουτσο τους οι Αγιατολαδες....
Η συγκεκριμενη τουρκαλα διαμενει στην Τουρκια?
Αν ναι, τοτε τωρα που μιλαμε θα εχει ηδη βιασθει και εκτελεστει....
39.500.000 "fit for service" για την ακριβεια...80.000.000 είναι. Δε μπορεί ο ένας στους δύο να είναι σε στρατεύσιμη ηλικία.
Δεν υπαρχει κρατος που να μπορει να ντυσει και να εξοπλισει 40 εκατομμυρια ατομα, μην τρελαθουμε80.000.000 είναι. Δε μπορεί ο ένας στους δύο να είναι σε στρατεύσιμη ηλικία.
πωπω ρε μαλακες μην πει καποιος κατι εδω μεσα....να τον τρελανετε στο κοπι-παστε κατευθειαν....Δεν υπαρχει κρατος που να μπορει να ντυσει και να εξοπλισει 40 εκατομμυρια ατομα, μην τρελαθουμε
Καποτε το Ιρακ ειχε 1 εκατομμυριο στρατο και λεγανε οτι ειναι τερατωδης
Ασε που μαλλον ηταν και μουφα τα νουμερα